Horoscop zilnic 17 martie 2020. Capricornii vor fi trimiși în prima linie, ce se întâmplă cu Taurii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de marți, 17 martie 2020.


Berbec

Configurația astrală de astăzi anunță o zi foarte dinamică în sectorul profesional, cu multe decizii privind organizarea departamentului în care lucrezi. Posibil să primești mai multe sarcini, nu de alta, dar ai dat dovadă de cea mai bună organizare în decursul timpului și colegii se pot baza pe tine.

Taur

Astăzi este posibil să intri în posesia unor bani, care îți prind foarte bine. Posibil să vină dintr-o moștenire sau niște rude mai în vârstă să-ți ceară să le administrezi fondurile pe care le dețin. Totodată, se anunță o zi destul de agitată la serviciu, cu vești primite de departe, din străinătate, de la rude, colegi sau prieteni.

Gemeni

Contextul astral de astăzi te îndeamnă să-ți faci o strategie privind returnarea unei datorii sau dacă ai rate de achitat, să faci tot posibilul să nu ramâi în urmă cu plățile. Ai avut de făcut multe cumpărături în ultima perioadă și ai cheltuit și o parte din banii, care erau destinați ratelor sau utilităților.

Rac

Configurația astrală de astăzi îți aduce preocupări pentru relația cu partenerul de viață, dar mai ales pentru direcția pe care o veți urma în următoarea perioadă. Unele planuri ale voastre s-au dat peste cap, ați întâmpinat tot felul de amânări sau blocaje în achiziționarea unui imobil, iar acum ați înțeles că unele lucruri se întâmplă cu un scop, acela de a nu lua decizii pripite.

Leu

Aglomerarea de planete din casa muncii, îți aduce astăzi preocupări pentru sarcinile de servciu și pentru implementarea unei strategii pe termen mediu. Amâni o delegație în interes de serviciu sau o plecare în interes personal.

Fecioară

Contextul astral de astăzi te îndeamnă să amâni cumpărăturile și deciziile privind investițiile, pentru că există riscul să iei decizii neinspirate. Pe planul sentimental sau în relația cu copiii, traversezi o perioadă bună. Sfatul astrelor este să petreci mai mult timp cu persoana iubită sau cu copiii.

Balanță

Contextul astral de astăzi te îndeamnă să-ți asumi mai multe responsabilități legate de activitățile gospodărești. Grija față de casă și membrii familiei va fi prioritară astăzi. Totodată, poți primi sfaturi utile de la persoanele mai în vârstă din familie.

Scorpion

Astăzi se anunță o zi bună de studiu, pentru a acumula cunoștințe sau a începe niște cursuri online într-un domeniu care te pasionează. Din lipsă de timp, ai tot amânat înscrierea, iar acum este momentul să te informezi și să acumulezi informația.

Săgetător

Contextul astral de astăzi te îndeamnă să te descurci cu cheltuieli minime, mai ales ca ai informații de la șefi că mărirea salarială pe care ai cerut-o nu se poate aplica. Posibil și dacă ai o afacere proprie, partenerii sau colaboratorii să întârzie cu plățile.

Capricorn

Contextul astral de astăzi te trimite în prima linie, fie că ești la serviciu sau acasă, tu ai ceva de rezolvat și-ți asumi responsabilități oriunde te-ai afla. Este o zi bună de afirmare, de recunoașterea meritelor datorită implicării în diverse acțiuni.

Vărsător

Întâmpini astăzi tot felul de blocaje la locul de muncă. Totuși, în ciuda tuturor obstacolelor, reușești să faci față provocărilor apărute, uneori și cu ajutorul colegilor sau prietenilor. Starea psihică nu este foarte bună, nu prea ai dispoziție de a relaționa, însă reușești să o combați.

Pești

Posibil astăzi să finalizezi o activitate intelectuală căreia i-ai dedicat mai mult timp și pe care ai implementat-o împreună cu un prieten sau un grup de persoane, cu care ai obiective în comun. Totodată, se activează sectorul sentimental, unde poți să întâmpini unele probleme din cauza mentalităților diferite pe care le ai față de partener.

Pe protvplus.ro, poți urmări toate emisiunile preferate, gratuit:

related posts