Horoscop zilnic 18 martie 2019. O zi excelentă pentru Lei, vezi ce se întâmplă cu Fecioarele


Află ce îți rezerva astrele pentru ziua de astăzi și citește mai jos horoscopul pentru 18 martie 2019.


Berbec

Înainte de a te aventura într-un proiect aventuros, ar trebui să cântărești bine riscurile. De asemenea, nu este recomandat să idealizezi cunoștințe noi. Trebuie să știi să citești printre rânduri dacă vrei să ai succes în carieră ori în viața sentimentală.

Taur

Este o zi bună pentru a te relua legăturile cu oameni care, în trecut, au fost neprietenoși cu tine. Probabul acest lucru te va aduce mai aproape de succes în carieră sau te va ajuta să-ți depășești unele temeri. În toate celelalte aspecte ale vieții tale, ar trebui să eviți experimentele sau aventurile.

Gemeni

O zi productivă petru tine. Acum este momentul să închei noi parteneriate, să intri într-un proiect de grup. Spre seară, s-ar putea să ai o mică problemă legată de bani. Respinge orice sfat sau sugestie legat de viața ta sentimentală.

Rac

O zi care poate include o conversație cu oameni importanți din viața partenerului tău. În general, momentul este potrivit pentru activități creative și proiecte noi. O sumă importantă de bani poate să îți parvină pe neașteptate.

Leu

Simți că ai aripi azi. Motivul poate fi un compliment extrem de măgulitor, o promisiune din partea iubitului, o mărire de salariu sau orice altceva te atinge la coarda sensibilă. Nu îndepărta norocol lăsându-ți orgoliul să preia controlul.

Fecioară

Este o zi în care trebuie să-ți reconsideri relațiile cu oamenii alături de care lucrezi. Este posibil ca unul dintre cei mai apropiați să te insulte sau să te trădeze. Fii precaută și când vine vorba de cumpărăturile online.

Balanță

Ai nevoie de sfatul cuiva avizat, fie că este vorba de prieteni, fie că este vorba de un expert în domeniu. În altă ordine de idei, te bucuri de armonie și probabil vei avea parte de momente extrem de plăcute alături de cei dragi.

Scorpion

Astăzi, trebuie să fii obiectivă, mai ales la locul de muncă. Nu este cel mai bun moment să stabilești noi parteneriate sau să-ți faci noi cunoștințe în plan personal. Te poți concentra pe activitățile de rutină sau poți să-ți faci planuri pentru o vacanță viitoare.

Săgetător

O zi plină de optimism. Poți avea succes în afaceri, de asemenea, este posibil ca veniturile să crească brusc. Un prieten îți poate da înapoi banii pe care i-ai împrumutat sau poți primi un cadou neașteptat. În viața personală, nu te așteaptă nimic frustrant sau extravagant. 

Capricorn

Ziua de luni nu este recomandată pentru a începe să faci schimbări în viața ta amoroasă (în special, dacă te gândești la o despărțire sau un divorț). Amână discuțiile mai intense pentru altădată. De asemenea, nu este recomandată să faci cumpărături spontane. 

Vărsător

Vei fi stresată din cauza negocierilor pe care le porți la locul de muncă sau în legătură cu o călătorie. De asemenea, este posibil să fii iritată de un membru al familiei sau de partener. Nu răspunde agresiv în fața comportamentului capricios. Dacă ești singură, este posibil să începi o nouă poveste de dragoste. 

Pești

Ziua va fi plină de calm și optimism. Nici acasă, nici la locul de muncă, factorii negativi, iritarea ori stresul nu își vor face simțită prezența. Concentrează-te pe ceea ce contează mai mult. Dacă ești singură, te poți arunca într-o poveste de iubire pasională. 

 

Vezi și: Românii au talent, sezonul #9suprem, ediția numărul 6: VEVERIŢA ȘI ELEFANTUL

related posts

Modifică setările cookies