Horoscop zilnic 18 mai 2021. Taurii au parte de frustrări și tensiuni în plan sentimental, ce se întâmplă cu Gemenii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de marți, 18 mai 2021. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru programarea unei vacanțe, însă este posibil să apară unele blocaje, pentru că unii dintre prietenii cu care vrei să pleci, au alt program în perioada aleasă de tine. Va trebui să găsiți o perioadă în care să fie toată lumea disponibilă, în caz contrar, plecați fiecare doar cu perechea.

 

Taur

 

Astăzi, planurile tale care vizează amenajarea spațiului de locuit sau de la birou, pot fi date peste cap. Apar schimbări de situație nedorite. Astrele îți recomandă să ai răbdare, să se așeze lucrurile. În planul sentimental, apar tensiuni și frustrări. Ai impresia că și aici ești blocată într-o situație, fără să găsești ieșirea.

 

Gemeni

 

Deși astăzi nu merge totul conform planurilor tale, contextul astral îți accentuează buna dispoziție și optimismul și treci mai ușor peste provocările zilei. Posibil să faci niște deplasări pentru a rezolva niște chestiuni de interes personal și să apară unele surprize neașteptate.

 

Rac

 

Posibil, astăzi, să apară un blocaj în comunicarea cu partenerul de cuplu, legat de administrarea bunurilor în comun. Recomandarea astrelor este să lași să treaca aspectele și să încerci să abordezi din nou subiectul care te interesează atunci când vezi că partenerul dă semne de cooperare.

 

Leu

 

Începi ziua veselă și optimistă și îi molipsești și pe ceilalți. Poate și pentru că Luna se află în semnul nașterii tale. Totodată, dispui de resursele necesare pentru a-ți îndeplini un vis. În partea a doua a zilei, niște prieteni îți oferă ajutorul într-un proiect personal.

 

Fecioară

 

În prima parte a zilei, este recomandat să te odihnești sau să faci lucruri care nu necesită prea mult efort, pentru că este posibil să ai energia scăzută. În partea a doua a zilei, ai niște dialoguri cu șefii legate de programul de lucru și activitățile profesionale. Posibil să nu fii de acord cu unele decizii, însă aștepți momentul oportun în care să-ți spui opinia.

 

Balanță

 

Astăzi primești o ofertă de job, care vine prin intermediul unui prieten. Posibil să ai parte și de o surpriză de la un prieten, care locuiește în străinătate. La locul de muncă, este o zi favorabilă discuțiilor privind noile proiecte. Proiectele pe care le ai în derulare ar putea fi îmbunătățite și găsești soluții în acest sens.

 

Scorpion

 

Configurația astrală a zilei de astăzi îți dă posibilitatea să-ți pui în valoare abilitățile de comunicare și negociere, mai ales în chestiuni financiare. Cum Luna îți traversează sectorul carierei și al relației cu șefii, sunt favorizate dialogurile cu cei cu care desfășori activități profesionale.

 

Săgetător

 

Se întrevăd, astăzi, oportunități de a încheia un contract sau poate primești o ofertă de a-ți suplimenta veniturile. Planul relațional este bine susținut și ai gânduri de a oficializa o relație. Dacă ești singură, traversezi o perioadă în care vin mai mulți pretendenți spre tine.

 

Capricorn

 

Contextul astral de astăzi îți aduce unele blocaje sau vei avea relații tensionate cu persoane sau instituții publice. Posibil credințele și convingerile tale personale să fie tulburate și vei reacționa pe măsură la situațiile ivite. La serviciu, ieși din încurcături și proiectul la care lucrezi, nu va avea de suferit.

 

Vărsător

 

Posibil, astăzi, să ai parte de relații complicate cu partenerii de afaceri sau asociații și să întâmpini unele blocaje în încheierea unui contract de natură profesională. În ce privește relația cu partenerul de cuplu, traversezi o perioadă în care vrei să-ți consolidezi relația.

 

Pești

 

În ceea ce privesc veniturile, s-ar putea să ai parte de o surpriză plăcută astăzi. E posibil să reușești să rezolvi o chestiune legată de casă ori de familie. Poate primești bani de la părinți sau obții un credit pentru o locuință.

related posts

Modifică setările cookies