Horoscop zilnic 17 septembrie 2021. Racii sunt orbiți de gelozie în viața amoroasă, ce se întâmplă cu Gemenii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de vineri, 17 septembrie 2021. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Contextul astral de astăzi anunță schimbări mari în perioada următoare. Posibil să-ți împlinești un vis sau să-ți atingi un scop profesional pentru care ai luptat multă vreme. Acum este momentul recompensei. În partea a doua a zilei, s-ar putea să apelezi la un prieten să te ajute într-o problemă personală sau încerci să apelezi la cineva influent.

 

Taur


Contextul astral de astăzi îți aduce schimbări profesionale, poate chiar de domeniu în care activezi. Ai parte de un moment de șansă profesională. Ești avantajată în relațiile cu străinătatea, cu autoritățile. În planul financiar apare perspectiva creșterii bugetului.

 

Gemeni

 

Posibil astăzi să primești vești din străinătate, să celebrezi un succes profesional. Chiar dacă la serviciu pot să apară niște discuții sau dialoguri incomode, reușești să-ți păstrezi zâmbetul pe buze în cele mai dificile momente. Există rezolvare în orice situație, mai devreme sau mai târziu, așa că nu are rost să-ți strici ziua din cauza unor neînțelegeri între colegi.

 

Rac

 

În planul financiar vei avea parte de o surpriză plăcută de unde nici nu te aștepți. Ți se returnează o sumă de bani sau intri în posesia unor bani dintr-o colaborare. În planul sentimental sau în relațiile cu copiii, dacă ești părinte, ai niște nemulțumiri. În relația cu partenerul de cuplu este posibil să te lași orbită de gelozie și să faci niște acuzații nefondate.

 

Leu

 

Deși ziua începe tensionată la capitolul relații și parteneriate, vei fi mulțumită de planurile pe termen lung pe care le faci până la finalul zilei. Deși ești obosită, pentru că ai muncit mai multe zile peste program, îți faci în continuare un program încărcat, iar partenerul îți va reproșa că nu mai aveți timp pentru voi.

 

Fecioară

 

Astăzi, ești stăpână pe situație la serviciu, chiar dacă apar unele blocaje sau amânări. Nimic nu te poate influența să rămâi fermă pe poziție într-un conflict iscat între colegi. În altă ordine de idei, merită să-ți canalizezi atenția pe un proiect nou, pentru că-ți va aduce recunoaștere. Atenție și la sănătate pentru că este posibil să apară unele disfuncții organice pe axa cardio-vasculară!

 

Balanță

 

O persoană din trecut poate reveni în viața ta. Ți se răscolesc gândurile, dar mai ales sentimentele și-ți ridici mari semne de întrebare legate de acțiunile tale de la momentul respectiv, când ai decis încheierea relației. Dacă faci parte dintr-un cuplu mai vechi, apar neînțelegeri din cauza treburilor casnice.

 

Scorpion

 

Posibil, astăzi, să apelezi la ajutorul familiei pentru a face niște plăți sau poate intri în posesia unei sume importante de bani provenită dintr-o moștenire, administrarea unui imobil sau un credit. Totodată, dacă ești interesată să închei o tranzacție imobiliară este posibil să apară unele blocaje sau amânări, cu scopul de a se așeza lucrurile mult mai bine decât în acest moment.

 

Săgetător

 

Nu te amesteca, astăzi, în discuțiile (bârfele) celor din jur, pentru că riști să ai și tu niște discuții incomode sau să-ți strici imaginea, dacă te asociezi cu anumite persoane. Atenție la starea de sănătate, pentru că este posibil să apară o indispoziție, să te încerce o răceală, așa că ia măsuri din timp!

 

Capricorn

 

Nu duci lipsă de bani, dar nici nu poți să spui că ai din belșug. Dacă-ți intră în conturi o sumă de bani venită neașteptat, ai putea să te bucuri să-ți achiziționezi ceva ce doreai de mai multă vreme. În partea a doua a zilei, s-ar putea să ai o ușoară indispoziție, ca urmare a stresului și suprasolicitării.

 

Vărsător


Contextul astral de astăzi, deși pare tensionat cu unii membri, te ajută să găsești niște soluții în relația cu partenerul de cuplu sau cu copiii. La serviciu ai nevoie de o amânare, care vine neașteptat, într-un proiect, care avea termenul limită la finalul acestei zile. Bucură-te de bonusul primit, pentru că acum ai timp sa-ți îndeplinești sarcinile sau să finalizezi proiectul, fără să mai fii stresată că nu termini!

 

Pești

 

Astăzi ai nevoie de liniște și izolare. Te retragi din agitația cotidiană pentru a găsi unele soluții sau să lucrezi la un proiect nou. Totodată, la serviciu, manifești prudență în toate relațiile, pentru că simți că se întâmplă ceva în jurul tău și vrei să fii sigură că nu ești implicată. În planul sentimental, ai o suferință și nu știi cum să te deschizi față de partener.

 

 

 

Întrebarea Mesei Rotunde cu Andreea Esca - Față în față cu Marius Manole

 

related posts

Modifică setările cookies