Horoscop zilnic 18 ianuarie 2022. Capricornii au parte de un eveniment fericit în viața amoroasă, ce se întâmplă cu Gemenii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de marți, 18 ianuarie 2022. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Astăzi au loc două evenimente astrologice: Luna Plină din Rac și revenirea lui Uranus la mișcarea directă prin zodia Taur. Pot avea loc evenimente în familie, încheieri de etape, finalizarea unor demersuri imobiliare, dar și o criză în familie, care să te determine să-ți rezervi mai mult timp pentru acest domeniu. Situația financiară se deblochează și nu mai întâmpini așa multe amânări.

 

Taur

 

Uranus revine, astăzi, la mișcarea directă prin zodia ta, semn că începi să știi care este direcția pe care vrei să o urmezi în perioada următoare. Luna Plină din zodia Rac, care-ți activează sectorul comunicării, informațiilor, gândirii și acumulării de cunoștințe, ar putea să schimbe cursul unui proiect în urma unei informații primite.

 

Gemeni

 

Uranus, planeta imprevizibilului, revine la mișcarea directă începând de astăzi prin sectorul perfecționării profesionale, schimburilor de experiență și principiilor de viață, semn că ți se clarifică o serie de chestiuni care-ți păreau încurcate. Tot astăzi se formează și Luna Plină din zodia Rac, care-ți activează sectorul banilor obținuți din muncă. Se poate încheia un proiect și pierzi o sumă de bani sau culegi roadele unei colaborări prin încasarea unei sume însemnate de bani.

 

Rac

 

Luna Plină de astăzi se formează în casa personalității și-ți poate aduce un succes, o realizare profesională, încheierea unei etape. Se activează și axa relațională, așa că ai grijă să nu intervină o criză în cuplu! Și Uranus, planeta schimbărilor, revine la mișcarea directă prin casa proiectelor de viitor, semn că unele proiecte se pot derula acum fără evenimente neprevăzute sau blocaje.

 

Leu

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Plină din zodia Rac, care se formează pe sectorul subconștientului și frământărilor interioare. Atenție mare la starea de sănătate, nu te suprasolicita și stai departe de conflicte la locul de muncă! Tot astăzi, și Uranus revine la mișcarea directă prin zodia Taur, respectiv prin casa carierei, unde a tot adus schimbări și situații imprevizibile.

 

Fecioară

 

Începând de astăzi, Uranus, guvernatorul casei muncii, revine la mișcarea directă, semn că în următoarea perioadă vei vedea mai clar direcția profesională. Tot astăzi se formează și Luna Plină din zodia Rac, din casa proiectelor de viitor. Așadar, s-ar putea încheia o etapă, un proiect, să renunți la o colaborare sau să fii recomandată de un prieten, să preiei un proiect.

 

Balanță

Începând de astăzi, revenirea lui Uranus, guvernatorul casei intimității, prin casa asociată vieții afective, ar putea să-ți îmbunătățească relația de cuplu. Tot astăzi are loc și Luna Plină din zodia Rac, care dinamizează sectorul profesional și al imaginii. Posibil să apară unele crize de natură profesională, care necesită rezolvare imediată. Nu sunt recomandate decizii radicale.

 

Scorpion

 

Revenirea lui Uranus la mișcarea directă prin sectorul relațiilor va aduce o îmbunătățire a relației de cuplu sau a relațiilor în general. Nu vor mai fi evenimente imprevizibile, care să-ți blocheze acțiunile. Tot astăzi are loc și Luna Plină din zodia Rac, care activează sectorul perfecționarii profesionale, unde este posibil să ai o realizare, să primești aprecieri și să ți se recunoască meritele.

 

Săgetător


Evenimentul astrologic de astăzi este Luna Plină din zodia Rac, care-ți activează sectorul intereselor financiare, unde poate interveni o criză. S-ar putea să fii tentantă să accesezi un credit sau să faci un împrumut mai mare, însă atenție la negocierea contractelor, pentru că este Mercur retrograd și se pot strecura greșeli sau să nu fii atentă la termenii contractului! Tot astăzi, Uranus revine la mișcarea directă prin sectorul muncii și activităților profesionale, semn că unele activități vor cunoaște o îmbunătățire.

 

Capricorn

 

Evenimentul astral de astăzi este Luna Plină din zodia Rac, care se formează pe sectorul relațiilor și mariajului. Fenomenul astral poate aduce un eveniment fericit în cuplu, cum ar fi o cerere în căsătorie sau încheierea unei etape relaționale. Tot astăzi, Uranus revine la mișcarea directă prin sfera sentimentală, deblocând acest sector.

 

Vărsător

 

Începând de astăzi, Uranus, guvernatorul zodiei tale, revine la mișcarea directă, prin sectorul vieții de familie și vei observa că planurile tale legate de administrarea, renovarea sau reamenajarea unei locuințe încep să capete contur. Tot astăzi are loc și Luna Plină din zodia Rac, care activează sectorul muncii și activităților profesionale, unde pot să apară încheieri de contracte, proiecte sau înregistrarea unui succes profesional.

 

Pești

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Plină din zodia Rac, care dinamizează sectorul sentimental, al relațiilor cu copiii, creativitatea și valorificarea unei pasiuni. Tot astăzi are loc și revenirea lui Uranus la mișcarea directă, prin sectorul comunicării, gândirii și informațiilor. Așadar, nu vei mai avea un blocaj în transmiterea informațiilor trimise sau primite și vei vedea mult mai clar niște situații. 

 

related posts

Modifică setările cookies