Horoscop zilnic 17 martie 2022. Racii ar putea primi o propunere de a pleca în străinătate, ce se întâmplă cu Capricornii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de joi, 17 martie 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Astăzi, ești determinată să faci tot ce-ți stă în putere să obții niște avantaje materiale de pe urma activităților din sectorul profesional. Evenimente neprevăzute pot să apară în planul financiar. Dacă intenționezi să te asociezi cu cineva, ai grijă!

 

Taur

 

Dacă simți că se încheie relația în care ești, să nu fii tristă, pentru că sunt șanse să cunoști persoane noi și să începi o nouă poveste de iubire! S-ar putea să te atragă o relație cu cineva de la distanță. La serviciu ți se propun colaborări noi, care vin din partea unor foști colegi. 

 

Gemeni

 

S-ar putea, astăzi, să ai nevoie de sprijinul familiei într-o chestiune pe care nu o poți rezolva de una singură. La serviciu, apar circumstanțe favorabile pentru a-ți consolida reputația și a-ți demonstra abilitățile. Dacă ești în căutarea unui loc de muncă, ai mari șanse să găsești în această perioadă, așa că acționează!

 

Rac

 

Posibil, astăzi, să primești o propunere de a pleca în străinătate sau să muncești pentru o firmă din străinătate. Te încântă salariul, însă parcă înclini să nu pleci de la actualul loc de muncă, unde de abia te-ai obișnuit cu colegii.

 

Leu

 

Contextul astral de astăzi vine cu preocupări financiare, privind achitarea unor datorii. Posibil, să cunoști niște persoane, care te pot ajuta într-un context profesional. În planul sentimental, dacă ești singură, se întrevede înfiriparea unei relații noi.

 

Fecioară


Tranzitul planetelor prin casa relațiilor și parteneriatelor îți poate aduce oportunități să pui bazele unor asocieri importante. Astăzi, s-ar putea să fii față în față cu o situație, care apare în relația cu partenerul de cuplu sau cu o problemă în familie/casă. Vei avea nevoie să rezolvi împreună cu partenerul situațiile ivite.

 

Balanță

 

Contextul astral de astăzi îți aduce niște situații mai dificile la locul de muncă, pe care va trebui să le rezolvi. Poate într-o altă zi ți-ar fi mai ușor, însă astăzi te gândești mai mult la trecut, la situații și evenimente și te lași distrasă.

 

Scorpion

 

Astăzi este o zi favorabilă să te întâlnești cu prietenii și să faceți planuri de viitor. S-ar putea să-ți prindă bine să socializezi după o zi încărcată la serviciu. Totodată, te caută cineva cu care nu te-ai mai văzut și să te invită la un eveniment.

 

Săgetător


Dialoguri pe teme ce privesc viitorul tău profesional ai putea avea, astăzi, cu șefii sau cu o persoană cu mai multă experiență. Este un moment bun să te faci remarcată, să te implici într-un proiect, care-ți poate aduce mai multe beneficii decât până acum.

 

Capricorn

 

Contextul astral de astăzi vine cu vești surpriză privind înscrierea la niște cursuri, susținerea unui examen, o călătorie, un schimb de experiență profesională. Este o zi favorabilă să-ți atingi obiectivele, să primești sfaturi utile, lecții importante de viață.

 

Vărsător

 

Contextul astral de astăzi vine cu surprize de la familie și socoteli privind participarea la un eveniment important în familie sau care are legătură cu casa, căminul, părinții. Dacă au apărut tensiuni din cauze financiare, ești dispusă să faci un compromis și să se ajungă la o înțelegere.

 

Pești

 

Astăzi, relațiile sunt importante pentru tine și comunicarea cu partenerul de cuplu, dar și cu cei cu care desfășori activități. S-ar putea să te confrunți cu unele tensiuni, să intervină la serviciu niște situații limită, să fie nevoie să respecți niște termene limită.

 

 

 

 

related posts

Modifică setările cookies