Horoscop zilnic 18 aprilie 2022. Racii au parte de tensiuni în relația cu partenerul, ce se întâmplă cu Vărsătorii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de luni, 18 aprilie 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Configurația astrală de astăzi îți poate aduce unele conflicte cu șefii din cauza unui context financiar. Decizi că este mai înțelept să lași lucrurile să se aranjeze de la sine. În partea a doua a zilei, realizezi că ai greșit și încerci să îndrepți situația. 

 

Taur


Contextul astral de astăzi îți aduce niște revelații legate de relații, de cum ar trebui să se desfășoare un parteneriat. Traversezi o perioadă favorabilă dezvoltării laturii tale spirituale, ești înclinată spre a experiementa și realizezi că nu trebuie să-ți mai pui bariere, ci să te exprimi așa cum simți.

 

Gemeni


Contextul astral de astăzi vine cu înțelegerea unor chestiuni de natură financiară, despre cum ar trebui să duci o negociere sau să gândești un plan pe termen lung, pentru obținerea unor beneficii sau pentru returnarea unei datorii.

 

Rac

 

Astăzi, te nemulțumește o situație de natură financiară. Ai în plan să faci niște achiziții, însă partenerul nu este de acord și de aici se iscă tensiuni, poate chiar un conflict. Pentru a evita o confruntare, decizi să-ți ocupi mintea cu alte lucruri. Eventual ieși în oraș cu prietenele sau colegii de serviciu.

 

Leu

 

Contextul astral de astăzi te îndeamnă să combini viața personală cu cea profesională. Simți nevoia să te implici mai mult în viața de familie. Poate și pentru că Luna îți traversează sectorul familial și ai nevoie de acea siguranță emoțională, pe care ți-o oferă cei dragi, căminul.

 

Fecioară

 

Contextul astral de astăzi îți aduce unele dispute în raport cu cei cu care lucrezi și cu care nu ești pe aceeași lungime de undă în multe privințe. Din punct de vedere financiar stai bine și-ți vin niște sume de bani pe care le așteptai spre finalul lunii.

 

Balanță

 

Registrul astral de astăzi îți aduce ocazia să-ți suplimentezi veniturile, să negociezi în favorarea ta un contract. S-ar putea să faci și niște deplasări în interes administrativ al locuinței. S-ar putea să ai dialoguri pe diverse teme cu membrii familiei, cu care te sfătuiești într-o chestiune financiară.

 

Scorpion

Ești nemulțumită de unele evenimente din familie, de spațiul de locuit. Din cauza unor diferențe de mentalitate, astăzi, încerci să stai departe de orice fel de dispute, pentru că ai nevoie de liniște și putere de concentrare pentru activitățile profesionale.

 

Săgetător

 

La locul de muncă s-ar putea să apară situații care să complice lucrurile, relațiile dintre colegi. Stresul și volumul mare de muncă, dar și oboseala acumulată își spun cuvântul și ai nevoie de mai multă odihnă pentru a putea judeca corect în chestiuni importante. 


Capricorn

 

Contextul astral de astăzi activează sectorul asociat planurilor de viitor, proiectelor pe termen lung, relațiilor de prietenie și vieții sociale. Așadar, se anunță o zi cu întâlniri cu prietenii sau faci planuri și strategii pe termen lung. Ești apreciată în echipa în care lucrezi și ai făcut progrese importante în ultima perioadă.

 

Vărsător


Astăzi este posibil să primești un răspuns favorabil de la o instituție financiară, dacă ai intenția să accesezi un credit sau cineva din străinătate, o rudă îți trimite niște bani sub formă de cadou. În partea a doua a zilei, planurile tale ar putea fi date peste cap de unele evenimente neașteptate în familie, care-ți pot schimba prioritățile.

 

Pești

 

Comunicarea este importantă astăzi, mai ales dacă-ți parvin niște informații și trebuie să te asiguri că veștile sunt adevărate. S-ar putea să primești o propunere de afacere, colaborare, să ai niște negocieri, să te caute un angajator, care te invită la un interviu.

 

 

 

 

 

 

 

related posts

Modifică setările cookies