Horoscop zilnic 18 iulie 2022. Fecioarele singure și-ar putea găsi un partener, ce se întâmplă cu Capricornii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de luni, 18 iulie 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Începând de astăzi, Venus, micul benefic și guvernatorul casei relațiilor, începe să traverseze zodiac Rac, respectiv sectorul asociat familiei, locuinței, patrimoniului, părinților. Până pe 11 august, vei fi mai atentă la nevoile persoanelor dragi. Relația cu partenerul de cuplu se poate îmbunătăți și vei dori să-ți petreci timpul mai mult în intimitatea căminului. Dacă ești singură, poți întâlni pe cineva prin intermediul familiei.

 

Taur

 

Începând de astăzi beneficiezi de tranzitul lui Venus, guvernatorul tău, prin zodia Rac, respectiv prin casa comunicării, informațiilor, relațiilor cu rudele și deplasărilor. Așadar, urmează o perioadă în care te vei exprima mai frumos și vei căuta armonie în toate relațiile tale, vei face declarații și vei avea noroc la informații sau acumulare de cunoștințe.

 

Gemeni

 

Începând de astăzi te bucuri de prezența lui Venus, micul benefic, în zodia Rac, respectiv în sectorul financiar. Așadar, apar oportunități de suplimentare a veniturilor sau vei culege roadele unor acțiuni demarate când Venus ți-a tranzitat zodia. Cum Venus este guvernatorul casei sentimentale, în perioada următoare ești deschisă către relații și flirt, dacă ești singură, iar dacă faci parte dintr-un cuplu, ești mai dornică de armonie și reînvierea pasiunii în cuplu.

 

Rac

 

Începând de astăzi beneficiezi de prezența lui Venus în zodia ta. Micul benefic va opera în favoarea ta în toate demersurile și vei avea parte de oportunități în dragoste sau în sfera profesională. Ești preocupată să-ți schimbi look-ul, să flirtezi, să te bucuri mai mult de viață. Dacă ești singură, ai șanse să-ți întâlnești jumătatea.

 

Leu


Începând de astăzi, cu Venus în tranzit prin casa subconștientului, s-ar putea să-ți dorești să faci pace cu trecutul. De asemenea, poate reveni cineva din trecut în viața ta, dar numai de tine depinde în ce direcție mergi. Ai putea profita de acest tranzit astral pentru a-ți face ordine în viața personală, să-ți analizezi acțiunile și să nu mai repeți niște greșeli, care ți-au adus dezamăgiri. S-ar putea să fii tentată să începi și o relație secretă.

 

Fecioară

 

Începând de astăzi Venus, micul benefic, tranzitează sectorul vieții sociale, prietenilor și planurilor pe termen lung. Viața socială se animă, îți lărgești cercul de prieteni și nu este exlus să-ți găsești și partener, dacă ești singură. Dacă ai avut tensiuni cu unul dintre prieteni, acum este momentul împăcării. Din punct de vedere profesional apar și beneficii financiare de pe urma implicării într-un proiect nou.

 

Balanță

 

Începând de astăzi, Venus, guvernatoarea ta, începe să tranziteze casa carierei și imaginii, a aspirațiilor profesionale și relației cu șefii sau cu persoane cu autoritate din viața ta. Ești invitată să te faci remarcată, pentru că se deschide o perioadă favorabilă afirmării. Dacă au fost tensiuni cu șefii, acum se pot îmbunătăți relațiile.

 

Scorpion

 

Începând de astăzi beneficiezi de prezența lui Venus, guvernatorul casei relațiilor, în zodia Rac, respectiv în sectorul credințelor și principiilor de viață. Dacă ești singură, îți poți găsi partenerul într-o călătorie, la un curs de perfecționare profesional sau în sfera socială, dacă participi la evenimente. Dacă deja ai partener, îți dorești să aveți experiențe care să vă aducă un echilibru în relație, să călătoriți sau să vă bucurați împreună de experiențe inedite.

 

Săgetător


Începând de astăzi, Venus, guvernatorul casei muncii, începe să traverseze casa avantajelor materiale, a banilor pe care îi deții în comun cu partenerul sau alți terți. Poți achita niște taxe, impozite, să obții niște sume de bani, să ți se returneze o datorie. Totodată, viața intimă se îmbunătățește, iar dacă ești singură, ești tentată de o aventură sau o relație secretă.

 

Capricorn

 

Începând de astăzi Venus, micul benefic, începe să tranziteze zodia Rac, respectiv casa relațiilor și parteneriatelor, așa că urmează o perioadă cu împăcări în cuplu, armonie, înțelegere. Îi acorzi mai multă atenție partenerului de cuplu, iar dacă ești singură, ești deschisă unei noi relații. Din punct de vedere profesional urmează o perioadă în care poți pune bazele unor contracte profitabile.

 

Vărsător


Începând de astăzi beneficiezi de intrarea lui Venus, micul benefic, în zodia Rac, respectiv în sectorul muncii și sănătății. Așadar, urmează o perioadă în care vin oportunități în sectorul profesional și te înțelegi mai bine cu colegii. Totodată, sarcinile de muncă nu-ți mai par așa grele și starea de sănătate se poate îmbunătăți, după o perioadă în care au tot apărut mici probleme. Ți se dă ocazia să-ți schimbi stilul de viață, să începi o dietă și să faci mai multă mișcare.

 

Pești

 

Începând de astăzi beneficiezi de tranzitul lui Venus prin zodia Rac, respectiv prin sectorul sentimental. Dacă ești singură, s-ar putea să te îndrăgostești sau să-l înconjori pe partener cu mai multă afectivitate, să-i faci declarații. Totodată, urmează o perioadă în care ai multă inspirație într-o activitate de creație, iar dacă ești părinte te apropii mai mult de copii, le înțelegi nevoile.

related posts

Modifică setările cookies