Horoscop zilnic 18 august 2022. Taurii lasă în urmă o dezamăgire din trecut, ce se întâmplă cu Balanțele 


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de joi, 18 august 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Contextul astral de astăzi este favorabil sferei sentimentale și poate ar fi bine să nu ratezi oportunitățile,  care vor veni spre tine. Venus, guvernatoarea casei relațiilor, intră într-un aspect armonios cu Jupiter, marele benefic, în tranzit prin casa personalității tale, așa că ai toate șansele să faci progrese în planul personal/relațional.


Taur

 

Trigonul care se formează astăzi între Venus, guvernatoarea ta, cu Jupiter, marele benefic, în tranzit prin zodia Berbec, vine să te ajute să poți pune baze noi în viața de familie, să-ți îmbunătățești relațiile de familie. Posibil să afli că-ți vei mări familia, prin apariția unui copil. Totodată, poți scăpa de niște frici, temeri, să lași în urmă o dezamăgire din trecut.

 

Gemeni

 

Sectorul comunicării, reprezentat astăzi prin Venus, micul benefic, este conectat cu sectorul prietenilor, planurilor și proiectelor de viitor prin Jupiter, marele benefic și guvernatorul casei relațiilor. Așadar, ai susținere de la prieteni, poți obține succes într-un proiect profesional sau îți poți cunoaște perechea dacă decizi să ai o viață socială activă.

 

Rac

 

Situația financiară se poate îmbunătăți semnificativ, dacă vei știi să te folosești astăzi de contextul astrologic favorabil. Așadar, Venus, micul benefic, din casa banilor, face un aspect armonios cu Jupiter, marele benefic, din casa carierei și a relațiilor cu superiorii, care-ți apreciază munca și decid să te răsplătească.

 

Leu

 

Te poți considera norocoasa zodiacului, pentru că aspectul armonios, care se formează astăzi între Venus, micul benefic, în tranzit prin casa personalității, cu Jupiter, marele benefic, în tranzit prin casa principiilor și convingerilor personale, vine să-ți clarifice direcția spre care te îndrepți în planul profesional. Ai șanse de progres și ar fi recomandat să nu ratezi oportunitățile.

 

Fecioară

 

Aspectul armonios, care se formează astăzi între cei doi benefici Venus și Jupiter, leagă două case karmice. Posibil să ai niște revelații, reflecții, să discuți cu oameni, care te vor îndruma din punct de vedere spiritual, să lași în spate trecutul, să elimini temerile sau fricile, care te blochează să mergi mai departe.

 

Balanță

 

Venus, guvernatoarea ta, intră astăzi într-un aspect armonios cu Jupiter, marele benefic, în tranzit prin casa relațiilor. Prin urmare, vei fi avantajată, vin oportunități spre tine prin partener sau prin persoane cu care ai lucrat. Venus în casa carierei îți aduce apreciere din partea șefilor, relații bune cu aceștia și notorietate.

 

Scorpion

 

Cei doi benefici, Venus și Jupiter, se află astăzi într-un aspect armonios și dinamizează sfera profesională. Ți se recunosc niște merite și te bucuri de o imagine bună în fața superiorilor. Dacă știi să te pui astăzi în valoare, ai putea obține o avansare.

 

Săgetător

 

Aspectul armonios care se formează astăzi între Jupiter, guvernatorul tău, și Venus, micul benefic, aduce șanse în sfera amoroasă, dacă ești singură, iar dacă faci parte dintr-un cuplu, ai putea să-ți relansezi relația. De asemenea, poți avea multă creativitate într-un proiect la care lucrezi, să-ți îmbunătățești relațiile cu copiii sau să-ți valorifici un talent.


Capricorn

 

Venus, micul benefic, în tranzit prin casa intereselor financiare, intră astăzi într-un aspect armonios cu Jupiter, marele benefic, din casa vieții de familie, semn că s-ar putea să decizi să investești o sumă de bani în casă, într-o reamenajare. Totodată, vei putea primi bani de la familie sau faci demersuri să obții un credit, care se aprobă imediat.


Vărsător

 

Venus, micul benefic, plasat în casa relațiilor intră astăzi într-un aspect armonios cu Jupiter, marele benefic, din casa comunicării, informațiilor, interacțiunii cu ceilalți. Este o zi favorabilă să-ți îmbunătățești relațiile cu cei cu care ai avut neînțelegeri sau conflicte, să-ți recunoști niște greșeli și poate să-ți ceri scuze, dacă ai greșit.

 

Pești


Astăzi, poți avea parte de oportunități în sfera profesională. Îți poți îmbunătăți situația financiară grație trigonului care se formează între Venus, micul benefic, în tranzit prin casa muncii, cu Jupiter, marele benefic, în tranzit prin casa banilor. Dacă intenționezi să-ți schimbi jobul, s-ar putea să te ajute un fost coleg/ă.

 

related posts

Modifică setările cookies