Horoscop zilnic 17 mai 2021. Fecioarele se simt rău, pe fondul stresului și suprasolicitării, ce se întâmplă cu Balanțele


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de luni, 17 mai 2021. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Începi săptămâna în forță, cu rezolvarea unor chestiuni financiare ale casei. În partea a doua a zilei, atmosfera se mai destinde și ai dispoziție de a petrece, de a avea activități plăcute și a uita de stresul cotidian. Cum sfera sentimentală este și ea activată, poți onora o invitație în oraș.

 

Taur

 

Atenție la comunicare în prima parte a zilei, pentru că este posibil să fii mai directă, să spui lucrurilor pe nume și acest lucru să deranjeze pe unii dintre interlocutorii tăi! În partea a doua a zilei, se activează sectorul familial și vei fi nevoită să dai niște explicații unei persoane mai în vârstă din familie. Posibil temele dialogurilor vor fi valorificarea/administrarea unui bun imobiliar.

 

Gemeni

 

Dacă în prima parte a zilei ești preocupată de situația cheltuielilor și achitarea utilităților, în partea a doua a zilei, se activează sectorul comunicării, schimburilor de opinii, dezbaterilor și întâlnirilor. Așadar, dorești să te afirmi, să ieși în evidență și să-ți valorifici abilitățile de comunicare și experiența profesională.

 

Rac

 

Începi săptămâna cu gânduri de vacanță. Astfel, programezi concediul, te sfătuiești cu partenerul legat de perioada în care vreți să plecați și faceți un buget. La serviciu, primești o mărire salarială, așa că banii în plus sunt bineveniți și vor merge la bugetul pentru concediu.

 

Leu

 

Luna ajunge în zodia ta, astăzi, și-ți imprimă mobilizare pentru a duce la capăt activitățile gospodărești. În planul relațional este posibil să pierzi din cauza unei atitudini ostile față de partener. La serviciu este posibil să nu-ți convină evoluația unei situații la nivelul conducerii.

 

Fecioară


În prima parte a zilei, faci planuri pentru o deplasare împreună cu membrii familiei. Intenționezi să îi faci o surpriză unei persoane dragi. În partea a doua a zilei, este posibil să ai niște migrene, pe fondul stresului sau a unei suprasolicitări la locul de muncă. Ar trebui să te odihnești măcar jumătate de zi, pentru că se anunță o săptămână dificilă.

 

Balanță

 

Începi săptămâna cu dialoguri cu șefii legate de administrarea unui buget. Dacă tot aveți un dialog pe teme financiare, deschizi și tu subiectul salarizării și surpriza va fi că vei fi anunțată ca urmează o mărire salarială. În partea a doua a zilei, iei legătura cu prietenii și programați o minivacanță.

 

Scorpion

 

În prima parte a zilei, iei parte la o ședință, întâlnire, care nu se desfășoară așa cum ai anticipat, însă încerci să te abții de la comentarii. În funcție de natura subiectelor discutate, îți vei formula opiniile fără să intri în conflicte. Posibil, în partea a doua a zilei să-ți dai seama de intențiile superiorilor.

 

Săgetător

 

Dacă în prima parte a zilei ești interesată de rezolvarea unei situații financiare, după prânz îți dorești să te afirmi, să faci niște schimbări în carieră. Acest lucru se poate întâmpla doar dacă începi un curs, o recalificare, susții un examen restant, obții un atestat sau o diploma. Vrei să progresezi profesional și vei face tot ce trebuie în acest sens.

 

Capricorn

 

În prima parte a zilei, ești interesată să-ți rezolvi o chestiune juridică, administrativă sau financiară și vei încerca să apelezi la toate mijloacele pentru a-ți rezolva problema. Relația cu partenerul de cuplu se îmbunătățește după niște confruntări din cauze financiare.

 

Vărsător

 

Contextul astral de astăzi îți aduce inspirație într-o chestiune financiară. La locul de muncă va trebui să dai niște explicații privind activitatea profesională. În partea a doua a zilei, se activează sectorul relațional și este necesar să ajungi la o înțelegere cu partenerul de cuplu vis-à-vis de niște planuri comune de viitor.

 

Pești

 

Configurația astrală a zilei de astăzi activează sectorul muncii și al sănătății. Luna și Neptun, guvernatorul tău, se află într-un aspect benefic și este favorabil creativității. Ești receptivă la tot ce vine spre tine, ești atentă la nevoile celor cu care lucrezi sau conviețuiești. În relațiile de familie  eviți confruntările pentru a fi toată lumea fericită.

related posts

Modifică setările cookies