Horoscop zilnic 18 februarie 2023. Scorpionii petrec o zi plăcută cu familia, ce se întâmplă cu Racii


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de sâmbătă, 18 februarie 2023.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Conjuncția Lunii cu Pluton de astăzi îți aduce preocupări pentru carieră, mai ales dacă ai de luat niște decizii importante privind activitatea profesională. În partea a doua a zilei, ești preocupată de planurile de viitor și de viața socială. Posibil să apară oportunități să te concentrezi pe proiecte noi, venite prin intermediul prietenilor sau a unor foști șefi.

 

Taur

 

Posibil, astăzi, să continue preocupările tale pentru o călătorie, educația superioară, cursuri și discuții despre credințe și sistemul de valori, la care te raportezi, atunci când iei o decizie. În partea a doua a zilei, vei fi interesată de sectorul profesional, iar centrul de interes se mută pe activitățile pe care vrei să le începi în perioada următoare, mai ales dacă vrei să câștigi mai mult.

 

Gemeni

 

Conjuncția Lunii cu Pluton, care se formează astăzi, este indiciu că ar putea să apară unele neînțelegeri între tine și partener, din cauza unor bani comuni. Ar fi bine să cauți să stai departe de dispute și să te gândești de două ori înainte să acuzi sau să faci vreun reproș. Cu Luna în tranzit prin casa filosofiei de viață, ai putea să reflectezi la lucrurile care au adus tensiuni între voi și să cauți să eviți astfel de dialoguri pe viitor.

 

Rac

 

Posibil contextul zilei de astăzi, în care se formează o conjuncție între Lună și Pluton, din casa relațiilor, să aducă tensiuni cu partenerul sau cu cei cu care desfășori activități. S-ar putea să intervină și discuții despre un credit, o moștenire, intrarea în posesia unor sume de bani de la familie. Din punct de vedere emoțional stai bine, așa că alege să nu-ți strici dispoziția!

 

Leu

 

Conjuncția Lunii cu Pluton, care se formează astăzi, aduce dialoguri pentru rezolvarea unor chestiuni locative. De asemenea, s-ar putea să decizi, împreună cu partenerul de cuplu, noi responsabilități în casă și cum le veți împărți, astfel încât fiecare dintre voi să aibă timp de relaxare.

 

Fecioară

 

Astăzi este posibil să-ți petreci ziua cu partenerul de cuplu sau cu copiii, dacă ești părinte, să faci niște deplasări la o rudă sau în afara orașului. Atenție, însă, că aspectul care se formează între Lună și Pluton, ar putea să aducă o atmosferă mai încărcată, la un moment dat, în raport cu partenerul de viață, din cauza serviciului sau a unor chestiuni gospodărești.

 

Balanță

 

Sectorul vieții de familie este activat astăzi de conjuncția dintre Lună și Pluton, planeta care-ți guvernează casa financiară. S-ar putea să chemi un meșter, pentru că ai nevoie de niște reparații și să discuți și de partea financiară. Apar cheltuieli neprevăzute, însă este nevoie să discuți cu partenerul, care probabil, va suporta acest efort financiar.


Scorpion

 

Conjuncția Lunii cu Pluton, guvernatorul tău, care se formează astăzi în casa comunicării, aduce deplasări, vizite la rude, prieteni și discuții cu/despre familie. Posibil să petreci o zi plăcută cu familia, cei dragi sau organizezi o întâlnire cu rude, pe care nu le-ai mai văzut de mult. De asemenea, este posibil să clarifici anumite neînțelegeri și tensiuni.

 

Săgetător

 

Conjuncția Lunii cu Pluton, care se formează astăzi în casa banilor, poate aduce probleme de încasare a unor sume de bani, restricții și amânări. Este nevoie să ai mai multă grijă în administrarea finanțelor și să te gândești de două ori înainte să-ți asumi niște riscuri.

 

Capricorn

 

Conjuncția Lunii cu Pluton, planeta transformărilor, care se formează astăzi în casa personalității, este posibil să-ți aducă niște trăiri intense și să te facă să iei decizii importante ce privesc planurile de viitor. Pe parcursul zilei, Luna va trece în casa banilor și apar oportunități și de suplimentare a veniturilor.

 

Vărsător

 

Posibil astăzi, din cauza conjuncției care se formează între Lună și Pluton, din casa subconștientului și izolării, să ai unele îngrijorări cu privire la direcția spre care te îndrepți în planul relațional. Tot astăzi Luna ajunge în Vărsător și vei avea energie să demarezi o acțiune în planul personal.

 

Pești

 

Sectorul planurilor de viitor, proiectelor, prietenilor și vieții sociale este activată astăzi de conjuncția care se formează între Lună și Pluton, planeta transformărilor profunde. Este posibil să apară unele obstacole în proiectele tale sau să faci o schimbare de ultim moment, pentru că realizezi că ai alte așteptări față de cei cu care desfășori activitățile profesionale.

related posts

Modifică setările cookies