Horoscop zilnic 17 martie 2021. Scorpionii au parte de evenimente neprevăzute, care îi pun la cheltuieli, ce se întâmplă cu Racii 


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de miercuri, 17 martie 2021.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Îți vin, astăzi, idei de a face schimbări în casă, cu spațiul de locuit sau chiar cu locuința. Fără să te consulți cu partenerul de cuplu tinzi să iei niște decizii, însă lucrurile nu se întâmplă așa cum îți dorești, din cauza unor surprize neașteptate, care pot să apară în planul financiar.

 

Taur

 

Luna îți traversează, astăzi, semnul nașterii tale și face un aspect strâns cu Uranus, planeta imprevizibilului, așa că vei fi predispusă la schimbări și surprize, dar și la emoții puternice. Contextul astral încurajează originalitatea, creativitatea și spiritul de libertate. Posibil să intri în conflict de idei cu superiorii.

 

Gemeni

 

Contextul astral de astăzi îți aduce o stare de interiorizare, lipsă de energie și preocupări îndeosebi pentru dezvoltarea ta personală. Vei avea dese schimbări de dispoziție, manifestări emoționale plăcute sau mai puțin plăcute. Posibil să te frământe unele probleme financiare, pentru că, momentan, nu reușești să găsești o soluție. În partea a doua a zilei, vei avea o surpriză de ordin financiar de la un membru al familiei.

 

Rac

 

Contextul astral de astăzi anunță prezența Lunii, guvernatorul tău, lângă imprevizibilul Uranus, așa că este de așteptat să surprinzi prin gesturi, atitudine și acțiunile tale. O idee ar putea să-ți aducă schimbări benefice pe termen lung în situația financiară, așa că ai putea să le comunici șefilor intențiile tale.

 

Leu

 

Contextul astral de astăzi îți pregătește o surpriză în sfera profesională, iar deciziile neașteptate pe care le vei lua, ar putea să îl deranjeze pe partenerul de viață, pentru că nu te-ai consultat și cu acesta. Posibil să afli și niște secrete sau lucruri care ți-au fost ascunse de către colegi.

 

Fecioară

 

Chiar dacă pot să apară unele surprize la locul de muncă și vei fi nevoită să-ți schimbi planurile, ai susținerea unor colegi sau colaboratori, care intervin în ultimul moment și te salvează dintr-o situație limită. Posibil, în partea a doua a zilei, să ai unele păreri diferite privind activitățile sau sarcinile desfășurate și să te confrunți cu o rezistență din partea unor persoane din afara firmei cu care lucrezi.

 

Balanță

 

Posibil, astăzi, să apară un eveniment neprevăzut legat de salarizarea de la locul de muncă. Sau poate tu ești cea care inițiezi niște dialoguri în acest sens.  În sfera sentimentală, ai o tendință spre romantism, visare și mai multă înțelegere față de partener.

 

Scorpion

 

Contextul astral de astăzi îți aduce surprize în relație sau în parteneriatele de afaceri, în asocieri sau colaborări. Acasă, ai parte de niște evenimente neprevăzute, care ar putea să-ți aducă și cheltuieli în plus.

 

Săgetător

 

Contextul astral de astăzi îți aduce idei originale, din care ai putea să câștigi sume însemnate de bani. La locul de muncă este posibil să te faci remarcată prin unele soluții adoptate într-o situație apărută brusc și neașteptat. În planul sentimental ai putea să-ți consolidezi relația cu partenerul de cuplu.

 

Capricorn

 

Conjuncția Lunii cu Uranus, planeta imprevizibilului, de astăzi, ar putea să-ți aducă evenimente neprevăzute în planul sentimental sau dacă ești părinte, în ce privește copiii. Dacă întâmpini unele blocaje în relațiile cu ceilalți, ai putea să le rezolvi prin comunicare, și Venus, micul benefic, ar putea să te ajute cu mai multă înțelegere față de cei cu care interacționezi.

 

Vărsător

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru casă, pentru regimul unei locuințe, pentru spațiul de locuit sau pentru achiziționarea unor bunuri pentru casă, electrocasnice sau un device IT. La serviciu, folosește-ți intuiția pentru a lua decizii, dacă capacitatea de concentrare este diminuată!

 

Pești

 

Configurația astrală de astăzi îți aduce surprize în deplasări sau vești neașteptate în mai multe domenii de viață. Dacă în planul sentimental îți dorești stabilitate și depui toate eforturile pentru a avea o relație armonioasă, nu se poate spune același lucru despre sfera profesională, unde au loc schimbări majore.

 
Întrebarea Mesei Rotunde: Cu cine se mărita Lidia Buble, anul acesta!?
 
 
 
 

related posts

Modifică setările cookies