Horoscop zilnic 17 noiembrie 2022. Racii ar putea primi oferte noi de job, ce se întâmplă cu Săgetătorii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de joi, 17 noiembrie 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec


Începând de astăzi și până pe 7 decembrie, Mercur, astrul comunicării, traversează zodia Săgetător, respectiv sectorul asociat studiilor, călătoriilor și principiilor de viață. Devii interesată de lărgirea orizonturilor cunoașterii, călătorii, susținerea unor examene sau obținerea unor diplome. Mercur susține schimburile de informații și vei relua dialogul cu persoane din străinătate.

 

Taur

 

Sectorul intereselor financiare, a banilor pe care îi deții împreună cu partenerul, bunurile și banii proveniți dintr-o moștenire, creditele, dar și banii pe care trebuie să îi plătești sub formă de taxe sau impozite, este activat de astăzi, odată cu intrarea lui Mercur, astrul comunicării, în zodia Săgetător. Urmează o perioadă, până pe 7 decembrie, în care ești invitată la o mai bună administrare a finanțelor. Pe de altă parte, Mercur ajută și la discutarea unor chestiuni privind viața intimă.

 

Gemeni


Începând de astăzi și până pe 7 decembrie, Mercur, guvernatorul tău, traversează zodia Săgetător, respectiv sectorul asociat căsătoriei, relațiilor și parteneriatelor. Așadar, Mercur va ajuta în comunicare și negocieri, în perfectarea și încheierea termenilor unor contracte. În relație, clarifici anumite situații.

 

Rac

 

Sectorul asociat muncii, activităților profesionale și sănătății este activat de astăzi, odată cu intrarea lui Mercur, astrul comunicării, în zodia Săgetător. Până pe 7 decembrie poți clarifica anumite chestiuni profesionale. Din punct de vedere al sănătății, s-ar putea să fii interesată să-ți schimbi stilul de viață, te informezi și te programezi la analize și investigații. De asemenea, s-ar putea să primești oferte noi de job.

 

Leu

 

Sectorul asociat iubirii, fericirii, romantismului și cuceririlor se dinamizează astăzi, odată cu intrarea lui Mercur, astrul comunicării, în zodia Săgetător. Până pe 7 decembrie ești deschisă flirtului, îți declari sentimentele și clarifici anumite chestiuni în cuplu, pentru a putea să-ți relansezi relația. Comunică deschis ceea ce te nemulțumește pentru a evita niște tensiuni!

 

Fecioară

 

Sectorul asociat familiei, spațiului de locuit, patrimoniului și relației cu rudele este dinamizat, începând de astăzi, de tranzitul lui Mercur, guvernatorul tău, prin zodia Săgetător. Până pe 7 decembrie poți să rezolvi anumite chestiuni administrative ale casei și să clarifici niște situații în familie. De asemenea, vei știi să negociezi într-o tranzacție imobiliară.

 

Balanță

 

Sectorul asociat comunicării, gândirii, cunoștințelor, informațiilor, dezbaterilor și deplasărilor este dinamizat de astăzi, de tranzitul lui Mercur, planeta comunicării, prin zodia Săgetător. Până pe 7 decembrie ești interesată să înveți lucruri noi, să socializezi mai mult, să lămurești anumite chestiuni în relațiile cu colegii/rudele sau în relație, să negociezi un contract.

 

Scorpion

 

Sectorul asociat banilor pe care îi câștigi din muncă sau din alte activități extraprofesionale se activează, începând de astăzi, de tranzitul lui Mercur, astrul comunicării, prin zodia Săgetător. Până pe 7 decembrie, ești interesată să-ți suplimentezi veniturile și în conturile tale vor intra sume importante de bani. 

 

Săgetător

 

Începând de astăzi și până pe 7 decembrie, Mercur îți traversează casa personalității. Mercur va fi un aliat în acumularea de cunoștințe, dialoguri, negocieri. Folosește energia planetei comunicării să-ți demonstrezi experiența și abilitățile!

 

Capricorn

 

Tranzitul lui Mercur, astrul comunicării, în zodia Săgetător, începând de astăzi și până pe 7 decembrie, pe casa subconștientului, izolării și trecutului te invită la un bilanț relațional și profesional. S-ar putea să ai parte de conștientizări și revelații și să identifici direcția spre care trebuie să te îndrepți.

 

Vărsător

 

Începând de astăzi și până pe 7 decembrie, Mercur, astrul comunicării, traversează zodia Săgetător, respectiv sectorul asociat proiectelor/planurilor de viitor, prietenilor și grupurilor din care faci parte. Urmează o perioadă favorabilă dialogurilor cu prietenii, pentru a face planuri de viitor sau a începe o activitate pe cont propriu, împreună cu unul dintre prieteni.

 

Pești

 

Începând de astăzi și până pe 7 decembrie, tranzitul lui Mercur prin zodia Săgetător, prin sectorul carierei și aspirațiilor profesionale, este favorabil pentru tine, pentru că ți se dă ocazia să te remarci, să-ți demonstrezi experiența, să obții un succes profesional și oferte de job/ funcție mai bine plătite.

related posts

Modifică setările cookies