Horoscop zilnic 17 octombrie 2021. Taurii fac declarații de dragoste bărbatului iubit, ce se întâmplă cu Gemenii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de duminică, 17 octombrie 2021. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Astăzi este posibil să ai niște întâlniri cu prietenii și în urma unor conversații, să afli niște secrete sau lucruri ascunse de către unii dintre aceștia. Ești dezamăgită, însă decizi să nu spui nimic până la momentul potrivit să deschizi discuția. S-ar putea să recuperezi și niște sume de bani.

 

Taur

 

Astăzi, ești dezamăgită din cauza unui contract pe care nu-l mai semnezi. Nu pune la suflet, pentru că în scurt timp, vei afla, că nu era ceea ce-ți dorești și vei primi o ofertă mult mai bună. În planul sentimental, ai curaj să-ți împărtășești sentimentele bărbatului iubit și unele nemulțumiri adunate pe o perioadă mai mare de timp.

 

Gemeni

 

Posibil, astăzi, să ai intuiție într-un context profesional. Ți se dă ocazia să-ți demonstrezi abilitățile și experiența, să primești aprecieri de la șefi pentru o soluție pe care o găsești repede la o situație apărută neprevăzut. Totodată, iei legătura cu persoane de la drum, prieteni cu care nu ai mai vorbit de mult.

 

Rac

 

Te preocupă situația financiară și cum să-ți suplimentezi veniturile, să faci rost de bani pentru a-ți achita niște datorii sau pentru a face niște investiții. S-ar putea să iei legătura cu rude din străinătate sau cu rudele partenerului de cuplu, cu care te sfătuiești, legat de o decizie, care implică activitățile profesionale. Cochetezi cu ideea de a lucra în străinătate sau cu o firmă din afara țării.

 

Leu

 

Registrul astral de astăzi vine cu vești bune în sfera financiară, pentru că vei obține niște beneficii financiare. Totodată, poți face niște plăți pentru un minisejur sau poate chiar pentru vacanța de iarnă. Te gândești că lunile trec repede și vei avea nevoie de o vacanță de Crăciun și nu vrei să mai amâni rezervările.

 

Fecioară

 

Dacă au existat neînțelegeri în cuplu, pe diverse teme, astăzi este o zi favorabilă împăcării, pentru a reface comunicarea cu partenerul de cuplu. Ai susținere astrală de la partener în orice-ți propui și cooperezi cu ideile acestuia de a face planuri de vacanță sau a găsi metode noi de relaxare pentru următoarea perioadă. În rest, ești preocupată de treburile casnice.

 

Balanță

 

Posibil, săptămâna de lucru să înceapă, astăzi, cu unele sarcini sau activități profesionale, pe care trebuie să le rezolvi. Ai nevoie de niște zile libere săptămâna ce urmează și nu vrei să rămâi cu treaba nerezolvată, așa că faci treaba în avans.

 

Scorpion

 

Se anunță o zi cu mare încărcătură emoțională: primești niște vești, o vizită sau un mesaj de la o persoană, care a avut o importanță deosebită în viața ta. Totodată, creativitatea este la cote înalte, ai succes într-o activitate în care-ți poți pune în valoare un talent.

 

Săgetător

 

Registrul astral îți aduce o zi pe care vrei să o petreci cu familia, într-un cadru care-ți face plăcere. Refuzi orice invitație de a ieși sau de a primi invitați, pe motiv că nu ești într-o dispoziție prea bună. Vrei să vizionezi un serial, să citești sau pur și simplu să te bucuri de petrecerea timpului cu cei dragi.

 

Capricorn

 

Ai parte, astăzi, de niște vești îmbucurătoare legate de activitatea profesională și de beneficiile financiare, pe care le poți obține, dacă te implici într-un proiect nou. Posibil să pregătești și o deplasare, care are loc spre finalul săptămânii, cu prietenii sau cu colegii de serviciu.

 

Vărsător

 

Contextul astral de astăzi îți aduce posibilitatea să-ți suplimentezi veniturile dintr-o activitate, pe care o poți desfășura acasă, în timpul liber. Ești deschisă propunerii, urmând să primești toate detaliile săptămâna ce urmează.

 

Pești

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru propria persoană, dat fiind că Luna îți traversează semnul nașterii și face un aspect de conjuncție cu Neptun, guvernatorul tău. Ai intuiție într-o chestiune relațională/profesională, atunci când discuți cu cineva apropiat de planurile tale pe termen lung.

related posts

Modifică setările cookies