Horoscop zilnic 18 martie 2020. Vărsătorii au parte de evenimente neprevăzute, ce se întâmplă cu Peștii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de joi, 18 martie 2020. 


Berbec

Ai șansa astăzi să-ți dezvolți orizontul intelectual. Profită de acest context astral, pentru că vei înregistra succese în carieră, datorită și cursurilor de perfecționare pe care le-ai urmat în ultimele luni. Totodată, este o zi de acțiune, în care vei rezolva o serie de chestiuni rămase restante.

Taur

Te descurci astăzi cu cheltuieli minime. În a doua parte a zilei primești vești de la rude din străinătate sau de la instituții de învățâmant unde ai aplicat pentru o bursă sau un curs. Te sfătuiești cu partenerul de cuplu legat de acțiunile voastre financiare din următoarea perioadă.

Gemeni

Ești mai atentă cu partenerul de viață și petreceți mai mult timp împreună. Dați dovadă de multă creativitate și idei originale, lucru ce vă ajută să faceți un plan de afaceri pe termen lung. Deși ai ocazia să faci o investiție importantă, posibil un imobil, ar trebui să te aștepți la unele amânări în procesul de achiziționare.

Rac

Contextul astral de astăzi anunță că nu este o zi bună să închei un parteneriat, pentru că vor fi blocaje la tot pasul. Mai bine rezolvă prioritățile de la serviciu și petrece timpul cu partenerul, care are nevoie de atenția ta. 

Leu

Dacă lucrezi într-un mediu academic, televiziune, marketing, vânzări sau în presă, se anunță o zi foarte activă în planul profesional. Ai idei originale, pe care le implementezi imediat și au succes la public.

Fecioară

Configurația astrală de astăzi susține creativitatea sau valorificarea unei vocații/talent. Totodată ai dispoziție de studiu și de a te informa într-un domeniu care te pasionează sau poți să începi să vizionezi un serial pe care l-ai tot amânat din lipsă de timp.

Balanță

Posobil astăzi să vorbești mult la telefon cu rudele aflate departe sau să-ți suni prietenii cu care nu ai mai vorbit de mult. Este un moment bun să iei legătura cu oamenii la care ții și să depănați amintiri.

Scorpion

Ai astăzi o revelație și cum ai niște zile libere, te poți gândi în perioada următoare că ai șansa reculegerii, meditației și a regăsirii de sine. Te poți odihni mai mult, iar pauza pe care ai luat-o, să fie benefică organismului să își revină din toată agitația de zi cu zi pe care ai trait-o în ultima perioadă.

Săgetător

În mod normal, contextul astral de astăzi te-ar îndemna să te preocupi de bani, de încasarea unor sume de bani pe care cineva ți le datoarează, însă realizezi că nu banii contează sau toată alergătura aceasta după ei, ci faptul să ai lângă tine o persoană cu care să împarți viața cu bune și rele.

Capricorn

Vei fi astăzi foarte activă în grupul tău de prieteni online. Ai o idee de proiect pe care aceștia o vor îmbrățișa din prima clipă. Dacă înveți sau ești înscrisă într-un grup de studiu, vei ține legătura cu toată lumea prin mijloacele tehnicii moderne și veți descoperi multe beneficii ale acestora.

Vărsător

Nu ar fi indicat astăzi să intri în conflict cu persoane de la serviciu din cauza unor evenimente neprevăzute care au apărut. Nici discuțiile în contradictoriu cu o persoară mai în vârstă din familie nu sunt indicate. La serviciu, în ciuda tuturor obstacolelor apărute din cauza unor probleme de sănătate cu care te confrunți, reușești să finalizezi un proiect.

Pești

Șefii îți cer astăzi să faci un plan de afaceri pe termen lung cu costuri cât mai reduse. Ideile de afaceri cu care vii sunt aprobate și decizi implementarea lor imediat. În sfera sentimentală este posibil să te confrunți cu unele dialoguri în contradictoriu cu partenerul.

Pe protvplus.ro, poți urmări emisiunile preferate, gratuit:

related posts