Horoscop zilnic 18 decembrie 2019. Berbecii au o zi dificilă, vezi ce se întâmplă cu Vărsătorii


Citește horoscopul zilnic realizat de Laura Ianculescu pentru Perfecte.ro!


Berbec

Astăzi se anunță o zi destul de dificilă la locul de muncă. Trebuie să găsești echilibru între muncă și activitățile de relaxare. Suprasolicitarea ar putea să-ți dea o stare de nervozitate, care se poate răsfrânge asupra partenerului.

 

Taur

Astăzi va trebui să nu mai repeți greșeala de a încerca să-ți controlezi partenerul, deoarece poate avea repercursiuni asupra relației.  La serviciu se discută din ce în ce mai mult despre salarizare și despre înmulțirea sarcinilor. Poate e cazul ca împreună cu colegii să aveți un dialog cu șeful.

 

Gemeni

Astăzi ești surprinzător de organizată și meticuloasă în activitățile gospodărești. Poate și din cauza faptului că Luna traversează zodia Fecioarei. În a doua parte a zilei primești invitați și le arăți ce gazdă primitoare ești.

 

Rac

Astăzi faci niște cumpărături online, posibil cărți pe care le-ai găsit la reducere. Și cum tot vin sărbătorile, ai găsit momentul să faci niște cadouri folositoare. Atenție că la serviciu poți intra ușor în conflicte cu colegii!

 

Leu

Deși ritmul la locul de muncă este mai lent, în planul financiar lucrurile evoluează rapid astăzi. Implicarea ta în mai multe proiecte începe să se vadă în conturi. 

 

Fecioară

Astăzi pot să apară neînțelegeri între tine și membrii familiei din cauza împărțirii inegale a treburilor gospodărești sau a felului cum partenerul sau copiii înțeleg că trebuie să ajute la multitudinea de treburi înainte de sărbători. Comunică eficient și rămâi flexibilă în găsirea unor soluții la problemele apărute la serviciu.

 

Balanță

Astăzi nu ai dispoziție de relaționare cu nimeni. Te izolezi pentru ca unele dialoguri cu partenerul referitoare la cheltuielile casei să nu ducă la conflicte. La serviciu posibil să ți se încredințeze responsabilități sau sarcini dificile sau tu să le percepi așa.

 

Scorpion

Dacă nu îți canalizezi energia spre un scop clar și practic, există riscul să ajungi repede la suprasolicitare și agitație. Folosește energia de care dispui pentru a învăța lucruri noi și pentru a comunica eficient.

 

Săgetător

Astăzi ai parte de provocări în sectorul socio-profesional. Negociezi profitabil un contract și poți încheia o colaborare care sa-ți aducă beneficii semnificative. Dacă ai tot amânat hotărîri legate de achiziționarea unei vacanțe, astăzi ai putea găsi o ofertă bună.

 

Capricorn

Posibil contextul astral al zilei să aducă o destabilizare interioară. Traversezi o zi în care ești dominată de neîncredere și îndoială. Vrei să renunți la unele proiecte de viață pentru că ai impresia că nu poți face față provocărilor.

 

Vărsător

Ești fericită astăzi pentru că încasezi o sumă de bani sub forma unui bonus sau o primă pentru munca depusă întregul an. Încearcă să gestionezi rațional banii și nu fugi imediat la shopping. Fă-ți întâi o listă și nu te abate de la ea!

 

Pești

Nu te grabi să iei decizii înainte de a analiza bine si cu atenție colaborarile viitoare. Posibil sa realizezi ca suma primită să nu merite efortul. În ceea ce privește partenerul, acesta te anuntă că își schimbă jobul și va lucra într-un alt domeniu decât până acum.

Vezi și Kendall Jenner și-a întrebat fanii dacă vor ca ea să își întemeieze o familie

related posts