Horoscop zilnic 18 iulie 2021. Capricornii sunt ispitiți de o relație extraconjugală cu un bărbat de la muncă, ce se întâmplă cu Racii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de duminică, 18 iulie 2021. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Începând de astăzi, Luna Neagră intră în zodia Gemeni și-ți va activa până pe 14 aprilie, anul viitor, sectorul comunicării, gândirii, acumulării de cunoștinte, informațiilor, deplasărilor și relației cu frații. Așadar, este recomandat să fii atentă la modul în care comunici, transmiți informațiile, în negocieri, în susținerea de examene, interviuri, dar și privind relațiile cu frații, care se pot strica.

 

Taur

 

Începând de astăzi, scapi de Luna Neagră din zodia ta, pentru că intră în zodia Gemeni, în sectorul financiar. Așadar, până pe 14 aprilie, anul viitor, va trebui să fii foarte atentă cum administrezi finanțele, pentru că vor apărea ispite să cheltui peste măsură, să semnezi contracte care nu vor fi în beneficiul tău. Poți să fii păcălită sau înselată la bani, așa că mare atenție la toate acțiunile financiare!

 

Gemeni

 

Începând de astăzi, Luna Neagră ajunge în zodia ta și va sta până pe 14 aprilie, anul viitor. Cum este un element karmic puternic, este posibil ca în următoarele nouă luni să te confrunți cu tot felul de frici sau ispite. Influența Lunii Negre se va reflecta în toate aspectele vieții tale. Posibil să te îndrepți în mai multe direcții, să simți o dezordine mentală, poți cădea într-o ispită sentimentală, voința poate fi slăbită și devii vulnerabilă. Deși vei fi concentrată pe proiectele tale personale, s-ar putea să fie multe momente când vei fi deturnată de la ce trebuie să faci.

 

Rac

 

Începând de astăzi, Luna Neagră intră în zodia Gemeni și-ți va activa până pe 14 aprilie, anul viitor, sectorul asociat subconștientului, trecutului, izolării, meditației, sănătății și dușmanilor ascunși. Așadar, următoarele nouă luni trebuie să acorzi o mai mare atenție sănătății și problemelor care se pot ivi la serviciu. Atenție la colegi “binevoitori”, pentru că este posibil să apară unele încurcături, iar cei în care aveai încredere te pot trăda sau poate nu-ți vor mai fi alături într-un moment dificil. Este recomandat să ceri mai multe păreri, dacă suferi de vreo afecțiune, pentru că este posibil să apară erori medicale.

 

Leu

 

Începând de astăzi, Luna Neagră intră în zodia Gemeni și-ți va activa până pe 14 aprilie, anul viitor, sectorul prietenilor și proiectelor personale de viitor. Dacă sectorul carierei se eliberează de astăzi și nu va mai fi blocat, acum vor începe unele probleme cu prietenii sau cu cei cu care ai în derulare proiecte. S-ar putea ca unii dintre prietenii apropiați să te dezamăgească, să te facă să suferi, să simți că nu mai ai protecție sau să te îndrăgoștești de cineva din anturaj, să fii ispitită să intri într-o relație pasională, care se poate dovedi că nu a fost cea mai inspirată decizie a ta.

 

Fecioară

 

Începând de astăzi, Luna Neagră intră în zodia Gemeni și-ți va activa până pe 14 aprilie, anul viitor, sectorul asociat carierei, aspirațiilor profesionale, imaginii și statutului personal. Atenție la felul în care abordezi anumite chestiuni profesionale, pentru că se poate să faci niște greșeli, să spui lucruri care să-ți afecteze imaginea! Este o perioadă de nouă luni în care recomandarea este să fii atentă la provocări și la deciziile neinspirate, pe care le poți lua în proiectele profesionale.

 

Balanță


Începând de astăzi, Luna Neagră intră în zodia Gemeni și-ți va activa până pe 14 aprilie, anul viitor, sectorul asociat principiilor, conștiinței, ideilor, studiilor și perfecționării profesionale, proiectelor personale de viață. Așadar, următoarele nouă luni aceste domenii de viață pot întâmpina blocaje și vei fi derutată în privința direcției. Pot apărea nemulțumiri legate de o activitate, de relația cu cineva din străinătate și indiferent de evenimentele care au loc, este recomandat să mergi înainte și să nu ratezi niște oportunități.

 

Scorpion

 

Începând de astăzi, Luna Neagră intră în zodia Gemeni și-ți va activa până pe 14 aprilie, anul viitor, sectorul asociat intereselor materiale, a finanțelor deținute împreună cu partenerul, creditele, datoriile, dar și sectorul intim și al transformărilor profunde. Așadar, atenție la investiții neinspirate, la împrumuturi pe care nu le mai puteți recupera, la o moștenire care îți poate aduce mai multe probleme decât beneficii și la relația intimă cu partenerul! Vrei o schimbare, însă Luna Neagră te poate deturna din drumul tău sau te dezorientează și iei decizii financiare greșite.

 

Săgetător

 

Începând de astăzi, Luna Neagră intră în zodia Gemeni și-ți va activa până pe 14 aprilie, anul viitor, sectorul asociat relațiilor, mariajului, asocierile și parteneriatele profesionale. Pot să apară probleme în relațiile cu ceilalți în următoarele nouă luni. Atenție la comunicarea și interacționarea cu partenerul sau partenerii de afaceri, pentru că este posibil să spui lucruri pe care le vei regreta sau aceștia pot ascunde de tine unele lucruri și de aici să se vicieze relațiile.

 

Capricorn

 

Începând de astăzi, Luna Neagră intră în zodia Gemeni și-ți va activa până pe 14 aprilie, anul viitor, sectorul asociat sănătății, muncii și activităților profesionale. Așadar, următoarele nouă luni este recomandat să fii atentă la relațiile cu colegii, care se pot vicia, la ispita de a schimba jobul și a realiza mai târziu că nu este ceea ce-ți doreai. Atenție și la relațiile sentimentale, pentru că vei avea tendința să începi o relație extraconjugală cu cineva de la serviciu sau cu care desfășori activități! În ce privește starea de sănătate, atenție la erori medicale! Ar fi bine să ceri și o a doua opinie dacă apar probleme de sănătate.

 

Vărsător

 

Începând de astăzi, Luna Neagră intră în zodia Gemeni și-ți va activa până pe 14 aprilie, anul viitor, sectorul asociat iubirii, aventurii, romantismului, copiilor și distracției. Așadar, următoarele nouă luni este recomandată mare atenție la relațiile amoroase, pentru că vei fi ispitită să începi o poveste de iubire pasională cu cineva care este deja într-o relație, existând riscul unor decizii greșite, luate pe baza trăirilor intense pe care le vei avea. Atenție și la relațiile cu copiii, care pot avea un program dezorganizat dar și la activitățile de relaxare sau distracție, pentru că există tendința de a intra în anturaje care să-ți aducă probleme!

 

Pești

 

Începând de astăzi, Luna Neagră intră în zodia Gemeni și-ți va activa până pe 14 aprilie, anul viitor, sectorul asociat relațiilor de familie, patrimoniului, căminului. Așadar, următoarele nouă luni este posibil să fii ispitită să iei niște decizii greșite privind locuința, spațiul de locuit sau relațiile cu părinții. Este recomandată evitarea oricăror acțiuni care privesc tranzacții imobiliare sau dacă nu ai cum să amâni, verifică bine înainte să semnezi un contract imobiliar sau care are legătură cu casa, patrimoniul sau firma.

 

 

related posts

Modifică setările cookies