Horoscop zilnic 18 decembrie 2020. Balanțele au surprize uriașe în viața amoroasă, ce se întâmplă cu Fecioarele


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de vineri, 18 decembrie 2020. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Astăzi, primești un cadou de la prieteni sau încasezi o sumă de bani dintr-o activitate extraprofesională. În planul sentimental, te sfătuiești cu partenerul de cuplu ce veți face de sărbători. Dacă ești singură, posibil să devii mai apropiată de cineva din anturajul tău.

 

Taur

 

Astăzi, cariera este pe primul plan și ai preocupări pentru a-ți mări veniturile. Posibil să primești o primă, un bonus de la serviciu sau o sumă de bani de la cineva din familie. Și tu vei face niște surprize celor dragi, în special părinților, față de care ai o grijă mai mare în ultima perioadă.

 

Gemeni

 

Astăzi, cu Luna poziționată pe casa străinătății, te caută prietenii care sunt plecați în afara țării și-ți fac invitații de a petrece concediul anul viitor. Ești entuziasmată, dar în același timp, nu vrei să-ți faci prea multe planuri pe termen lung, pentru că ai învațat de anul acesta, când totul a fost dat peste cap.

 

Rac

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru veniturile din alte surse decât salariul, dar și pentru cheltuielile pe care le vei face în următoarea perioadă. Chiar dacă ai avut o sumă stabilită pentru sărbători, astăzi decizi să reduci bugetul și să te încadrezi într-o sumă mai mică.

 

Leu

 

Ai parte de surprize, astăzi, în relațiile parteneriale, dar și în sfera profesională. Ambele vor fi plăcute și vizează activitatea ta din ultima perioadă, te vei înțelege cu niște parteneri sau asociați și demarați împreună un proiect mai amplu. În dragoste, ești deschisă noului și cooperezi cu aspectele care vin spre tine.

 

Fecioară

 

Contextul astral de astăzi aduce surprize în planul profesional, în relația cu colegii, în ce privesc sarcinile, care se tot înmulțesc pe zi ce trece, dar și în sectorul asociat sănătății, unde ești invitată să adopți un stil de viață sănătos. Oricum ești adepta unui stil de viață organizat, însă, se pare că apar unele afecțiuni mai vechi și va trebui să ai o mai mare grijă.

 

Balanță

 

Din dorința de a avea venituri mai mari, riști să te cerți cu partenerul de viață, pentru că cea mai mare parte a timpului, o petreci muncind. Așadar, astăzi, este o zi favorabilă să-ți iei revanșa și să petreci o seară romantică. Nu sunt excluse surprize în planul afectiv.

 

Scorpion

 

Dacă în prima parte a zilei ești preocupată de casă și de treburile gospodărești, după-amiază vei întâmpina niște blocaje în comunicarea cu partenerul. Pot să apară discuții în contradictoriu, pentru  că nu sunteți pe aceeași lungime de undă și nu vrei să asculți și părerea acestuia.

 

Săgetător

 

Contextul astral al zilei de astăzi favorizează negocierile cu partenerii de afaceri sau cu cei cu care desfășori activități. Sunteți de acord cu un plan într-un proiect, pe care vreți să îl lansați anul ce urmează. Totodată, nu sunt excluse surprize și răsturnări de situație, o deplasare neașteptată sau trebuie să rezolvi o problemă de sănătate.

 

Capricorn

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru sectorul financiar. Încasezi bani, mergi la cumpărături și este posibil să depășești bugetul. Mare atenție, pentru că nu sunt recomandate speculații financiare sau să te implici într-un proiect cu cineva, care ți-a facut numai probleme și care vine acum cu propuneri de afaceri!

 

Vărsător

 

Contextul astral de astăzi îți aduce prezența Lunii în semnul tău zodiacal, iar preocupările tale vor fi în principal pentru locuință, pentru decorare sau reamenajarea spațiului de locuit. Posibil să-ți vină iar idei de mutare, să nu-ți mai placă mobila sau cum sunt aranjate toate în casă și să vrei să faci niște modificări, lucru care îi va exaspera pe ceilalți membri ai familiei.

 

Pești

 

Deși nu ești în cea mai bună formă astăzi, îți oferi ajutorul unui coleg sau șef, care are nevoie să prezinți un plan, o strategie la o întâlnire cu un partener din sfera profesională sau într-un schimb de experiență. În partea a doua a zilei, primești de la unul dintre părinți o sumă de bani sau un lucru de care ai nevoie în gospodărie.

 

related posts

Modifică setările cookies