Horoscop zilnic 18 aprilie 2023. Săgetătorii au parte de momente intense în sfera amoroasă, ce se întâmplă cu Scorpionii


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de marți, 18 aprilie 2023.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

Luna ajunge astăzi în zodia ta și se anunță o zi de acțiune. Ai curaj, inițiative și determinare să rezolvi diverse chestiuni profesionale, dar și de familie. S-ar putea să apară și cheltuieli neprevăzute, dar și oferte de job mai bine plătite.

 

Taur

Posibil astăzi să fie nevoie să-ți dozezi energia, astfel încât să poți să faci față la unele provocări, care vin din sfera profesională. Știi să te pui în valoare, dacă este nevoie să porți niște negocieri. În planul relațiilor de familie, te sfătuiești cu partenerul cum poți ajuta într-o chestiune patrimonială.

 

Gemeni

Luna traversează astăzi zodia Berbec, respectiv casa prietenilor și planurilor de viitor, iar Marte, planeta acțiunii, traversează casa banilor. S-ar putea să fie nevoie să te împrumuți o sumă de bani de la prieteni sau cineva din grupul tău îți returnează o datorie, pe care o investești în achiziționarea unui sejur.

 

Rac

Astăzi,  te preocupă sfera profesională și este posibil să fii invitată la un interviu, să susții un proiect în fața unei comisii, o situație solicitată de către șefi. Ai de partea ta energia lui Marte, așa că profită de contextul astral să-ți rezolvi diverse chestiuni personale sau profesionale!

 

Leu

Posibil, astăzi, cu Luna în tranzit prin zodia Berbec, prin casa studiilor, perfecționării profesionale, principiilor și credințelor, străinătății și călătoriilor, să te preocupe participarea la un schimb de experiență profesional, plecarea într-o călătorie. Posibil să  primești și vești din străinătate de la familie sau prieteni, care vin în țară.

 

Fecioară

Luna îți traversează astăzi sectorul avantajelor financiare și este posibil să rezolvi chestiuni personale într-un context financiar. De asemenea, este posibil să primești vești neașteptate din străinătate, de la prieteni, care-ți fac o invitație să pleci câteva zile.

 

Balanță

Luna traversează astăzi zodia Berbec, respectiv casa relațiilor și parteneriatelor profesionale. S-ar putea să ai niște discuții cu partenerul de cuplu legate de posibilitatea unei schimbări pe care vrei să o faci în planul profesional. Ai primit niște oferte și ești tentată să treci într-o altă etapă.

 

Scorpion

Luna îți traversează astăzi casa muncii și activităților profesionale și este posibil ca șefii să te trimită la un schimb de experiență profesională, cursuri sau într-o delegație. Dacă ai de susținut un examen, ai inspirație și obții un rezultat bun. 

 

Săgetător

Astăzi este posibil să decizi că mai ai nevoie de niște zile libere. Iei legătura cu șefii și soliciți să-ți aprobe câteva zile. În sfera sentimentală ai parte de momente intense, iar dacă ești singură, accepți să ieși la o întâlnire. 

 

Capricorn

Contextul astral de astăzi activează casa vieții de familie și a treburilor gospodărești. Dacă ai fost plecată de sărbători, acum trebuie să pui în ordine tot, să ajungi din urmă cu treaba. Atenție la relația cu partenerul de cuplu, pentru că este posibil să apară niște tensiuni din cauza împărțirii inegale a treburilor!

 

Vărsător

Sectorul comunicării, gândirii, informațiilor, veștilor și deplasărilor este activat astăzi de tranzitul Lunii prin zodia Berbec. Posibil să apară informații sau vești care țin de sarcinile și programul de muncă, să fie nevoie să faci niște deplasări neașteptate. Atenție la modalitatea de interacționare cu colegii, pentru că este posibil să apară niște conflicte cu aceștia!

 

Pești

Luna îți traversează astăzi casa banilor pe care îi câștigi de la serviciu și este posibil să te preocupe achitarea unor utilități, rate, returnarea unor datorii și să mergi la cumpărături. S-ar putea să vrei să îi faci o surpriză unei persoane dragi, să iei un cadou la care nu se așteaptă sau să pregătești o petrecere surpriză cu prietenii.

 

related posts

Modifică setările cookies