Horoscop zilnic 18 mai 2018. Vărsătorii sunt seduşi de o persoană specială, vezi ce se întâmplă cu Leii


Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de astăzi și citește horoscopul pentru 18 mai 2018.


BERBEC

Încearcă să nu te laşi copleşită de emoţii astăzi. Este posibil să te deranjeze mai multe lucruri la persoana iubită, dar nu ai dispoziţia necesară să te angajezi într-un conflict. 


TAUR

Astăzi eşti hotărâtă să spui răspicat ceea ce gândeşti. Eşti matură, nu te grăbeşti, iar persoanele cu care intri astăzi în contact ascultă cu atenţie ceea ce ai de zis. Este posibil să negociezi în favoarea ta un proiect de suflet, care îţi va aduce multe beneficii în viitor. 

 

GEMENI

Chiar dacă lucrurile nu au avut rezultatele la care te aştepai, astăzi găseşti o cale să-ţi atungi scopul. Eşti foarte inventivă şi te ajută mult şi intuiţia. Îţi petreci sfârşitul zilei în compania prietenilor, care te fac să te simţi minunat. 

 

RAC

Este o zi perfectă pentru nativele din Rac. Te simţi minunat şi faci faţă cu brio provocărilor care apar pe toate planurile. Eşti foarte creativă, iar persoanele din anturaj te apreciază mult pentru asta. Persoana iubită se bucura din plin de această trăsătura a ta. 


LEU

Te simţi confuză astăzi. Acum simţi că iubeşti al nebunie, pentru ca un minut mai târziu să spui că ai nevoie de spaţiu. Este o fază trecătoare, nu va dura, însă s-ar putea să te pună puţin pe gânduri...

 

FECIOARĂ

Dragostea pluteşte în aer pentru Fecioare astăzi. Dacă ieşi la o întâlnire, va fi, probabil, una foarte romantică. Nu te aştepta, însă, să cadă din prima la picioarele tale. Este posibil ca el să aştepte anumite semnale de la tine, vrea să ştie că eşti interesată. Fecioarele implicate într-o relaţie se bucură de intimitate şi armonie împreuna cu partenerul. 

 

BALANȚĂ

Ai sentimente speciale pentru o anumită persoană, dar până acum nu ai găsit modalitatea optimă de a te exprima.  Există astăzi o influenţă astrala, care face să se spargă gheaţa şi să găseşti curajul necesar. Vei primi un răspuns pozitiv. 

 

SCORPION

Trebuie să fii sinceră cu partenerul tău şi să clarifici o problemă de cuplu care vă macină pe amândoi.  Asta te va scuti de viitoare probleme. Spre seară vei ieşi în oraş în compania mai multor persoane dragi, cu acre faci planuri de vacanţă.

 

SĂGETĂTOR

Este o zi plină pentru nativele din Săgetător. În prima parte a  zilei, eşti nevoită să urgentezi nişte treburi pe plan profesional. Te vezi cu multă lume, sunt multe probleme care nu mai pot fi amânate şi simţi că ai ave nevoie să te clonezi pentru ca această zi să se termine bine. Îţi petreci seara în oraş, alături de persoana iubită.

 

CAPRICORN

Ce se întâmplă cu tine, Săgetătorule? Astăzi nu ai chef de nimic, nici măcar persoana iubită nu te poate scoate din casă, prietenii nici atât. Ţi-ar prinde bine puţină odihnă, după toată perioada agitată prin care ai trecut recent. Este o fază trecătoare, în curând vei fi gata să străluceşti în public. 

 

VĂRSĂTOR

Este nevoie de o singură scânteie ca să aprinzi un foc, iar acest proverb se aplică perfect şi în iubire. Astăzi, cineva reuşeşte să te atragă ca un magnet. Există o chimie incredibilă între voi, iar acest lucru te va lua complet pe nepregătite.


PEȘTI

Persoana iubită te pune la încercare astăzi. Fie nu ami are încredere în tine sau doar încearcă să se convingă de sentimente tale adevărate, fii  cu bagare de seamă şi încearcă să-ţi temeprezi pornirile. 

related posts

Modifică setările cookies