Horoscop zilnic 18 august 2020. Peștii au probleme de sănătate, ce se întâmplă cu Berbecii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de marți, 18 august 2020. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

Chiar dacă astăzi nu ai dispoziție de a munci, totuși, ai inspirație să rezolvi niște chestiuni care erau restante la serviciu. În sfera sentimentală, ai parte de momente plăcute petrecute cu partenerul de cuplu și cu un grup de prieteni, cu care vă întâlniți pe seară.

Taur

Contextul astral de astăzi te îndeamnă să te ocupi de relațiile cu familia, de cei dragi. Dacă au existat momente în care ai intrat în conflict cu părinții, pot să apară și astăzi niște situații în care să nu reacționezi prea bine atunci când ți se dă un sfat. 

Gemeni

Toate activitățile care presupun interacționarea cu ceilalți sunt favorizate astăzi. Vei face și niște deplasări pentru a rezolva chestiuni ale casei. Posibil să chemi un meșter să repare un electrocasnic sau ceva ce s-a defectat.

Rac

Posibil să nu fi reușit să recuperezi o sumă de bani pe care ai plătit-o pentru un sejur în care nu mai pleci. Ești mâhnită și nu te lași totusi până nu reușești ca suma respectivă să se întoarcă în conturile tale. La capitolul bani stai bine, însă dacă tot nu mai pleci, decizi ca banii aceia să ajungă în conturile de economii.

Leu

Cu Luna în semnul nașterii tale, reușești să te mobilizezi exemplar și să îi molipsești și pe cei din jurul tău cu energia și buna dispoziție pe care o ai. Este favorizată susținerea de proiecte, lucrări, examene și interviuri de angajare sau negocieri salariale.

Fecioară

Posibil astăzi să fii alături de o persoană din familie care are nevoie de tine, de un sfat, de susținere morală. Nici tu nu te afli în cea mai bună formă, iar rezolvarea problemelor altora, te ajută și pe tine să nu te mai gândești la ale tale. Mai mult de atât, reflectezi asupra unor greșeli pe care le-ai făcut în trecut.

Balanță

Astăzi se anunță o zi în care, dacă ești liberă sau în vacanță, îți programezi întâlniri cu prietenii, cu foști colegi cu care ai rămas în relații bune. Primești sfaturi utile legate de activitatea ta profesională și chiar o propunere de job.

Scorpion

Petreci după-amiza cu prietenii. Deși nu ești în dispoziția cea mai bună, îți face bine compania lor, pentru că reușesc să te mai scoată din gândurile tale. La serviciu, te-a deranjat dialogul în contradictoriu cu unul dintre șefi, pentru că nu ți s-au acceptat unele idei în proiectele avute în derulare.

Săgetător

Relatiile cu șefii și colegii de la locul de muncă evolueaza foarte bine, iar pe plan financiar începi să te redresezi. Astăzi este o zi bună pentru a face planuri financiare împreună cu partenerul de cuplu, iar în partea a doua a zilei, stabiliți să plecați într-un city-break.

Capricorn

Veniturile tale pot crește astăzi sau îți poți renegocia salariul. Totodată, la recomandarea unui prieten poți primi o ofertă de colaborare prin care sa îți suplimentezi veniturile. În planul personal, relațiile cu partenerul de cuplu ar fi excelente dacă nu ar încerca să-ți mai dea sfaturi în privința carierei sau a activităților casnice.

Vărsător

În cuplu te afli într-o perioadă de reașezare. Poți să atingi subiecte ce țin de încrederea reciprocă și gestionarea resurselor comune. La serviciu, se anunță o zi cu multe deplasări. Totodată, te remarci în ședințe, iar rezolvarea sarcinilor îți scot în evidență experiența, aptitudinile și abilitățile.

Pești

Astăzi, îți oferi ajutorul unui coleg, care are niște probleme în familie. Deși ți se dă peste cap tot fluxul de sarcini, până la finalul zilei vei reuși să termini tot ce ai de făcut. În planul financiar nu te poți plânge, pentru că nu duci lipsă de bani. Partea mai puțin bună este că trebuie să achiți datorii, rate, facturi. Starea de sănătate este destul de fragilă, așa că ar fi recomandat să eviți efortul.

Share în bucate îți arata cum sa pregătești tiramisu cel mai bun și de ce acest desert e "dulcele iubirii"

related posts