Horoscop zilnic 18 iulie 2020. Vărsătorii își recunosc vina față de persoana iubită, ce se întâmplă cu Racii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de sâmbătă, 18 iulie 2020. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

Chiar dacă cariera este cea pe care te concentrezi mai mult astăzi, totuși frământările tale au legătură cu familia sau cu niște chestiuni, care privesc regimul unei locuințe. Prin urmare, iei legătura cu cineva apropiat, posibil o prietenă, cu care te sfătuiești ce decizii să iei. 

Taur

Configurația astrală de astăzi va scoate în evidență importanța comunicării în rezolvarea tuturor problemelor apărute în relația de cuplu, dar și în relația cu personele cu care lucrezi. Posibil, în partea a doua a zilei, să-ți comanzi niște cărți, care să te ajute să te perfecționezi într-un domeniu.

Gemeni

Preocuparea ta principlă de astăzi este să faci rost de o sumă de bani, pentru că ai în plan să începi un proiect și ai nevoie de o finanțare. Poți, dealtfel, să negociezi profitabil o colaborare și atunci banii veniți în plus să îi investești în proiect.

Rac

Posibil negocierile începute cu câteva săptămâni în urmă să le relansezi astăzi și poți ajunge la concluzii constructive. Mai mult de atât, este momentul să revizuiești niște contracte sau colaborări sau termenii unui contract de muncă/colaborare.

Leu

Astăzi ai un randament bun la locul de muncă, iar sfera comunicării este bine aspectată. Este o zi favorabilă discutării de noi proiecte și de a face o strategie pe termen lung. În ceea ce privește relația de cuplu, cauți modalități noi de dezvoltare, pentru că ești interesată să-ți îmbunătățești relația de cuplu.

Fecioară

Posibil astăzi să ai așteptări prea mari de la unul dintre prietenii de la care credeai că primești o recomandare pentru o colaborare. Nu este exclus să apară discuții în contradictoriu, așa că stai departe de orice conflict și revizuiește-ți proiectele pe termen lung!

Balanță

Astăzi ai parte de tot felul de dispute cu colegii din cauza mentalității diferite. Ești dezamăgită, însă hotărâtâ să nu-ți schimbi valorile personale pentru a fi de acord cu ceilalți. Totodată, te avantajează colaborările cu firme sau persoane din străinătate, activitățile culturale și ai șanse mari să apară oportunități nesperate de a progresa în planul profesional.

Scorpion

Chiar dacă astăzi simți că beneficiezi de un surplus de energie, ar fi indicat să-ți dozezi forțele și să nu te implici în mai multe proiecte în acelați timp, pentru că riști să nu duci la capat niciunul. În ceea ce privește planul financiar, ți se recomandă prudență în gestionarea resurselor. 

Săgetător

Cotextul astral de astăzi anunță o zi favorabilă negocierilor cu partenerii de afaceri pentru un proiect pe care ar trebui să îl finalizezi în curând. Dacă ai luat decizii importante pe termen lung, care implică sume mari, ai grijă la riscuri! Totodată, ți-ar prinde bine să-ți revizuiești obiceiurile financiare și să stabilești care sunt cheltuielile prioritare.

Capricorn

Contextul astral de astăzi anunță dialoguri importante la locul de muncă, care privesc negocierile și posibilitatea de a eficientiza timpul și a-ți spori veniturile. S-ar putea să ți se ivească oportunități, dar trebuie să-ți asumi niște riscuri și să faci lucrurile altfel erai obișnuită până acum.

Vărsător

Contextul astral de astăzi îți aduce multă inspirație, creativitate într-o activitate pe care o desfășori pe cont propriu. În planul sentimental, ai putea să lămurești unele chestiuni, poți reorganiza viața de cuplu și să accepți faptul că ai greșit în multe cazuri în raport cu partenerul de viață.

Pești

Contextul astral de astăzi te ajută să rezolvi o serie de chestiuni care au legătură cu familia sau reorganizarea spațiul de locuit. Pentru un echilibru interior, poate n-ar strica să nu mai ai dialoguri tensionate cu membrii familiei și să nu te mai bazezi decât pe forțele tale.

”How To TikTok” - Ce NU trebuie sa faci când o persoană strănută lânga tine

related posts