Horoscop zilnic 18 noiembrie 2021. Berbecii fac o pasiune neașteptată pentru un șef, ce se întâmplă cu Taurii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de joi, 18 noiembrie 2021.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Contextul astral de astăzi îți aduce dialoguri în cuplu despre banii pe care îi dețineți împreună, dar și pentru cheltuiele comune și pot să apară unele situații neprevăzute într-un context financiar. În planul relațional, dacă ești singură, te poți îndrăgosti brusc de cineva din anturaj sau poate faci pasiune pentru vreun șef sau persoană cu putere de decizie, care te ajută într-o situație profesională.

 

Taur

 

Ai grijă, astăzi, cum pui problema, dacă ai ceva de negociat sau de decis, împreună cu partenerul de cuplu sau cu cei cu care lucrezi, pentru că s-ar putea să ai niște reacții bruște și nelalocul lor. În altă ordine de idei, te avantajează activitățile de publicare, un proiect care te poate scoate în față, să te afirmi și să-ți arăți adevărata valoare.

 

Gemeni

 

Preocuparea ta principală de astăzi este sănătatea și cum să adopți un stil de viață sănătos, fără să mai renunți după o săptămână la ce-ți propui. Activitățile și volumul de lucru de la muncă te deturnează de la planurile tale, pentru că nu-ți mai rămâne timp și pentru tine, așa că este recomandat, o perioadă, să te pui și tu pe primul plan.

 

Rac

 

Se anunță o zi cu preocupări pentru relațiile de prietenie și este posibil ca cineva apropiat de la serviciu să-ți propună o funcție, conducerea unei echipe. În planul sentimental, ai grijă ce decizii iei și cu cine vrei să-ți împarți viața, dacă ești singură, pentru că pot să apară complicații, așa că fii atentă!

 

Leu

 

Atenție, astăzi, la relațiile cu familia, în special cu părinții sau cu rude cu care deții bunuri în comun, pentru că este posibil să apară unele confruntări pe tema patrimoniului! La locul de muncă, pot să apară unele schimbări sau evenimente/vești surpriză.

 

Fecioară

 

Atenție, astăzi la comunicare și la relațiile cu mediul înconjurător, pentru că ești pe cale să răbufnești dacă ți se invadează spațiul! Nu ești într-o formă prea bună, mai ales că primești unele vești care te pot destabiliza emoțional.

      

Balanță

 

Contextul astral de astăzi îți aduce un eveniment financiar neprevăzut, iar prietenii te ajuta și financiar într-o chestiune care are legătură cu casa, spațiul de locuit, o mutare sau o reamenajare. Nu rămâne decât să ceri ajutor.

 

Scorpion

 

Surprinzi, astăzi, pe toată lumea prin acțiunile tale. Contextul astral este favorabil comunicării, susținerii de proiecte, interviurilor și prezentărilor. Ai toate șansele să faci o figură frumoasă, să te faci remarcată și să avansezi în carieră. Chiar dacă aspectele zilei sunt dificile, ai puterea să-ți păstrezi autocontrolul și calmul și să-ți vezi interesul.

 

Săgetător

 

Conflicte cu colegii sau cu unii parteneri de afaceri pot să apară, astăzi, pe măsură ce afli niște secrete și lucruri ascunse de către aceștia. Nu te suprasolicita prea tare, pentru că axa sănătății este vizată, destul de încărcată de planete puternice, care te pot destabiliza din toate punctele de vedere!

 

Capricorn

 

Afli, astăzi, că unul dintre prieteni nu-ți este prieten. Mai mult de atât, s-a amestecat în relația ta, dar și-n relațiile cu alte persoane. S-ar putea să lămurești lucrurile, să se iște un confict, după care să închei pentru totdeauna prietenia. Nu fii tristă, pentru că locul va fi repede ocupat de cineva care merită să-ți fie aproape!

 

Vărsător

 

Ai grijă, astăzi, cum interacționezi cu șefii sau cu persoane cu putere de decizie, pentru că este posibil să-ți strici imaginea, dacă devii agresivă și nu știi să-ți argumentezi solicitările! În partea a doua a zilei, ai ajutor de la un prieten într-o chestiune administrativă a locuinței.

 

Pești

 

Astăzi, încerci să ajuți pe toată lumea. La serviciu, îți canalizezi energia, astfel încât să faci impresie într-o prezentare de proiect sau în susținerea unui interviu. În segmentul financiar s-ar putea să vină bani din surse neașteptate. 

 

Întrebarea Mesei Rotunde cu Mario Fresh - "Nu aș colabora cu Velea"

related posts

Modifică setările cookies