Horoscop zilnic 18 noiembrie 2022. Gemenii primesc vești despre o mărire salarială sau un bonus, ce se întâmplă cu Leii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de vineri, 18 noiembrie 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Contextul astral de astăzi anunță o discuție importantă cu șefii legată de partea financiară sau de administrarea unor bugete. Dacă intenționezi să faci o achiziție imobiliară, să accesezi un credit, este o zi cu răspunsuri favorabile.

 

Taur

 

Astăzi, Soarele în tranzit prin zodia Scorpion formează un aspect armonios cu Pluton din zodia Capricorn și anunță o zi în care vei duce la bun sfârșit niște sarcini mai dificile. De asemenea, vei fi pe aceeași lungime de undă cu partenerul de cuplu într-o chestiune care vizează viața de familie.

 

Gemeni

 

Contextul astral de astăzi, cu Luna în tranzit prin casa familiei și a spațiului de locuit îți aduce preocupări pentru casă. Posibil să definitivezi o reamenajare sau să iei niște decizii importante în familie, privind o situație pe care nu ai reușit să o rezolvi. La serviciu, primești vești despre o mărire salarială sau un bonus de final de an.

 

Rac

 

Contextul astral de astăzi este favorabil dialogului cu partenerul de cuplu în legătură cu chestiuni care privesc viața afectivă. Posibil să analizezi în profunzime anumite subiecte, care te preocupă în cuplu și să ajungi la niște concluzii. Aspectul armonios pe care Soarele din Scorpion îl formează cu Pluton din casa relațiilor susține contextul astral.

 

Leu

 

Astăzi este posibil să obții o mărire salarială sau să primești niște bani de la rude, cineva apropiat, care îți face un cadou pentru casă sau o sumă de bani pe care s-o investești. Pe de altă parte, relațiile cu prietenii devin mai încordate și ești dezamăgită de atitudinea și acțiunile unora dintre aceștia.

 

Fecioară

 

Registrul astral de astăzi, cu Luna în zodia ta, îți aduce dispoziție de muncă și rezolvarea chestiunilor administrative. Faci curat peste tot, arunci ce nu ai nevoie, ești atentă la detalii, despici firul în patrul mai mult decât faci de obicei și iei greu o hotărâre. Pe de altă parte, este o zi în care te pui în slujba celorlalți.

 

Balanță

 

Astăzi, deși Luna îți traversează casa izolării și frământărilor interioare, reușești să ai o dispoziție bună, te relaxazi mai mult și cauți să te bucuri de micile plăceri ale vieții. Din punct de vedere profesional este o zi bună să duci la bun sfârșit anumite sarcini pe care le-ai amânat și să porți discuții despre bani și administrarea acestora.

 

Scorpion


Contextul astral de astăzi este favorabil afirmării și pregătirii unor planuri de viitor. Soarele în tranzit prin casa personalității formează un aspect armonios cu Pluton din casa comunicării și gândirii și vei face impresie bună într-un context profesional. De asemenea, analizezi în profunzime anumite subiecte și tragi niște concluzii.

 

Săgetător

 

Astăzi se anunță o zi favorabilă discuțiilor despre carieră și pregătirii unui plan pe termen lung. Din punct de vedere financiar începi să simți o îmbunătățire și ai intuiție în luarea unor decizii privind direcția profesională.

 

Capricorn


Planurile tale pe termen lung capătă astăzi contur. Sunt susținute și de aspectul armonios dintre Soarele în tranzit prin zodia Scorpion și Pluton în tranzit prin casa personalității. Analizezi în profunzime anumite chestiuni și clarifici o situație în cuplu.

 

Vărsător

 

Împreună cu partenerul s-ar putea să decizi destinația unor sume de bani: o parte pentru casă, o parte pentru o călătorie sau o vacanță în străinătate. În altă ordine de idei, aspectul armonios dintre Soarele din zodia Scorpion cu Pluton din casa frământărilor interioare să te ajute să găsești răspuns la niște preocupări de natură spirituală.

 

Pești

 

Contextul astral de astăzi este favorabil dialogurilor cu partenerul de cuplu sau cu cei cu care desfășori activități. Chiar dacă au fost nenumărate discuții pe teme locative sau în familie, ați reușit, într-un final, să treceți peste conflicte și să găsiți soluții la ce vă frământă.

 

related posts

Modifică setările cookies