Horoscop zilnic 17 octombrie 2022. Săgetătorii au parte de un succes într-un proiect, ce se întâmplă cu Balanțele 


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de luni, 17 octombrie 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Soarele, energia, formează astăzi un aspect armonios cu Marte, guvernatorul tău, aflat în zodia Gemeni. Contextul astral îți aduce soluții și cooperare cu partenerul de cuplu, dorința de a-ți stabili obiective comune cu acesta. Deși intervin unele chestiuni locative, reușești să aplanezi o ceartă care este pe cale să înceapă dintr-un lucru minor.

 

Taur

 

Trigonul care se formează astăzi între Marte, planeta acțiunii, din casa banilor, cu Soarele din casa muncii, îți aduce preocupări pentru suplimentarea veniturilor. Posibil să primești niște oferte și să te gândești serios să faci o schimbare. Luna în tranzit prin casa comunicării îți aduce dialoguri cu familia sau deplasări în scop locativ.

 

Gemeni

 

Posibil astăzi să pierzi o sumă de bani sau să iei niște decizii financiare neinspirate, așa că ai grijă cum gestionezi bugetul! Pe de altă parte, dacă primești o invitație de a te alătura unui grup de prieteni sau să pleci în străinătate și nu ai destul bani, este posibil să apelezi la cardurile de credit.

 

Rac


Luna îți traversează și astăzi casa personalității și contextul zilei nu este prea prietenos cu tine. S-ar putea să te afli față în față cu o decizie pe care trebuie să o iei în relația cu partenerul de cuplu sau care privește o situație cu casa, spațiul de locuit, administrarea unor bunuri imobiliare sau în relațiile cu părinții.

 

Leu

 

Posibil astăzi să faci față cu greu la sarcinile de serviciu. Poate se reactivează unele afecțiuni mai vechi și este nevoie să-ți programezi o consultație la medic. Din punct de vedere al comunicării, nu ai dispoziție să interacționezi sau să socializezi cu nimeni. Este doar o stare trecătoare, pentru că de mâine te vei simți mai bine.

 

Fecioară

 

Contextul astral de astăzi vine cu preocupări pentru proiectele de viitor. S-ar putea să aștepți o sumă de bani sau un raspuns legat de remunerația pentru o colaborare. Aspectul armonios care se formează între Soarele în tranzit prin casa banilor și Marte, planeta acțiunii, din casa carierei, aduce vești bune.

 

Balanță

 

Soarele în tranzit prin casa personalității formează astăzi un aspect armonios cu Marte din casa filosofiei de viață, iar Luna traversează casa carierei și relațiilor cu superiorii. Te preocupă o avansare în carieră, trecerea pe un post mai bine plătit, dar care vine cu mai multe responsabilități.

 

Scorpion


Luna traversează astăzi casa principiilor, convingerilor, perfecționării profesionale și studiilor. Posibil ca ideile tale să fie aprobate de către șefi și după mult timp să aveți viziuni comune. Nu se poate spune același lucru despre relațiile cu colegii, dar totuși primești ajutor de la ei dacă ai de respectat un termen limită.

 

Săgetător

 

Ai grijă astăzi la speculații sau artificii financiare, pentru că este posibil să ai niște pierderi dacă nu ești atentă! Pe de altă parte, trigonul care se formează în Soarele din casa prietenilor și planurilor de viitor cu Marte, planeta acțiunii, din segmentul relațiilor și parteneriatelor profesionale, vine să-ți aducă succes într-un proiect. De asemenea, planurile tale cu partenerul sunt aceleași și stabiliți prioritățile.

 

Capricorn


Astăzi ești distrasă de la chestiunile profesionale, pentru că apar probleme cu partenerul de cuplu. Nu este vorba de relația voastră, ci de relația acestuia cu familia. În partea a doua a zilei, te afli față în față cu o propunere din partea șefilor.

 

Vărsător

 

Luna îți traversează astăzi casa muncii și formează o conjuncție cu Luna Neagră, așa că s-ar putea să ai parte de o zi dificilă la locul de muncă. Înarmează-te cu răbdare și calm, pentru că vei face față provocărilor. Pe de altă parte, Soarele din zodia Balanță formează un aspect armonios cu Marte, planeta acțiunii, din casa iubirii și aventurilor romantice. Așadar, dacă vrei să-ți relansezi relația sau dacă ești singură și ai dispoziție de o aventură romantică, contextul astral te susține.

 

Pești


S-ar putea astăzi să ai niște discuții mai aprinse cu partenerul de cuplu din cauza unor cheltuieli pe care vrei să le faci pe achiziționarea unui sejur. Surpriza poate veni din partea cuiva din familie, poate a părinților, care îți fac cadou o sumă de bani.

related posts

Modifică setările cookies