Horoscop zilnic 18 decembrie 2021. Vărsătorii sunt luați prin surprindere în viața afectivă, ce se întâmplă cu Peștii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de sâmbătă, 18 decembrie 2021.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Ai grijă, astăzi, la comunicare, pentru că este posibil să faci niște acuzații, să rănești și să te lansezi în declarații care pot să strice unele relații! Totodată, atenție și la deplasări sau dacă ești nevoită să pleci în afara orașului!

 

Taur

 

Ești tentată să faci niște cumpărături extravagante și sigur depășești cu mult bugetul alocat cadourilor. Relațiile cu prietenii pot să se modifice, să fii dezamăgită de o reacție, o atitudine sau o acțiune a unuia dintre aceștia. În partea a doua a zilei, primești vești din străinătate sau pentru un proiect pe care îl ai în derulare și care se poate modifica.

 

Gemeni

 

Luna îți traversează zodia nașterii și s-ar putea să fii mai sensibilă, astăzi, în relațiile cu cei cu care interacționezi. Te deranjează și o situație financiară, pe care nu o poți rezolva momentan. Încerci să faci niște compromisuri și lași lucrurile să se rezolve de la sine, fără să te mai zbați prea mult.

 

Rac

 

S-ar putea ca unele discuții pe care le ai, astăzi, cu partenerul de cuplu, să te rănească, dar aduc niște conștientizări. Până la finalul zilei realizezi că ai nevoie de un echilibru între ceea ce simți și ceea ce gândești. Trebuie să-ți stabilești un drum pe care să mergi să obții ceea ce-ți dorești.

 

Leu

 

S-ar putea, astăzi, să primești niște sume de bani sau faci un împrumut la prieteni. Te gândești cum să-ți organizezi munca la serviciu și acasă pentru a putea să termini tot la timp. Deși este o zi de weekend, gândul îți stă la planurile și proiectele de serviciu sau personale, cum să faci să le implementezi de anul viitor.

 

Fecioară

 

Atenție, astăzi, la declarații sau acțiuni, pentru că este posibil să-ți strici imaginea! Păstrează pentru tine chestiunile personale și nu le face publice și aici este vorba mai mult de viața afectivă sau de viața de familie. După amiază primești vești din străinătate și te sfătuiești cu o persoană mai în vârstă despre cum să abordezi niște probleme din familie.

 

Balanță

 

S-ar putea să schimbi planurile de sărbători și să propui familiei să plecați câteva zile la relaxare pentru că ai găsit o ofertă de nerefuzat. Poate este prea din pripă, însă ești fericită că toată lumea cooperează și vă pregătiți de plecare.

 

Scorpion

 

Astăzi, ești tentată să cheltui mulți bani, să mergi la cumpărături, pentru că ți se pare că nu ai luat tot ce ți-ai propus. În partea a doua a zilei, ești preocupată de sarcinile de la serviciu și cum să gestionezi anumite situații, astfel încât să lucrezi bine în echipă.

 

Săgetător

 

Ai intenția, astăzi, să ajungi la un punct comun cu partenerul de cuplu, mai ales că încrederea a fost afectată în ultima perioadă. S-ar putea să apară discuții despre bani, despre banii pe care îi aduceți fiecare în casă. Ai ocazia să depăsești o situație care se poate transforma într-o criză relațională, numai că este nevoie de multă sinceritate.

 

Capricorn

 

Ești foarte generoasă, astăzi, cu prietenii cărora le faci niște cadouri, care vor fi surprinși de cât de atentă ești atunci când își doresc ceva. Se anunță o zi aglomerată și din punct de vedere al treburilor casnice. Ai multe de rezolvat, însă reușești să faci față cu brio. În partea a doua a zilei, s-ar putea să fii provocată emoțional de o situație neașteptată.

 

Vărsător

 

Pot să apară întâmplări, astăzi, în planul vieții afective pe care le poți controla cu greu. Intenționezi să ai o aventură, cum te ispitește contextul zilei, însă te răzgândești în ultimul moment, pentru că treci informațiile prin filtrul rațiunii. 

 

Pești

 

S-ar putea astăzi să apară unele confruntări cu familia, legate de administrarea locuinței, de patrimoniu, de o tranzacție imobiliară. Aveți planuri să faceți niște schimbări, însă nu găsiți căi comune de comunicare, lucru care poate duce la tensiuni.

Ne dam în cărți S1E7 - Theo Rose

 
 

related posts

Modifică setările cookies