Horoscop zilnic 18 martie 2022. Leii pot încasa sume importante de bani sau încheia un contract, ce se întâmplă cu Peștii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de vineri, 18 martie 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Plină din zodia Fecioarei, care marchează evenimente în viața ta profesională, dar și-n sfera sănătății. Se pot încheia etape, se pot culege roadele unor demersuri pentru obținerea unui job, iar din punct de vedere al sănătății ești determinată să începi un regim de viață sănătos. 

 

Taur

 

Contextul astral de astăzi anunță Luna Plină din zodia Fecioarei, care aduce evenimente în planul sentimental, al copiilor, creativității și valorificării unei pasiuni. Posibil să aibă loc încheieri de etape în planul iubirii sau poate reușești să cucerești pe cineva. Totodată, pot să apară vești pentru apariția unui copil sau poate devii părinte spiritual. Un proiect de creație s-ar putea să te ajute să te afirmi.

 

Gemeni

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Plină din zodia Fecioarei, care aduce evenimente în planul familial, privind casa, patrimoniul, relațiile cu părinții. Posibil să se încheie o etapă, să culegi roadele unor demersuri imobiliare, să programezi o renovare, să faci curat și la propriu și la figurat în viața ta.

 

Rac

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Plină din zodia Fecioarei, care se formează în sectorul comunicării, gândirii, informațiilor, veștilor, relației cu rudele. Posibil să apară o criză în relațiile cu cei cu care intri în contact, din cauza unor informații care nu sunt verificate. Se poate încheia o etapă de studiu, un curs sau te întâlnești cu un membru al familiei, care locuiește în străinătate.

 

Leu

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Plină din zodia Fecioarei, care se formează în sectorul financiar, al banilor pe care îi câștigi din de la serviciu sau dintr-o colaborare. Poți încasa sume importante de bani sau poate se încheie un contract și vei fi nevoită să-ți reorganizezi cheltuielile.

 

Fecioară

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Plină și are loc în semnul nașterii tale, așa că vei fi vedeta zilei. Fenomenul astral marchează evenimente care pot avea loc în planul personal, privind relațiile și parteneriatele profesionale. Se pot culege roadele unor demersuri sau se încheie niște etape și faci curățenie din toate punctele de vedere, și la propriu și la figurat.

 

Balanță

 

Contextul astral de astăzi anunță Luna Plină din zodia Fecioarei, care se formează în sectorul frământărilor interioare, trecutului, introspecției, sănătății. Posibil să se acutizeze niște probleme de sănătate pentru a te obliga să le rezolvi, să mergi la doctor, să faci niște investigații medicale pe care le-ai tot amânat. Stai departe de suprasolicitare și stres!

 

Scorpion

 

Contextul astral de astăzi anunță Luna Plină din zodia Fecioarei, care vine cu încheieri de etape sau culegerea roadelor unor demersuri în planul relațiilor de prietenie, a proiectelor și planurilor de viitor. Cineva din anturaj poate obține un succes profesional cu ajutorul tău. Totodată, prin intermediul unui prieteni poți cunoaște o persoană, care-ți poate deveni partener în următoarea perioadă.

 

Săgetător

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Plină din zodia Fecioarei, care marchează evenimente în planul profesional, dar și-n relația cu familia. Posibil să culegi roadele unor demersuri privind obținerea unei funcții, coordonarea unei echipe, relația cu o instituție a statului, privind relațiile cu străinătatea. Totodată, s-ar putea să cauți un echilibru între viața profesională și cea familială.

 

Capricorn

 

Luna Plină din zodia Fecioarei, care se formează astăzi, marchează evenimente în planul principiilor și convingerilor, studiilor, perfecționării profesionale, călătoriilor. Se pot încheia etape de școlarizare, se pot obține rezultatele unui proiect personal. Vei încerca să te pui în valoare printr-o prestație în fața unei comisii.

 

Vărsător

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Plină din zodia Fecioarei, care marchează evenimente în planul financiar, al moștenirilor, taxelor și impozitelor, banilor pe care îi deții în comun cu partenerul sau cu alte persoane, privind transformarea profundă în cuplu. Se încheie etape financiare, primești o sumă însemnată de bani sau poate cheltui o sumă mai mare dintr-un fond comun cu partenerul.

 

Pești

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Plină din zodia Fecioarei, care marchează evenimente în planul relațiilor, asocierilor și parteneriatelor profesionale. S-ar putea să-ți dorești să faci curat, să elimini din viața ta relațiile nefuncționale, să închei etape sau să culegi roadele unor demersuri parteneriale sau profesionale.

Categorii de efecte pe TikTok

related posts

Modifică setările cookies