Horoscop zilnic 18 iulie 2023. Vărsătorii se ceartă și cu partenerul de cuplu și cu șefii, ce se întâmplă cu Fecioarele


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de marți, 18 iulie 2023.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Posibil, astăzi, să încerci să repari o situație în planul amoros, mai ales dacă au existat tensiuni între tine și partener și ai greșit față de acesta, acuzându-l pe nedrept. Mercur, planeta comunicării, formează un aspect tensionat cu Jupiter, așa că este posibil să faci eforturi să îndrepți o situație în planul sentimental.

 

Taur

 

Registrul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru casă și familie, pentru rezolvarea unor chestiuni patrimoniale sau repararea unui bun de uz casnic gospodăresc, care s-a stricat. De asemenea, Jupiter, în tranzit prin casa personalității, formează un aspect tensionat cu Mercur, din casa familiei, așa că este posibil să ai unele divergențe de opinie cu ceilalți membri. 

 

Gemeni

 

Registrul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru studiu. Înveți lucruri noi, interacționezi cu multă lume, vorbești la telefon, răspunzi la e-mail-uri și faci mai multe deplasări. Sectorul comunicării este bine aspectat, în special în relația cu șefii, cărora le poți propune anumite idei de proiecte. Mercur, guvernatorul tău, se află într-un aspect tensionat cu Jupiter, guvernatorul casei relațiilor, așa că este posibil să ai discuții mai tensionate cu partenerul de cuplu. 

 

Rac

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări de natură financiară. Posibil să încasezi niște sume de bani sau să cheltui o sumă de bani pentru reîmprospătarea garderobei, schimbarea look-ului sau să cumperi un cadou unei persoane dragi.

 

Leu

 

Posibil, astăzi, să mai iritată din cauza unor probleme, care apar în familie sau cu locuința. Luna îți traversează casa personalității și este posibil să fii mai sensibilă, să iei lucrurile personal, deși cei cu care interacționezi n-au nici o intenție să te supere sau să-ți rănească orgoliul.

 

Fecioară

 

Posibil, astăzi, cu Luna în tranzit prin casa frământărilor interioare, să stai mai izolată și să încerci să te echilibrezi din punct de vedere psihic sau fizic. De asemenea, s-ar putea să afli niște informații, care să te surprindă, legate de partener sau acțiunile acestuia. Decizi să nu iei nicio hotărâre momentan și aștepți să vezi cum decurg lucrurile.

 

Balanță

 

Posibil, astăzi, să intri în dispute cu unii dintre prieteni sau cu cei cu care desfășori activități în sectorul profesional. Mercur, planeta comunicării, formează un aspect tensionat cu Jupiter, guvernatorul casei comunicării, și anunță eforturi pentru găsirea unor căi comune de înțelegere într-un context profesional.

 

Scorpion

 

Astăzi este posibil să ai o realizare, să înregistrezi un succes, legat de obținerea unui atestat sau a unei diplome, încheierea unor cursuri sau a unei forme de învățământ. Ești în centrul atenției și toată lumea îți laudă meritele, așa că vei fi vedeta zilei. Pe de altă parte, lucrurile nu stau atât de bine în planul relațional, pentru că apar unele probleme de comunicare în relația de cuplu.

 

Săgetător

 

Contextul astral al zilei de astăzi îți aduce dialoguri cu persoane cu mai multă experiență decât a ta, care te pot ajuta cu sfaturi într-o chestiune financiară. Mercur, guvernatorul casei relațiilor, formează un aspect tensionat cu Jupiter, din casa muncii, așa că este posibil să faci eforturi să închei un contract sau să renunți la altul.

 

Capricorn

 

Registrul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru situația financiară și cauți metode noi de suplimentare a veniturilor, din alte activități decât cele provenite din salariu. Intenționezi să mai pleci în câteva minisejururi în vara aceasta, însă situația financiară te oprește. Discuți cu partenerul și faceți rezervările, urmând ca apoi să vedeți dacă puteți să plecați.

 

Vărsător

 

Luna îți traversează, astăzi, sectorul relațiilor și căsătoriei, dar și parteneriatele și asocierile profesionale. S-ar putea, la serviciu, să ai parte de provocări, să intri într-o dispută cu șefii, pentru că aveți viziuni diferite. Pe de altă parte, Mercur, planeta comunicării, în tranzit prin casa relațiilor, formează un aspect tensionat cu Jupiter, din sectorul vieții de familie, așa că este posibil să apară unele conflicte în raport cu partenerul de cuplu, din cauza unor chestiuni gospodărești.

 

Pești

 

Astăzi, se anunță o zi dinamică la serviciu și mai ales în interacționarea cu colegii sau cu cei cu care desfășori activități comune. Mercur, planeta comunicării, în tranzit prin casa muncii, formează un aspect tensionat cu Jupiter, guvernatorul tău, plasat în casa comunicării. Așadar, este posibil să faci eforturi să te înțelegi cu colegii, vă prezinți o idee, să-ți convingi șefii să-și dea acordul într-un nou proiect. Stai departe de conflicte și ai grijă cum comunici!

 

related posts

Modifică setările cookies