Horoscop zilnic 18 iunie 2022. Leii întâmpină blocaje în comunicarea cu partenerul, ce se întâmplă cu Peștii 


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de sâmbătă, 18 iunie 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Contextul astral de astăzi îți testează relațiile de prietenie și mai ales acele relații, de pe urma cărora ai avea niște beneficii. Pot să apară unele frustrări, însă recomandarea astrelor este să analizezi cu seriozitate, așa cum cere Saturn, și să-ți dai seama că o relație/ prietenie de calitate este mult mai prețioasă decât avantajele pe care le poți obține.

 

Taur


Contextul astral îți aduce unele lecții de viață, pe care le primești din sfera socială/profesională. Dacă ai deviat de la direcția și principiile tale, totul pentru a obține niște beneficii personale, astăzi, ți se va demonstra că trebuie să-ți îndrepți atitudinea sau acțiunile, care privesc activitatea ta profesională.

 

Gemeni

 

Luna îți traversează, astăzi, casa principiilor, idealurilor, schimburilor de experiență profesională, studiilor și relațiilor cu străinătatea. În urma unor dialoguri cu persoane apropiate, legate de situația financiară, a banilor pe care ai putea să îi obții din alte surse decât salariile,este posibil să-ți schimbi viziunea despre cum poți să-ți suplimentezi veniturile. Totodată, te gândești să investești în pregătirea ta profesională sau te preocupă o plecare în străinătate.

 

Rac


Contextul astral de astăzi vine cu preocupări pentru banii și bunurile pe care le deții în comun cu partenerul de cuplu, dar și pentru planurile voastre de viitor. Totodată, relațiile de prietenie pot fi testate și vei avea de învățat niște lecții de viață. Posibil, un dialog deschis să lămurească unele nemulțumiri pe care le ai. Dacă ești nevoită să muncești, la serviciu, dai dovadă de multă seriozitate.

 

Leu


Posibil, astăzi, să întâmpini unele blocaje în comunicarea cu partenerul de cuplu, iar discuțiile despre relații sau finanțe să se termine printr-un conflict, dacă nu știi să gestionezi corect situația. Încearcă și convinge-ți partenerul să abordeze pozitiv această discuție, să rezolvați niște chestiuni mai vechi, care acum ies la suprafață! Saturn vă testează relația, așa că este momentul să demonstrați că puteți trece testul timpului.

 

Fecioară

 

Deși este zi liberă, este posibil să muncești, să recuperezi treburi gospodărești restante sau să-ți iei acasă de lucru. S-ar putea să te sfătuiești cu cineva legat de o ofertă care ți s-a facut, dacă să accepți sau nu. Ai nevoie de bani, însă vei avea mai puțin timp pentru tine și stai în dubiu, dacă să te implici sau nu.

 

Balanță

 

Contextul astral de astăzi îți atrage atenția că este nevoie să faci o schimbare în sfera sentimentală sau în relația cu copiii, dacă ești părinte. Saturn îți aduce niște blocaje și ies la iveală frustrări mai vechi. Ar fi recomandat să stai să analizezi și să-ți dai seama ce ai de învățat din situația sau evenimentele, care vor avea loc astăzi.

 

Scorpion

 

În prima parte din zi te preocupă casa, familia, relațiile cu părinții. Totodată, s-ar putea să nu ai dispoziție să ieși din confortul casei tale. Relația de cuplu poate fi testată și te vei gândi serios la respectarea angajamentelor, pe care le-ai luat față de partener. Îți dorești o relație de calitate, în care partenerul să se poată baza pe tine.

 

Săgetător

 

Astăzi se testează relațiile de serviciu sau cu colegii, pentru că s-ar putea să apară evenimente bruște, neașteptate, care să te oblige să lucrezi sau să ții locul unei persoane, care are o problemă. Totodată, poți avea blocaje sau amânări dacă faci niște deplasări, să rezolvi niște chestiuni personale.

 

Capricorn


Contextul astral de astăzi vine cu un blocaj financiar. S-ar putea să nu poți intra în posesia unei sume de bani sau să apară evenimente neprevăzute, care să te determine să-ți schimbi poziția într-un parteneriat sau în relația cu persoana iubită din cauza unor neînțelegeri care au ca miză banii.

 

Vărsător

 

Contextul astral de astăzi îți testează relațiile cu familia, părinții. Posibil să apară unele nemulțumiri sau situații, care să te determine să faci niște schimbări în familie. Din punct de vedere sentimental stai bine și traversezi o perioadă în care te gândești să oficializezi relația.

 

Pești

 

Comunicarea cu partenerul de cuplu are de suferit astăzi, dacă nu știi cum să pui problema sau nu vrei să treci peste o situație generată de unul dintre prieteni. Nu lăsa pe alții să se amestece în treburile tale relaționale!

related posts

Modifică setările cookies