Horoscop zilnic 18 februarie 2022. Capricornii sunt interesați să învețe lucruri noi, Taurii simt nevoia de socializare


Află ce-ți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de vineri, 18 februarie 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Evenimentul astral important de astăzi este intrarea Soarelui în zodia Pești, în sectorul asociat subconștientului, izolării, meditației, introspecției, trecutului și secretelor. Astfel, timp de o lună de zile, vei sta mai retrasă, îți vei redirecționa energiile spre interior și vei fi interesată de spiritualitate, reechilibrare fizică și psihică. Recomandarea astrelor este să folosești această perioadă pentru introspecție și pentru a face planuri de viitor.

 

Taur

 

Începând de astăzi, odată cu intrarea Soarelui în zodia Pești, vei simți, timp de o lună, nevoia să socializezi mai mult, să-ți lărgești cercul de prieteni, să discuți, să împărtășești pasiuni comune. Cum Soarele guvernează casa familiei, revin în actualitate unele chestiuni familiale, locative, patrimoniale, care trebuie clarificate.

 

Gemeni

 

Sectorul asociat carierei și sferei profesionale se activează de astăzi, odată cu intrarea Soarelui în zodia Pești. Cum Soarele îți guvernează casa comunicării, urmează o lună de zile în care te poți face remarcată prin idei, opinii, dezbateri, întâlniri, negocieri și stabilirea unor strategii pe termen lung. Carierea devine importantă și te concentrezi pe acest domeniu, care-ți poate aduce satisfacții.

 

Rac


Contextul astral de astăzi anunță intrarea Soarelui, guvernatorul casei banilor, în zodia Pești, în sectorul studiilor, pregătirii profesionale, schimburilor de experiență, străinătății, principiilor și convingerilor profesionale. Așadar, timp de o lună, este posibil să urmezi niște cursuri, să te specializezi în domeniul în care lucrezi, pentru a putea obține o mărire salarială.Totodată, poți lua o decizie majoră pentru viața ta profesională, însă vei ține cont de convingerile și credințele tale.

 

Leu

 

Începând de astăzi, Soarele, guvernatorul tău, traversează zodia Pești. Timp de o lună se dinamizează axa financiară și vei fi interesată să faci niște evaluari financiare, să administrezi rațional resursele de care dispui, să returnezi o datorie sau să cauți soluții pentru suplimentarea veniturilor. 


Fecioară


Începând de astăzi, Soarele ajunge în zodia Pești, în sectorul asociat relației de cuplu și parteneriatelor de afaceri. Vei observa că se intensifică capacitatea de a rezolva unele probleme apărute în regimul unei relații, parteneriat, proces sau partaj. Intenția ta este să găsești soluția potrivită. În planul personal, iei decizii importante.

 

Balanță


Contextul astral de astăzi anunță intrarea Soarelui în zodia Pești, unde, timp de o lună, va dinamiza casa muncii și sănătății. Cum Soarele îți guvernează sectorul planurilor și proiectelor profesionale, vei reuși să identifici ce anume nu merge într-un proiect sau în raporturile de muncă și să îndrepți lucrurile. În ce privește starea de sănătate, vei avea o stare de bine.


Scorpion

 

Registrul astral de astăzi anunță intrarea Soarelui în zodia în zodia Pești, în sectorul asociat iubirii, romantismului, aventurii, activităților de relaxare, creației, relației cu copiii. Așadar, în planul vieții afective simți nevoia de trăiri intense alături de partener. Totodată, te preocupă relația cu copiii, dacă ești părinte. Dacă ai o pasiune, acum te gândești serios să o valorifici, să începi o activitate pe cont propriu.

 

Săgetător

 

Începând de astăzi, odată cu intrarea Soarelui în zodia Pești, se activează sectorul asociat căminului, locuinței, vieții de familie și relației cu părinții. Ai ocazia, în următoarea lună, să te apropii mai mult de familie și vei observa că planurile tale de a reamenaja spațiul de locuit încep să prindă contur.

 

Capricorn

 

Începând de astăzi, odată cu intrarea Soarelui în zodia Pești, în sectorul asociat comunicării, dezbaterilor, activităților intelectuale, studiului personal și acumulării de cunoștințe, urmează o lună de zile, în care ești interesată să înveți lucruri noi. Posibil toate protocoalele sau sarcinile pe care le efecutai până acum să se schimbe.

 

Vărsător

 

Registrul astral de astăzi anunță intrarea Soarelui în zodia Pești, în sectorul financiar, semn că în următoarea lună vei avea intuiție în planurile tale financiare. Poți să descoperi metode noi de a-ți îmbunătăți veniturile. Cum Soarele guvernează casa relațiilor și parteneriatelor, un contract profitabil ar putea veni prin partener sau prin cei cu care desfășori activități.


Pești

 

Odată cu intrarea Soarelui în semnul nașterii tale, în casa identității, vei primi, timp de o lună, energie și determinare în toate acțiunile pe care le întreprinzi. Cum Soarele guvernează casa muncii și sănătății, starea de sănătate se poate îmbunătăți, la serviciu ai mai multă putere și energie, iar sarcinile le vei îndeplini mult mai ușor. Totodată, se va activa și axa relațiilor și încerci să clarifici o serie de chestiuni personale.

 

Share în bucate cu Alex Petricean - Ceviche - din Peru, în România, în 30 de minute

related posts

Modifică setările cookies