Horoscop zilnic 17 mai 2022. Leii sunt puși pe flirt și distracție, ce se întâmplă cu Vărsătorii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de marți, 17 mai 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Contextul astral de astăzi vine cu preocupări pentru organizarea unei călătorii. Cauți destinații, să rezervi cazare, transport. Vrei cu orice preț să-i faci o surpriză partenerului de cuplu și nu te uiți la bani. Nu contează cât costă, ci doar să-ți iasă surpriza.


Taur

 

Posibil, astăzi, să încasezi niște sume de bani, pe care le vei ține doar pentru tine, fără să știe partenerului de cuplu sau ceilalți membri ai familiei. În sfera profesională, faci eforturi să semnezi un contract sau să intri în posesia unor acte notariale.

 

Gemeni

 

Contextul astral de astăzi îți aduce surprize de la prieteni sau de la o persoană, care ar putea să devină, în curând, mai apropiată de tine. Acum depinde și de tine ce-ți dorești și cât ești dispusă să investești din punct de vedere sentimental.

 

Rac

 

Deși se anunță o zi cu multe sarcini și aglomerată din punct de vedere profesional, rezultatele vor apărea destul de repede, iar șefii te vor lăuda în ședințe pentru activitatea și implicarea ta. Posibil, în partea a doua a zilei, un fost șef să-ți propună o colaborare.

 

Leu

 

Planul amoros intră astăzi în vizorul tău, pentru că ai dispoziție de flirt, cuceriri, distracție și petrecere a timpului liber într-un mod plăcut, alături de persoane dragi, de partener sau de o persoană cu care flirtezi de ceva vreme. Vești bune vin și de la drum lung și s-ar putea să primești și o invitație de a pleca câteva zile în vacanță.

 

Fecioară

 

Contextul astral de astăzi îți activează sectorul locativ, viața de familie, relațiile cu părinții. Posibil să fii tentată să faci niște achiziții pentru casă sau dacă nu ai bani, rezolvi cu cardurile de credit sau încerci să obții o finanțare de la o instituție financiară. Nu ezita să obții ce ai nevoie, pentru că ai mari șanse de rezolvare!

 

Balanță


Astăzi, Luna îți traversează sectorul comunicării și deplasărilor și face un aspect favorabil cu Venus, micul benefic, așa că ai reușite în ce ți-ai propus. Dacă trebuie să faci o deplasare în scop administrativ, îți ies în cale persoane, care să te ajute imediat, iar în ce privește comunicarea sau negocierilor, ai mari șanse să faci impresie bună într-o ședință, la o întâlnire sau într-o negociere.

Scorpion

 

Registrul astral de astăzi vine cu preocupări pentru situația financiară, a banilor pe care îi câștigi de la locul de muncă. Te tot gândești de ceva vreme cum să pui problema, pentru a putea obține o mărire salarială. Sarcinile de muncă s-au înmulțit, așa că ești îndreptățită să obții niște beneficii financiare.

 

Săgetător

 

Luna îți traversează sectorul identității și-ți imprimă optimism, încredere și o abordare pozitivă a tuturor provocărilor, care vin spre tine. În planul sentimental, simți că vrei o schimbare, să iubești din nou, să-ți relansezi relația sau să ai o aventură, care să te scoată din rutina în care ai intrat.

 

Capricorn

 

Astăzi nu este o zi prea bună pentru tine și dacă ai posibilitatea, recomandarea astrelor este să poți lucra de acasă, pentru că energia ta este la limită și nu prea ai chef de nimic. Mai sunt și zile din acestea și trebuie să-ți asculți organismul, care-ți cere mai multă odihnă. Vei recupera în alte zile sarcinile pe care le amâni.

 

Vărsător

 

Registrul astral de astăzi vine cu preocupări pentru a organiza un eveniment festiv în familie sau în grupul de prieteni. Totodată, ești încântată de cursul evenimentelor în planul relațional și mai ales de faptul că ai reuțit să rezolvi o problemă de comunicare, să spui ce te deranjează și să-ți îndrepți anumite greșeli.

 

Pești

 

S-ar putea, astăzi, să primești vești de la șefi sau de la conducerea instituției în care lucrezi, legate de contractul tău de muncă și de beneficiile financiare, pe care le vei avea, începând de luna următoare. Situația financiară se va îmbunătăți și vei putea să-ți rezolvi o serie de chestiuni locative.

 

 

 

related posts

Modifică setările cookies