Horoscop zilnic 18 decembrie 2022. Peștii fac planuri de viitor cu partenerul, ce se întâmplă cu Capricornii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de duminică, 18 decembrie 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Luna în tranzit prin casa relațiilor primește astăzi un aspect de susținere de la Saturn din casa planurilor de viitor. Este posibil să urmeze niște întâlniri pentru dezvoltarea unor proiecte pe termen lung. De asemenea, ai putea să-ți faci un plan, o strategie profesională. În planul relațiilor decizi trecerea la nivelul următor.

 

Taur

 

Chiar dacă este zi de weekend, din punct de vedere profesional și financiar se întrevede o zi favorabilă, pentru că ieși la niște întâlniri și se conturează șanse de colaborari extraprofesionale pe termen lung.

 

Gemeni

 

Astăzi, Luna îți traversează sectorul asociat distracției și relaxării și formează un aspect de susținere cu Saturn din casa principiilor, călătoriilor și relației cu străinătatea. S-ar putea să pregătești o călătorie sau intenționezi să pleci câteva zile, însă urmărești să prinzi o ofertă.

 

Rac

 

Astăzi Luna, guvernatoarea ta, traversează casa familiei și căminului și s-ar putea să ai nevoie de mai multă atenție din partea celor dragi. Îți împărtășești gândurile și chiar dacă te confrunți cu anumite temeri legate de situația financiară, reușești să treci peste ele cu susținerea familiei.

 

Leu

 

Contextul astral de astăzi cu Luna în tranzit prin casa comunicării este favorabilă discuțiilor îndelungi cu partenerul de cuplu, mai ales că Luna primește un aspect de susținere de la Saturn din casa relațiilor. Relația ta de cuplu ar putea să se reechilibreze în urma acestor dialoguri.

 

Fecioară

 

Astăzi este posibil să primești o sumă de bani sau în urma unor discuții, să te întâlnești cu oportunități financiare venite printr-o colaborare extraprofesională. Discută cu partenerul de cuplu și explică-i că vrei să prinzi aceste șanse. Va fi nevoie ca o parte din timpul liber să-l aloci acestui proiect.

 

Balanță

 

Posibil astăzi să ai parte de o stare echilibrată. Poate și pentru faptul că este duminică și ești cu familia acasă. De asemenea, în planul sentimental sau în relațiile cu copiii ai susținerea lui Saturn, care vă invită să petreceți timpul cu persoanele dragi.

 

Scorpion

 

Luna îți traversează astăzi sectorul subconștientului, izolării și trecutului și este posibil să ai o dispoziție melancolică, să-ți aduci aminte de situații din trecut. Poate nu tot merge astăzi conform planurilor tale, dar nu trebuie să-ți faci prea multe griji, pentru că într-un final vei reuși să le rezolvi.

 

Săgetător

 

Astăzi ești preocupată de pregătirea unei petreceri sau a unei ieșiri cu prietenii, să faceți o surpriză unei persoane din grupul vostru. De asemenea, se întrevăd șanse de câștig dintr-o colaborare, care apare numai bine să-ți mărească veniturile.

 

Capricorn

 

Luna îți traversează astăzi sectorul carierei și deși este o zi liberă, te preocupă activitatea profesională din următoarea perioadă. Saturn din casa financiară îți susține veniturile pe termen lung. Ai reușit să pui o sumă importantă de bani în conturile de economii.

 

Vărsător

 

Luna în tranzit prin casa idealurilor, înțelepciunii și principiilor primește susținere de la Saturn din Vărsător, din casa personalității tale, așa că s-ar putea să iei niște decizii importante astăzi. Posibil să fi înțeles niște lucruri, care te frământau și acum ești multumită cu decizia luată.

 

Pești

 

Luna în tranzit prin casa intereselor financiare ar putea să-ți aducă sume importante de bani, care vin de la partener sau din alte surse decât salariile. De asemenea, faci planuri de viitor cu partenerul, mai ales dacă aveți de gând să achiziționați ceva de o valoare mai mare. Posibil să vă programați deja și destinațiile de vacanțe pentru anul viitor.

related posts

Modifică setările cookies