Horoscop zilnic 18 noiembrie 2020. Gemenii schimbă regulile în viața de cuplu, ce se întâmplă cu Taurii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de miercuri, 18 noiembrie 2020.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Contextul astral de astăzi aduce șanse mari să ai parte de o răsturnare de situație în favoarea ta în sfera socio-profesională. Chiar dacă ai avut parte de tot felul de piedici și ți-ai făcut griji cu privire la viitorul tău în carieră, acum este momentul să culegi roadele.

 

Taur

 

Posibil să iei o decizie importantă în planul relațional. Poți să renunți la o relație, care nu mai funcționează și în care te-ai încăpățânat să rămai. Dacă ești singură, ești invitată să adopți o nouă viziune în relații și să te debarasezi de unele atașamente sau convingeri, care acum nu te mai reprezintă.

 

Gemeni

 

Configurația astrală de astăzi favorizează schimbări radicale în viața de cuplu și revizuirea regulilor pe care le adoptai până acum în relațiile sentimentale. Ai traversat mai multe luni, în care ai avut timp suficient să faci o schimbare. La locul de muncă, faci eforturi deosebite pentru a îndrepta o situație ivită neașteptat.

 

Rac

 

Astăzi, dialogul cu partenerul de viață sau cu cei cu care desfășori activități profesionale va fi productiv. Chiar dacă vor mai exista unele păreri diferite, totul se va desfășura conform planului în perioada următoare. 

 

Leu

 

Posibil astăzi să fii concentrată pe două domenii. Primul are legătură cu sarcinile de serviciu, unde ai un randament intelectual ridicat și multă determinare ca lucrurile să iasă bine. Te simți bine cu echipa cu care lucrezi și aveți rezultate. Al doilea este planul sănătății, pentru că te preocupă o problemă de sănătate a unui membru mai în vârstă din familie.

 

Fecioară

 

Contextul astral de astăzi îți aduce o zi ușoară la locul de muncă. Chiar dacă pe parcursul zilei apar situații mai complicate, nu te pierzi cu firea și reușești să le rezolvi fără nicio problemă. Este posibil să apară și niște situații pe care nu le-ai luat în calcul, însă te adaptezi pe parcurs.

 

Balanță

 

Contextul astral al zilei te îndeamnă să te preocupi de viața de familie, de relațiile cu părinții sau cu alți membrii ai familiei. Ai tot mai dese neînțelegeri cu aceștia și apar situații complicate, pe care nu știi cum să le mai gestionezi. Încearcă să stai departe de conflicte!

 

Scorpion

 

Toate acțiunile întreprinse astăzi vor avea șanse de reușită, dacă îți vei folosi constructiv energia. Domeniul activat este comunicarea, schimbul de idei, deplasările. Totodată, se activează și axa cunoașterii și a principiilor de viață, așa că ești invitată să te informezi cu privire la un domeniu care te interesează. Va exista și situația în care nu vei fi de acord cu unele viziuni ale interlocutorilor tăi.

 

Săgetător

 

Din punct de vedere financiar, astăzi este o zi prosperă, însă depinde de tine dacă vei știi să negociezi un contract în favoarea ta. La locul de muncă ești într-o formă intelectuală bună, iar după-amiaza o petreci în compania partenerului de cuplu. 

 

Capricorn

 

Cu Luna în semnul nașterii tale, simți nevoia să te ocupi și de tine și să-ți faci o plăcere, să cumperi ceva ce-ți dorești de mai mult timp. Și celor dragi vrei să le faci o bucurie, o surpriză cât de mică. Știi bine că orice gest mărunt contează, așa că nu-ți rămâne decât să dai curs intențiilor tale.

 

Vărsător

 

Astăzi, ești dedicată muncii. Pentru a trece peste această zi destul de aglomerată și agitată, ți se recomandă să dai dovadă de diplomație și calm atunci când intri într-o conversație și îți susții cu tărie convingerile. Din cauza suprasolicitării la serviciu, s-ar putea să nu ai o stare prea bună spre seară.

 

Pești

 

Preocupările tale de astăzi sunt în special pentru relațiile de prietenie, pentru că s-au întâmplat tot felul de situații, care te-au pus într-o lumină mai puțin bună, din cauza unor prieteni/colegi cu care credeai ca ai o relație apropiată. Posibil drumurile voastre să se despartă.

 

 

related posts

Modifică setările cookies