Horoscop zilnic 18 mai 2022. Peștii au certuri în cuplu din cauza banilor, ce se întâmplă cu Balanțele


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de miercuri, 18 mai 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Posibil, astăzi, să intervină niște chestiuni organizatorice la serviciu, care să te suprasolicite mai mult, sarcini în plus, termene limită și vei simți o presiune asupra ta. Din fericire, primești susținere de la cineva din echipa ta sau de la un prieten. Dacă ai de prezentat un proiect, pe lângă emoțiile care vin la pachet, vei avea determinarea să-ți demonstrezi abilitățile și experiența.

 

Taur

 

Astăzi, ai susținere de la șefi sau s-ar putea să rezolvi niște chestiuni organizatorice, să obții o finanțare sau administrarea unui buget. Și dacă trebuie să obții aprobări de la o instituție publică, vei avea o reușită, pentru că nu te vei lăsa până nu obții ce-ți trebuie. La serviciu ești suprasolicitată.

 

Gemeni

 

Contextul astral de astăzi poate veni cu conflicte cu partenerul de cuplu privind activitatea profesională sau poate intri în tensiuni cu cineva cu care lucrezi sau colaborezi într-un proiect. Ești foarte nemulțumită de atitudinea unor persoane, care nu știu să se poarte în relațiile cu ceilalți. Ai tendința să spui ce te deranjează, dar recomandarea astrelor, pe Mercur în mișcare retrogradă, este să nu intri în dispute, să lași lucrurile să se aranjeze de la sine.

 

Rac

 

Astăzi, ai multe de făcut la serviciu, primești sarcini peste sarcini, iar colegii vin cu rândul și cer ceva de la tine, dar ai susținere emoțională și încredere în tine, mai ales atunci când vezi că ești apreciată și este nevoie de tine. Posibil cu șefii să se iște ceva conflicte de idei, însă reușiți până la urmă să ajungeți la un numitor comun.

 

Leu

 

În prima jumătate de zi, ești mai relaxată și interesată să achiziționezi un sejur sau un curs pentru tine sau pentru cineva din familie. În partea a doua a zilei, se activează sectorul muncii și intri într-un fel de cursă contra cronometru, să rezolvi toate sarcinile curente ale zilei.

 

Fecioară

 

În prima parte a zilei, ești preocupată de casă, de rezolvarea unor chestiuni, care au legătură cu o renovare, reamenajare a spațiului casei tale sau poate a părinților. S-ar putea să primești și niște sume de bani, să achiți un impozit sau niște taxe, să scapi de o grijă. În partea a doua a zilei, se activează sectorul sentimental, așa că vei fi interesată să-i acorzi mai multă atenție partenerului.

 

Balanță

 

Nu încerca să rezolvi, astăzi, chestiuni relaționale! Este posibil ca partenerul să nu coopereze, pentru că toate frustrările acumulate în alte domenii de viață le proiectezi pe el. Ți-a atras atenția în mai multe rânduri, dar nu ai vrut să ții cont și acum nu mai este dispus să treacă peste o astfel de atitudine din partea ta. Retrage-te și schimbă modalitatea de abordare!

 

Scorpion

 

La serviciu ai multe de făcut, însă s-ar putea să intervină ceva neașteptat și să fii nevoită să discuți serios despre sarcinile și activitățile pe care le desfășori. Îți dorești o reorganizare și s-ar putea să iei inițiativa, să le propui colegilor o ședință, în care să-ți prezinți ideile.

 

Săgetător

 

În prima parte a zilei, s-ar putea să nu prea ai dispoziție de muncă și să te sustragi de la sarcinile curente, însă în partea a doua a zilei, când Luna intră în zodia Capricorn, devii mai responsabilă și determinată să-ți rezolvi treburile. Dacă ai de făcut deplasări pe distanțe scurte, s-ar putea să dureze mai mult, să te enervezi în trafic sau să nu-ți iasă în cale persoanele potrivite.

 

Capricorn

 

Posibil, în prima parte a zilei, ai ceva de făcut pentru casă, treburi gospodărești, cumpărături sau cineva din familie îți solicită ajutorul într-o problemă. În partea a doua a zilei, Luna ajunge în zodia ta și-ți imprimă responsabilitate, iar dacă ai de rezolvat niște chestiuni financiare este nevoie de disciplină, să administrezi rațional sumele de care dispui.


Vărsător

 

Posibil, astăzi, să deschizi niște subiecte mai sensibile și să îi împărtășești partenerului tău despre nevoile tale afective. S-ar putea ca Mercur, în mișcare retrogradă, prin sectorul amoros, să aducă o reevaluare a sentimentelor. Dacă până acum ai evitat să-ți asumi responsabilități, a venit momentul să te decizi încotro te îndrepți.

 

Pești

 

Astăzi, banii ar putea fi un motiv de ceartă între tine și partenerul de cuplu și recomandarea astrelor este să nu iei decizii majore în ce privesc investițiile. La serviciu este posibil să ai o discuție importantă cu cineva cu putere de decizie.

 

 

related posts

Modifică setările cookies