Horoscop zilnic 17 septembrie 2022. Taurii au o zi confuză și pot greși în alegerilor lor, ce se întâmplă cu Leii 


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de sâmbătă, 17 septembrie 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Posibil astăzi să fii dezamăgită de o acțiune a partenerului sau de atitudinea acestuia într-un  context relațional. Opoziția Soarelui din zodia Fecioară cu Neptun din zodia Pești aduce multă confuzie și-n planul sentimental, dar și-n cel profesional și ar fi bine să eviți să iei decizii importante.

 

Taur

 

Opoziția Soarelui din zodia Fecioară cu Neptun din zodia Pești dinamizează axa sentimentală și a relațiilor cu prietenii. Ești dispusă să te sacrifici, să fii empatică mai mult decât este nevoie și ceilalți se pot folosi de slăbiciunile tale. Nu este o zi recomandată pentru a lua decizii importante, pentru că ești confuză și poți greși în alegerile tale.

 

Gemeni

 

Luna îți traversează și astăzi casa personalității și s-ar putea să te afli față în față cu o discuție cu un partener din trecut, care acum locuiește în străinătate sau deține o funcție importantă. Opoziția care se formează între Soarele din casa vieții de familie cu Neptun din zodia Pești, din sectorul carierei vine să-ți aducă confuzie în deciziile privind activitatea profesională. Chiar dacă ești dispusă să te sacrifici și să lași de la tine, fii atentă, pentru că este posibil cineva să se folosească de intențiile tale bune!

 

Rac

 

Nu te afli în acea mai bună formă astăzi. Poate ai energia scăzută sau s-au reactivat niște afecțiuni mai vechi și ai nevoie de mai multă odihnă și refacere. S-ar putea ca planurile tale din acest weekend să fie date peste cap de aceste probleme de sănătate. Nu este vorba de ceva grav. Poate fi vorba și de o viroză. Axa comunicării și cunoașterii este activată de opoziția dintre Soarele din zodia Fecioară și Neptun din zodia Pești și ar fi recomandat să nu iei decizii de natură profesională, pentru că este posibil să te înșeli.

 

Leu

 

Astăzi este posibil să sari în ajutorul unor prieteni, care au nevoie de o sumă de bani, de un sfat, de susținere morală. Totodată, axa financiară este dinamizată de opoziție dintre Soarele din zodia Fecioară și Neptun din zodia Pești. Atenție la toate acțiunile de natură financiară pe care le întreprinzi, pentru că este posibil să ai pierderi!

 

Fecioară


Luna îți traversează și astăzi casa carierei și a sferei socio-profesionale și te preocupă schimbările pe care încerci să le faci de ceva vreme și nu reușești. Pe de altă parte, opoziția care se formează între Soarele din casa personalității cu Neptun din casa relațiilor ar putea să-ți aducă confuzie sau dezamăgiri în cuplu. Nu lua decizii importante în zilele viitoare, pentru că este posibil să greșești!

 

Balanță

 

Contextul astral de astăzi îți aduce dispoziție de studiu, de a face ceva pentru tine, să-ți lărgești orizonturile, să citești sau să pregătești o plecare într-o călătorie. Pe de altă parte, opoziția pe care Soarele din zodia Fecioară o formează cu Neptun din zodia Pești vine să dinamizeze axa muncii și să-ți aducă confuzie în decizii. Așadar, așteaptă câteva zile să simți că ți se limpezește mintea și vei vedea ce faci pe mai departe.

 

Scorpion


Astăzi te preocupă situația financiară a banilor pe care îi poți obține de la alte persoane sau instituții. Totodată, îți dorești o clarificare a unei situații privind o moștenire sau ce buget ai nevoie pentru a demara o activitate independentă. Pe de altă parte, opoziția pe care Soarele din zodia Fecioară o formează cu Neptun din zodia Pești vine să dinamizeze axa sentimentală și este posibil să fii dezamăgită de acțiunea sau atitudinea partenerului într-o situație.

 

Săgetător

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru a încheia un parteneriat cu un prieten sau cu unul dintre foștii colegi cu care te-ai înțeles bine. La serviciu este posibil să te degrevezi de unele sarcini în urma unor dialoguri pe care vrei să le inițiezi la începutul săptămânii viitoare. Opoziția pe care Soarele din zodia Fecioară o formează cu Neptun din zodia Pești vine să-ți aducă dezamăgiri din partea unor membrii ai familiei, care nu te susțin într-un demers profesional.

 

Capricorn

 

Deși este o zi de weekend, se pare că vei fi nevoită să lucrezi sau cel puțin să mai rezolvi din sarcinile rămase restante. Ești foarte activă și ai un randament ridicat, așa că profită de acest lucru. Pe de altă parte, axa cunoașterii și informațiilor este dinamizată de opoziția care se formează între Soarele din zodia Fecioară și Neptun din zodia Pești. S-ar putea să fii dezamăgită de aflarea unor vești sau informații sau cineva să promită ceva și să nu se țină de cuvânt.

 

Vărsător

 

Astăzi Luna îți traversează casa activităților de relaxare, așa că se anunță o zi plină de distracție, ieșiri, întâlniri cu prietenii și participare la evenimente împreună cu partenerul sau cu persoanele dragi. Opoziția pe care Soarele din zodia Fecioară o formează cu Neptun din zodia Pești vine să-ți dinamizeze axa financiară și să-ți aducă unele dezamăgiri. Ai avut așteptări prea mari în legătură cu un contract și cu obținerea unei remunerații mai mari. De asemenea, apar discuții cu partenerul legat de banii pe care îi dețineți împreună.

 

Pești

 

Activitățile gospodărești îți vor ocupa astăzi toată ziua. Posibil pe seară să mergi la niște cumpărături să achiziționezi ceva pentru casă. Opoziția care se formează între Soarele în tranzit prin zodia Fecioară și Neptun din casa personalității tale dinamizează axa relațiilor și este posibil să fii confuză sau dezamăgită într-un context relațional. Nu este recomandat să iei decizii importante în această perioadă.

 

 

 

related posts

Modifică setările cookies