Horoscop zilnic 17 octombrie 2020. Săgetătorii au o zi imposibilă, cu disfuncții organice, ce se întâmplă cu Racii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de sâmbătă, 17 octombrie 2020.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Contextul astral de astăzi îți aduce vești care te vor surprinde, legate de situația ta financiară sau a banilor pe care îi deții în comun cu partenerul sau cu alte persoane. Posibil să apară schimbări de ultim moment în planurile tale. Nu ești prea încântată că ți se încurcă planurile, dar decizi să mergi înainte și să vezi pe parcurs ce este de făcut.

 

Taur

 

Ai astăzi oportunități de a cunoaște persoane noi sau să te întâlnești cu persoane din trecutul tău. Atenție, însă la relațiile cu membrii familiei, deoarece pot fi mai dificile, iar elementul surpriză poate să apară oricând. 

 

Gemeni

 

Beneficiezi astăzi de un randament mental crescut, ai parte de multă energie și oportunități de a învăța lucruri noi, de studiu sau de a lucra la proiectele tale personale. Deși este o zi de weekend, vei reuși să te încadrezi într-un dead-line, chiar dacă pe parcursul zilei apar surprize și va trebui să-ți reconfigurezi planurile.

 

Rac

 

Contextul astral de astăzi îți aduce o serie de dialoguri cu membrii familiei, care se vor implica în planurile tale personale, fie că este vorba de o achiziție mai mare pentru casă, pentru un imobil, teren sau o mașină. Ești fericită că găsești soluții de finanțare și vei fi surprinsă că o parte din suma de bani de care ai nevoie, vine de la cineva de la care nu te așteptai.

 

Leu

 

Posibil astăzi să apară conflicte cu părinții sau cu cei cu care locuiești, din cauza mentalităților diferite de viață. Ar trebui să încerci să stai departe de orice dispute, pentru că oricum nu rezolvi nimic, decât cel mult să strici relațiile. Totodată, poți afla vești surpriză privind șefii și conducerea firmei unde lucrezi.

 

Fecioară

 

Contextul astral de astăzi îți aduce o serie de vești plăcute și mai puțin plăcute. Dacă discuți cu colegii cu care ești mai apropiată, vei afla și despre intențiile șefilor privind organizarea la serviciu în următoarele luni. Totodată, poți primi și vești de la drum, de la cineva din străinătate cu care nu ai mai vorbit de ceva timp.

 

Balanță

 

Chestiunile financiare te preocupă încă de dimineață. Poate pentru că vrei să mergi la shopping să cumperi un cadou unui membru al familiei sau poate, cel mai ușor ar fi, să dai o comandă online și te-ar scuti de un drum.

 

Scorpion

 

Contextul astral de astăzi îți aduce prezența Lunii în zodia ta și dinamizează axa relațiilor, așa că vei avea parte de o zi în care atenția ta va fi îndreptată spre partenerul de cuplu. Trebuie să fii atentă ca unele conflicte de idei să nu escaladeze și să se întâmple lucruri pe care le regreți.

 

Săgetător

 

Astăzi te resimți după o săptămână aglomerată la serviciu, iar Luna îți traversează sectorul subconștientului, al izolării și universului interior. Vei avea tot felul de trăiri, disfuncții organice, unele din cauza stării emoționale sau din cauza unor vești care te îngrijorează, pentru că au legătură cu situația ta financiară.

 

Capricorn

 

Dialogurile cu prietenii ar putea să-ți aducă informații prețioase sau secrete despre situația de la serviciu sau despre unii colegi. Totodată, ești dornică să socializezi și să afli detalii incitante. În sfera afectivă ar putea să apară surprize din partea partenerului de cuplu.

 

Vărsător

 

Posibil contextul astral de astăzi să te facă să ieși în față, să-ți susții un punct de vedere sau o opinie asupra unui aspect profesional. Dacă ești nevoită să lucrezi, ești tentată să le împărtășești șefilor sau colegilor despre problemele tale. Este recomandat să păstrezi pentru tine problemele personale!

 

Pești

 

Configurația astrală a zilei de astăzi îți aduce preocupări pentru a face ordine în niște acte, documente sau pentru a pregăti un dosar cu care trebuie să mergi, săptămâna viitoare, la una dintre instituțiile publice. Totodată, este o zi favorabilă dezvoltării unor strategii menite să-ți îmbunătățească veniturile.

 

Întrebarea Mesei Rotunde cu Cleopatra Stratan: ”Nu aș colabora niciodata cu...

 

 

 

 

related posts

Modifică setările cookies