Horoscop zilnic 18 mai 2023. Balanțele pot începe o relație amoroasă intensă, care le poate schimba viața, ce se întâmplă cu Racii


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de joi, 18 mai 2023.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Luna îți traversează semnul zodical, formează o conjuncție cu Mercur, planeta comunicării, în mișcare retrogradă, și un aspect tensionat dintre Jupiter, proaspăt intrat în Taur și Pluton, planeta transformărilor profunde.  La serviciu s-ar putea să urmeze o perioadă în care să se amplifice ambițiile unora și dorința de putere, lucru care te va duce pe drumul schimbării direcției profesionale.

 

Taur

 

Posibil să ai niște izbucniri și reacții extreme legate de nemulțumiri cauzate de rude, familie, familia partenerului. Emoțiile pe care le exprimi astăzi, le reprimi de mai mult timp, și acum a venit momentul să le comunici. Și în planul profesional pot să apară niște rupturi din cauza unor decizii ale șefilor.

 

Gemeni

 

Posibil astăzi să iasă la lumină tensiuni mai vechi, care vor afecta relația de cuplu. Aveți viziuni diferite de principii și valori și s-ar putea să-ți pui semnul întrebării, dacă mai merită să continui relația sau căsătoria. Pe de altă parte, dacă ești singură, contextul astral îți aduce informații secrete legate de o persoană cu care voiai să începi o poveste de iubire, fapt care poate duce la răzgândire. Decizi să mai tatonezi puțin terenul până să iei o hotărâre importantă.

 

Rac

 

Contextul astral de astăzi activează sectorul grupurilor de prieteni sau profesionale, planurile și proiectele de viitor, iar aspectul tensionat dintre Jupiter și Pluton, planeta transformărilor profunde, ar putea să anunțe o perioadă agitată în domeniile enumerate. Dacă au loc lupte de putere, ai grijă de partea cui ești sau fii atentă în jurul tău! Nu pleca urechea la bârfe sau informații neverificate și în activitățile profesionale demonstrează-ți abilitățile, fără să te lași atrasă în diferite tabere!

 

Leu

 

Registrul astral de astăzi aduce discuții despre activitatea profesională. Posibil să primești oferte noi, să faci parte dintr-o altă echipă, pentru că un fost angajator îți face o propunere tentantă. Pe de altă parte, aspectul tensionat dintre Jupiter și Pluton, planeta transformărilor profunde, din casa relațiilor, poate anunța despărțiri bruște. Dacă îți dorești cu adevărat să-ți salvezi relația, același aspect, abordat constructiv, ar putea să vă ajute să reclădiți pe alte baze.

 

Fecioară

 

Contextul astral de astăzi îți poate aduce vești sau informații surpriză de la drum, din străinătate, de acasă dacă ești plecată într-o călătorie. Din punct de vedere profesional, începe o perioadă cu tensiuni și cu viziuni diferite față de ale șefilor, așa că recomandarea astrelor este să eviți conflictele. Pe de altă parte, beneficiezi de ajutor din partea celorlalți în asocieri și colaborări.

 

Balanță

 

Contextul astral de astăzi aduce discuții despre bani, moșteniri, credite, taxe și impozite. Pentru că Jupiter formează un aspect tensionat cu Pluton, planeta transformărilor profunde, s-ar putea să existe rupturi în unele relații din cauza raporturilor de putere. Mai există și varianta în care poți începe o relație intensă, care-ți poate schimba viața.

 

Scorpion

 

Posibil astăzi să ai niște dialoguri cu partenerul de cuplu, care să te surprindă prin acțiuni, atitudine și chiar ton. Pe de altă parte, aspectul tensionat care se formează între Jupiter, din casa relațiilor, cu Pluton, guvernatorul tău, din casa vieții de familie, ar putea să anunțe, în următoarea perioadă încercări, divergențe și rupturi, dacă nu veți știi să gestionați un context astral tensionat.

 

Săgetător

 

Posibil astăzi să ai niște dialoguri constructive cu colegii și cei cu care desfășori activități, dar doar după ce faceți acuzații fiecare. Pe de altă parte, aspectul tensionat, care se formează între Jupiter, din casa muncii, cu Pluton, planeta transformărilor profunde, din casa comunicării și gândirii, ar putea să anunțe rupturi de contracte din cauza viziunii diferite. Dacă reușiți să gândiți la rece, să vedeți unde greșiți fiecare, s-ar putea să așezați pe alte baze parteneriatele.

 

Capricorn

 

Contextul astral de astăzi aduce discuții sau chiar deplasări într-un minisejur în afara orașului. Pe de altă parte, aspectul tensionat, care se formează între Jupiter, din casa sentimentală, a speculațiilor financiare, cu Pluton, planeta transformărilor profunde, din casa banilor, ar putea să aducă tentația unor cheltuieli, care să depășească bugetul. Recomandarea astrelor este să dai dovadă de cumpătare, atunci când vrei să achiziționezi ceva ce nu ai neapărat nevoie.

 

Vărsător

 

Contextul astral de astăzi vine să aducă discuții despre casă, administrarea patrimoniului, intrarea în posesia unor acte. Aspectul care se formează între Jupiter, din casa vieții de familie, și Pluton, planeta transformărilor profunde, vine să aducă tensiuni cu familia, legate de administrarea unor bunuri. Atenție la faptul că poți strica relația de cuplu, dacă abuzezi de putere și vrei să te impui!

 

Pești

 

Contextul astral de astăzi aduce multe discuții, întâlniri și interacțiune cu ceilalți. Aspectul care se formează între Jupiter, din casa comunicării, cu Pluton, planeta transformărilor profunde, din casa subconștientului, s-ar putea să te pună pe gânduri, să ai impulsul să-ți susținii unele idei cu încăpățânare, deși realizezi cu nu sunt bune. Tranzitul marelui benefic prin casa comunicării te va învăța și încuraja să-ți perfecționezi comunicarea, să te recalifici și să obții abilități noi.

related posts

Modifică setările cookies