Horoscop zilnic 18 martie 2021. Balanțele își activează sfera intimă și cea sentimentală, ce se întâmplă cu Fecioarele


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de joi, 18 martie 2021.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Chiar dacă apar, astăzi, oportunități de a investi într-un proiect sau primești o ofertă de serviciu cu o salarizare mai bună, ar trebui să te gândești de două ori înainte să dai un raspuns, pentru că este posibil să-ți dai seama mai târziu că nu este ce ai nevoie. Amână răspunsul și informează-te bine înainte!

 

Taur

 

Contextul astral de astăzi te impulsionează să intri în conflict cu șefii. Dacă nu vei știi să-ți argumentezi opiniile, vei fi sancționată sau pe viitor, acesția vor fi cu ochii pe tine, să te prindă când greșești. Stai departe de tensiuni, mai ales că nici starea ta psihică nu este bună și te confrunți cu o stare de neliniște!

 

Gemeni

 

Luna îți traversează, astăzi, sectorul asociat universului interior, al izolării, meditației și introspecției. Posibil să ți se ceară ajutorul în unele chestiuni la locul de muncă sau acasă. Chiar dacă nu te afli în cea mai bună formă, vei reuși să-ți oferi ajutorul celor care au nevoie.

 

Rac

 

Contextul astral de astăzi te predispune la a lua decizii greșite pe baza unor date parțiale atunci când vine vorba de un parteneriat sau chiar de relația de cuplu. În altă ordine de idei, relațiile de prietenie intră în vizorul tău și vrei să faci niște schimbări: vei lăsa lângă tine doar persoanele care ți-au fost alături în momente grele și care nu te-au dezamăgit.

 

Leu

 

Contextul astral de astăzi este aducător de șansă și reușită în planul profesional. Momentul este prielnic pentru a te afirma, a ieși în evidență. Totodată, poți face cuceriri în planul sentimental. În relația cu șefii, ai putea să deschizi un dialog să clarifici niște chestiuni organizatorice pentru un proiect viitor.

 

Fecioară

 

La locul de muncă se anunță o zi dificilă, însă vei avea ajutorul unor colegi, dar și susținerea partenerului de cuplu, care îți pregătește o surpriză, pe seară. Ești puțin tensionată din cauza unor chestiuni gospodărești lăsate restante, însă reușești să te liniștești când partenerul îți promite că te va ajuta să termini mai repede ce ai de făcut.

 

Balanță

 

Contextul astral de astăzi îți aduce vești financiare de la locul de muncă. Totodată, și sfera intimă și sentimentală este activată și cauți să ai un dialog deschis cu partenerul de cuplu. După mult timp, cooperați în mod miraculous și găsiți punți de comunicare.

 

Scorpion

 

Configurația astrală de astăzi îți aduce preocupări pentru relațiile de cuplu, parteneriale, pentru asocieri sau colaborări. Cu partenerul de cuplu reușești să decizi care va fi perioada vacanței. Dacă ești singură, ai o capacitate mare de seducție, care te ajută să faci o cucerire.

 

Săgetător

 

Posibil, astăzi, să ai parte de o aglomerare de sarcini la locul de muncă sau să apară unele situații pe care nu le-ai luat în calcul. Se mai poate să te confrunți cu lipsa energiei sau cu niște disfuncții organice, care să-ți îngreuneze sarcinile. Recomandarea este să îți prioritizezi sarcinile, să nu te suprasoliciți să termini tot până la finalul programului. 

 

Capricorn

 

S-ar putea, astăzi, să ai niște dispute cu partenerul de cuplu din cauza unor cheltuieli pe care le faci și care nu erau necesare după părerea acestuia. Deși îi explici că ai găsit niște oferte bune sau că ai de cumpărat un cadou unei prietene, tensiunea se va menține pe tot parcursul zilei, așa că mai bine stai departe de conflicte!

 

Vărsător

 

Se întrevede, astăzi, o dispută cu cineva din familie sau din cauza locuinței sau a unor chestiuni gospodărești. Chiar dacă încerci să aplanezi conflictul și să îi explici să vadă lucrurile și din altă perspectivă, nu vei face decât să-ți pierzi timpul, pentru că nu veți reuși să găsiți căi comune de comunicare. Dacă e vorba de ceva important care ține de viața de familie, ar trebui să lași de la tine și să ajungi la un compromis.

 

Pești

 

Primești, astăzi, niște informații sau vești surpriză, care te pun pe gânduri sau te bulversează. Și toate au legătură cu sfera profesională, cu șefii sau cu imaginea ta în fața lor. Până nu verifici veridicitatea, nu ar trebui să-ți faci probleme, pentru că riști să iei niște decizii greșite.

 

Întrebarea Mesei Rotunde: Cu cine se marita Lidia Buble, anul acesta!?

related posts

Modifică setările cookies