Horoscop zilnic 17 martie 2019. Capricornii primesc o vizită neașteptată, vezi ce se întâmplă cu Leii


Află ce îți rezerva astrele pentru ziua de astăzi și citește mai jos horoscopul pentru 17 martie 2019.


Berbec

Astăzi nu este o zi pentru călătorii istovitoare. Prioritatea ta ar trebui să fie relaxarea, fie că aceasta se traduce într-o vizită pe la prieteni, o discuție prietenoasă cu vecinii sau o întâlnire informală cu colegii de la slujbă. Ai grijă să nu faci excese cât privește alcoolul și mâncărurile prea consistente. 

Taur

Ziua de duminică vine cu întâmplări amuzante și aventuri. Atmosfera va fi prietenoasă, în general. Este timpul să lași munca la o parte și să te distrezi alături de prieteni și de familie. Seara este potrivită pentru cunoștințe noi și întâlniri amoroase.

Gemeni

O zi în care s-ar putea să ai parte de o ceartă cu un prieten sau de o întâmplare mai puțin plăcută. Dacă ești flexibilă în gândire, poți trece peste aceste dileme mult mai ușor. Îți poți dedica timpul liber unui hobby sau unei activități care să te relaxeze.

Rac

Ziua nu aduce probleme sau îngrijorări majore. Îi va face plăcere să faci o sesiune de cumpărături, la care să te răsfeți cu cea mai recentă carte apărută ori un parfum scump. Dacă ești singură, vei putea să cunoști pe cineva într-o situație inedită.

Leu

O zi în care te vei simți mai vanitoasă decât de obicei. Încearcă să-ți temperezi comportamentul în conversațiile cu prietenii sau cu rudele apropiate. Vei avea doar de câștigat dacă vei uita de statutul tău de lider și de ambițiile tale pentru moment.  

Fecioară

Astăzi, poți lăsa munca deoparte, pentru a te relaxa cum trebuie. Dacă nu ești într-o relație, ai posibilitatea să întâlnești pe cineva interesant. Dacă ești măritată, poți aranja o cină romantică pentru tine și partenerul tău.

Balanță

S-ar putea să pierzi lucruri importante în timp ce te ocupi să-i ajuți pe alții, fie că aceștia sunt prieteni, rude sau oameni de pe stradă. Prin urmare, trebuie să-ți prioritezi afacerile personale. Ziua este potrivită pentru scurte călătorii de plăcere. 

Scorpion

Evenimentele acestei zile s-ar putea să-ți creeze o ușoară stare de iritare. S-ar putea să suferi pentru că ești comparată cu altcineva, care pare mai de succes, mai talentată, mai atrăgătoare. Acesta nu este un motiv pentru a te retrage din viața socială, dimpotrivă, ai nevoie să fii înconjurată de persoane dragi.

Săgetător

O zi în care te vei ocupa de casă și de familie, poate vei încerca o rețetă nouă, poate vei ieși alături de cei dragi la un picnic ori la shopping. Se poate ca cei mai mici din familie să necesite atenția ta sporită. 

Capricorn

O zi perfectă pentru relaxare, pentru practicarea unei activități distractive, pentru a citi o carte bună sau o viziona un film bun la cinema. Spre seară, s-ar putea să primești o vizită neașteptată, așa că e bine să fii pregătită.

Vărsător

Astăzi, nu este recomandat să te lași pradă emoțiilor. Înainte de a schimba ceva în viața ta personală sau în carieră, încearcă să gândești totul la rece. De asemenea, poți cere sfatul unui prieten apropiat sau chiar poți vorbi cu un psiholog.

Pești

Ziua de astăzi va trece fără incidente. Dacă, de obicei, îți place să-ți petreci timpul liber în intimitatea căminului, acum ai putea să accepți invitația unor prieteni, să ieșiți în oraș sau se mergeți într-o scurtă călătorie. 

Vezi și: Ce face Ami în momentul în care își uită versurile într-un concert?

related posts

Modifică setările cookies