Horoscop zilnic 17 noiembrie 2020. Racii sunt sfătuiți să-și salveze relația amoroasă, ce se întâmplă cu Gemenii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de marți, 17 noiembrie 2020.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Dacă în planul profesional lucrurile merg bine, în planul personal, în relația cu persoana iubită, nu se poate spune la fel. Ai putea totuși, astăzi, să încerci să identifici motivele, care duc la neînțelegeri de la un timp încoace, să aveți un dialog deschis. Contextul astral îți dă curajul să iei inițiativa și să pui lucrurile la punct, acum, când nu este prea târziu.

 

Taur

 

Planurile tale în legătură cu un buget nu corespund cu planurile și direcția impusă de către unii dintre superiori, așa că, astăzi, îți vei asuma niște decizii, pentru că experiența îți spune că totul va ieși conform planului stabilit de tine.

 

Gemeni

 

Posibil să existe în blocaj în relația cu partenerul de cuplu, însă astăzi ai intuiția să apelezi la un apropiat, care poate să intervină și să lămurească situația. La serviciu au loc tot felul de situații neașteptate, care îți dau peste cap toate principiile tale. Totuși, găsești resurse interioare să mergi înainte și să dai tot ce poți, pentru a fi la un randament ridicat.

 

Rac

 

Contextul astral de astăzi te ajută să stabilești o conexiune cu partenerul de cuplu. Dacă ambii lucrați de acasă, ați putea să plecați câteva zile din agitația cotidiană, în afara orașului, pentru a schimba cumva rutina în care ați intrat. Puteți îmbina utilul cu plăcutul și după-amiezele și weekend-urile să le petreceți într-un alt décor decât cel cu care sunteți obișnuiți.

 

Leu

 

Posibil astăzi să întâmpini probleme de comunicare în relațiile cu colegii, iar dacă lucrezi de acasă poți să ai și problemele cu tehnologia și să nu te sincronizezi, să rămâi fără internet, să fii nevoită să reinstalezi din nou niște programe și să nu-ți poți face treaba. Nu dispera, folosește acest timp pentru tine, să te relaxezi, citește, uită-te la un serial sau petrece timpul cu cei dragi!

 

Fecioară

 

Configurația astrală de astăzi îți aduce preocupări pentru casă, pentru achiziția unor lucruri de care ai nevoie în gospodărie. Poate fi vorba și de regimul unei locuințe, de o reamenajare, o redecorare. Ai în plan de mai multe luni aceste lucruri, însă nu se concretizează.

 

Balanță

 

Posibil astăzi să primești vești de la rudele care locuiesc în alt oraș sau în afara țării. Totodată, ai nevoie de susținerea partenerului într-o chestiune care privește familia, viața de familie, locuința. Te sfătuiești cu acesta legat de o achiziție mai mare pe care vrei să o faci.

 

Scorpion

 

Posibil să vrei astăzi să achiziționezi ceva, însă entuziasmul pe care îl vei avea de dimineață, se duce pe parcursul zilei, pentru că lucrurile vor lua o întorsătură, încât să renunți la ce anume voiai să cumperi. Întâmplător sau nu, cineva din anturajul tău află de intențiile tale și-ți împărtășește din experiența sa, iar la final ești fericită că nu ai făcut o achiziție care nu s-ar fi ridicat la așteptările tale.

 

Săgetător

 

Posibil astăzi să fii tentată să închei un contract la un parteneriat pe termen lung. Contextul astral îți recomandă să verifici bine înainte să bați palma, pentru că pe parcurs se va dovedi că există și clauze ascunse în contract. Pentru că Luna îți traversează semnul zodiacal și pare că entuziasmul să te orbească, este nevoie ca cineva să-ți deschidă ochii. Acest lucru se va întâmpla în ultimul moment.

 

Capricorn

 

Deși ești obișnuită să faci față provocărilor, astăzi vei reuși cu greu să gestionezi o situație la serviciu. Mai mult de atât, intri în conflicte cu șefii pentru că aceșția exercită presiune asupra ta și nu reacționezi tocmai bine. Încearcă să faci lucrurile în felul tău și totul va ieși bine!

 

Vărsător

 

Posibil să fii dezamăgită de evoluția unei relații de prietenie, mai ales când credeai că totul este în regulă. Poate și principiile și convingerile tale au influențat relațiile și te-ai îndepărtat ușor-ușor de cei pe care îi credeai alături. Nu judeca, întâi analizează și de abia apoi poți să emiți judecăți de valoare!

 

Pești

 

Afli astăzi că nu depinde de tine să faci să meargă un proiect sau să închei un parteneriat. Ai făcut tot ce ți-a stat în putere și superiorii sau cei cu putere de decizie din firmă, sunt cei care vor avea ultimul cuvânt. Chiar dacă ai sperat că ai mână liberă, trebuia să te aștepți că atunci când este vorba de bani, șefii iau deciziile.

 

related posts

Modifică setările cookies