Horoscop zilnic 17 septembrie 2020. Săgetătorii nu trebuie să rateze șansa vieții lor, ce se întâmplă cu Scorpionii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de joi, 17 septembrie 2020.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Nouă din zodia Fecioarei, care îți dinamizează sectorul asociat muncii, sarcinilor curente, relația cu colegii și colaboratorii și nu în ultimul rând, sectorul sănătății. Așadar, se deschide o nouă etapă în aceste domenii și invitația astrelor, pentru următoarele două săptămâni, este să adopți un stil de viață sănătos și să-ți reorganizezi munca la serviciu.

Taur

Configurația astrală de astăzi anunță fenomenul de Lună Nouă din zodia Fecioarei, care îți deschide o nouă etapă în sfera sentimentală și se creează un context favorabil unei noi iubiri, relației cu copiii și valorificarea unui talent/vocație.

Gemeni

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Nouă din zodia Fecioarei, care îți deschide o nouă etapă în viața de familie, în ce privește patrimoniul, spațiul de locuit și relația cu părinții. Așadar, următoarele două săptămâni, ar trebui să-ți concentrezi atenția pe aceste domenii și cu ajutorul familiei vei putea găsi soluții la unele probleme ale casei.

Rac

Configurația astrală a zilei de astăzi anunță Luna Nouă din zodia Fecioarei, care îți deschide o nouă etapă în sectorul asociat comunicării, mentalului, schimbului de opinii. Ești invitată de către astre să-ți analizezi, în următoarele două săptămâni, comportamentul, interacțiunea cu ceilalți, să renunți la unele idei și să cooperezi cu propunerile membrilor familiei sau celor cu care lucrezi.

Leu

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Nouă din zodia Fecioarei, care îți deschide o nouă etapă în ce privește sectorul financiar. Așadar, următoarele două săptămâni, ești invitată să-ți reorganizezi finanțele, să-ți schimbi obiceiurile financiare și să începi să economisești.

Fecioară

Ești vedeta zilei, pentru că Luna Noua de astăzi se formează în semnul nașterii tale și-ți deschide o nouă etapă în viața personală sau profesională. Este momentul tău de afirmare, îți poți seta obiective, de a începe o nouă etapă în viața de cuplu. Poți face schimbări importante în ce privește sănătatea, să urmezi o dietă și să începi să te reechilibrezi emoțional.

Balanță

Contextul astral de astăzi anunță fenomenul de Lună Nouă din zodia Fecioarei, care te invită la introspecție, la a-ți face ordine în gânduri și a lămuri o situație, care are legătură cu sectorul relațiilor. Pot să apară persoane din trecut, cu care nu ai încheiat etape și acum vin în viața ta să te ajute într-un proces de vindecare sau să poți lăsa mai ușor în urmă trecutul, să privești cu încredere spre viitor.

Scorpion

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Nouă din zodia Fecioarei, care se formează în sectorul asociat prietenilor, grupurilor din care faci parte, proiectelor și planurilor de viitor. Se deschid noi etape, poți relua proiecte mai vechi sau să le îmbunătățești pe cele pe care le ai în desfășurare. Totul este să cooperezi cu echipa, cu colegii și să fii deschisă reorganizării.

Săgetător

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Nouă din zodia Fecioarei, care îți deschide o nouă etapă în sfera carierei și a aspirațiilor profesionale. Așadar, în urma unui proces de introspecție în care vei analiza trecutul profesional, vei putea să începi noi proiecte, să te relansezi și să ai o abordare nouă în relațiile cu cei cu care desfășori activități. Fii atentă la persoanele care vin cu propuneri pentru tine, acordă-le atenție, pentru că este posibil să-ți aducă niște oportunități de neratat!

Capricorn

Contextul astral de astăzi anunță Luna Nouă din zodia Fecioarei, care se formează în sectorul călătoriilor, studiilor, străinătății, dar și principiilor și convingerilor după care te ghidezi în viață. Așadar, se deschide o nouă etapă în aceste domenii, iar următoarele două săptămâni sunt importante pentru evoluția ta profesională. Studiul și persoanele care te susțin, cu care vei avea dialoguri interesante, te vor ajuta să abordezi viitorul dintr-o altă perspectivă decât până acum.

Vărsător

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Nouă din zodia Fecioarei, care îți deschide o nouă etapă în ce privește situația financiară, a banilor pe care îi deții în comun cu partenerul, cu alți terți, banii proveniți dintr-o moștenire sau dintr-un credit. Așadar, următoarele două săptămâni sunt importante să profiți de o asociere de pe urma căreia să ai profituri însemnate, iar în relația cu partenerul de cuplu vei observa că totul se desfășoară la un nivel profund.

Pești

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Nouă din zodia Fecioarei, care se formează în sectorul asociat mariajului, relațiilor și parteneriatelor. Așadar, se deschide o nouă etapă în relațiile personale, iei decizii rationale și nu te lași influențată de nimic în deciziile tale.

Ferma. În Plus, episodul 5: Serghei, cel mai mare susținător al Anisiei Gafton

related posts

Modifică setările cookies