Horoscop zilnic 17 octombrie 2016. Varsatorii incep sa faca planuri, iar Leii isi surprind partenerul


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 17 octombrie 2016.


BERBEC

Primesti un cadou special de la persoana iubita care iti demonstreaza inca o data cat de mult tine la tine. Acest gest iti ofera o stare de spirit foarte buna. 

TAUR

Toti cei din jurul tau simt o energie pozitiva venind din partea ta. Reusesti sa termini un proiect important, iar asta iti ofera multa satisfactie. 

GEMENI

Vesti bune! Primesti o suma de bani neasteptata care te ajuta sa-ti rezolvi cateva dintre problemele financiare cu care te-ai confruntat recent.

RAC

Esti marcata de o problema sentimentala, iar asta iti afecteaza capacitatea de concentrare de la locul de munca. Superiorii tai observa ca ceva nu e in regula si iti cer sa te mobilizezi.

LEU

Desi e abia inceput de saptamana, iti surprinzi partenerul de viata cu o cina romantica. Seara se transforma intr-una plina de surprize placute care va alimenteaza povestea de dragoste. 

FECIOARA

Esti concentrata asupra unui proiect, asa ca intreaga atentie ti-o indrepti spre atributiile de la locul de munca. Acest lucru il deranjeaza pe partenerul de viata, care simte ca si cand esti acasa iti sta gandul tot la task-urile de la birou.

BALANTA

Ai parte de o zi linistita, in care reusesti sa-ti rezolvi o parte din problemele de la munca. Cand ajungi acasa, apuci si sa petreci timp de calitate alaturi de persoana iubita. Ce poate fi mai frumos de atat?

SCORPION

Eforturile din ultima perioada iti sunt rasplatite cu o veste buna din partea superiorilor. Mai exact, este posibil sa primesti un proiect important sau chiar o avansare.

SAGETATOR

O cheltuiala neprevazuta iti da planurile peste cap, asa ca esti nevoita sa-ti regandesti planurile pentru zilele care urmeaza. Nu dispera! In cele din urma, totul se va rezolva.

CAPRICORN

Esti foarte stresata din cauza unor probleme familiale, de aceea nu prea reusesti sa impresionezi la locul de munca. Toti, pana si prietenii tai, observa aceasta schimbare de stare si incearca sa-ti vina in ajutor.

VARSATOR

Desi e destul de devreme, incepi sa-ti faci, alaturi de prieteni, planul pentru sarbatori. Ai chef sa pleci intr-o locatie linistita, in care sa te recreezi si sa te simti bine alaturi de ei, asa ca incepi de pe acum cautarile.

PESTI

Durerile din ultima perioada iti creeaza probleme, asa ca esti nevoita sa faci o programare la medic pentru a afla care sunt cauzele. 

related posts

Modifică setările cookies