Horoscop zilnic 18 iulie 2016. Leii nu rezista tentatiilor, iar Scorpionii au parte de jocuri amoroase


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 18 iulie 2016.


BERBEC

Berbecii nu ar trebui sa faca activitati prea complicate. Cel mai bine ar fi sa isi ia o zi libera pe care sa o dedice familiei sau prietenilor. La job nu dai randament si risti sa ii incurci sau enervezi pe ceilalti.

TAUR

Astazi, Taurii sunt pus pe "spart" bani. Arunca cu bani in stanga si in dreapta si apoi se mira ca au contul gol. Risti sa iti dai peste cap bugetul din cauza unor cumparaturi pe care le faci pe fond emotional. 

GEMENI

Astazi vrei sa multumesti pe toata lumea si uiti de propriile tale nevoi. Chiar daca iti lasi unele probleme nerezolvate, cei din jurul  tau apreciaza ca au parte de intreaga ta atentie.

RAC

Astazi faci cam ce iti dicteaza altii. Daca accepti lucrul asta si nu vociferezi prea tare, s-ar putea sa treci cu bine si peste ziua asta. Insa daca nu iti convine statutul de executant, s-ar putea sa iti pui niste sefi in cap. 

LEU

Nu rezisti tentatiilor sa a-ti face unele mici capricii astazi. Dar, la finalul zilei, iti vei da seama ca ai cheltuit mai mult decat ti-ai propus. Va trebui sa iti recalculezi bugetul pentru urmatoarele zile ca sa nu ai probleme financiare.

FECIOARA

Astazi, Fecioarele traiesc foarte intens orice li se intampla. Sunt hipersensibili si tind sa exagereze orice cuvant le este adresat. Tocmai din cauza asta ar putea avea parte de niste neplaceri si conflicte cu prietenii sau la locul de munca.

BALANTA

Nativele din Balanta isi ascund bine astazi emotiile. Daca in exterior afiseaza un zambet larg, in sufletul lor sunt cateva chestiuni care nu le dau pace si le demoralizeaza. Au accese de gelozie si isi pot pierde iubitul din cauza asta.

SCORPION

Scorpionii au parte de jocuri amoroase. Flirteaza si sunt dornici de aventura. Indragostitii isi traiesc sentimentele la intensitate maxima, mai ales daca tocmai s-au impacat cu persoana iubita. 

SAGETATOR

Astazi iti lipseste diplomatia cu desavarsire. Pui prea multa presiune pe partenerul tau de viata si tinzi sa devii agresiva in conversatiile cu el. Trebuie sa intelegi ca in relatie este nevoie si de compromisuri.

CAPRICORN

Nativele din zodia Capricorn sunt preocupate de felul in care arata. Doar ca frumusetea costa, asa ca fiti pregatite sa cheltuiti o suma generoasa la salonul de infrumusetare. E posibil sa fii nevoita sa alegi intre un look confortabil si unul trendy.

VARSATOR

Iti este greu astazi sa iti respecti principiile. Faci niste actiuni care in mod normal nu te caracterizeaza. E posibil sa cheltuiesti o suma generoasa de bani ca sa iti satisfaci unele placeri vinovate. 

PESTI

O pasiune care te mistuie de ceva vreme, o relatie amoroasa secreta sau un secret pe care il pastrezi de ceva vreme  - acestea sunt motivele care iti dau bataie de cap astazi. E posibil sa nu reusesti sa achiztionezi azi ceva ce ti-ai dorit de mia multa vreme.

related posts

Modifică setările cookies