Horoscop zilnic 18 ianuarie 2021. Balanțele vor răbufni și vor spune ce le nemulțumește, ce se întâmplă cu Peștii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de luni, 18 ianuarie 2021.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Configurația astrală a zilei de astăzi îți aduce multă energie, combativitate, determinare, curaj, initiative și decizii înțelepte, pe care le vei lua în ce privește sectorul financiar. Ai nvoie să-ți consolidezi situația financiară și ai mare grijă cum anume investești sau cheltui banii.

 

Taur

 

Deși ai impresia că ești lipsită de energie la începutul zilei și că nu poți face față tuturor provocărilor, vei vedea, pe parcurs, că te mobilizezi exemplar și faci față cu brio evenimentelor, care apar neașteptat în planul profesional.

 

Gemeni

 

Astăzi, ești determinată să termini ceva la ce lucrezi de mai multe zile sau poate mergi în vizită la unul dintre prieteni și faceți un plan pentru o afacere, pe care să o promovați în mediul online. În partea a doua a zilei, visezi la vacanța de vară și acesta este motivația de care ai nevoie să câștigi mai mult. 

 

Rac

 

Posibil șefii să te instiințeze, astăzi, că vei câștiga mai mulți bani de luna viitoare. Negocierile salariale și activitatea ta din ultima perioadă, îți aduc bani suplimentari în conturile tale. Sunt bineveniți, pentru că ai planuri mari anul acesta.

 

Leu

 

Posibil, astăzi, unele concepte de care te-ai tot agățat, să nu se confirme în practică, să ai parte de informații care să-ți dea peste cap anumite principii și să te oblige să ieși din zona ta de confort. Totodată, superiorii ar putea să-ți reproșeze că una spui și alta faci.

 

Fecioară

 

Te decizi, astăzi, să te înscrii la niște cursuri sau te gândești să începi o cercetare, să continui niște studii. Simți că toată energia ta se îndreaptă spre lucruri noi pe care ai putea să le înveți, să-ți deschizi orizonturile, să citești și totodată, ți-ai dori să călătorești.

 

Balanță

 

Astăzi, ai curajul să-ți exteriorizezi sentimentele, să spui ce anume te nemulțumește. Este posibil să simți presiune în planul afectiv, dar și în cel financiar și al transformărilor profunde. Dacă ești atentă, vei descoperi că poți să-ți valorifici un talent, niște abilități de care nu ești conștientă.

 

Scorpion

 

Unele subiecte care au fost amânate mai multă vreme sau care au generat dispute la locul de muncă, le vei aborda, astăzi, cu maturitate, calm și diplomație. Pentru că face parte și Uranus din configurația astrală, contextul astral nu este favorabil înțelegerilor, însă impulsul tău să rezolvi o problemă, ar putea să -ți aducă surpriza, că se va găsi o soluție în cele din urmă.

 

Săgetător

 

Astăzi, ți se dă ocazia să întâlnești pe cineva, prin intermediul serviciului, de la care ai ce învăța și care îți va împărtăși din experiența sa. În urma dialogului, vei realiza că este momentul să îți schimbi domeniul de lucru, de studiu, să te recalifici sau să începi o activitate extraprofesională, care, în timp, să devină activitatea ta principală.

 

Capricorn

 

Astăzi, ai o problemă cu spațiul de acasă sau cu locul în care lucrezi. Simți că nu te mai reprezintă și crezi că randamentul scăzut este din cauza acestora. Îți dorești o schimbare, vrei să te pui în valoare, însă ceva te oprește, ai parte numai de obstacole și nu înțelegi de unde ți se trag aceste lucruri. Într-un final, vei descoperi lucruri noi despre tine și cum să-ți redirecționezi energia.

 

Vărsător

 

Astăzi, dai dovadă de multă originalitate, iar ideile tale privind spațiul de locuit, ar putea să îi convingă pe cei cu care locuiești să coopereze cu planurile tale de schimbare a locuinței sau privind o redecorare.

 

Pești

 

Deși contextul astral aduce preocupări pentru situația financiară, totuși astăzi, nu sunt recomandate negocierile, pentru că este posibil să nu obții ceea ce ți-ai propus. Așa că, mai bine amână câteva zile și așteaptă un moment favorabil!

 

related posts

Modifică setările cookies