Horoscop zilnic 18 octombrie 2020. Taurii își pot pierde partenerul din cauza geloziei, ce se întâmplă cu Gemenii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de duminică, 18 octombrie 2020.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Contextul astral de astăzi îți aduce din nou dialoguri pe teme financiare, pentru că ai niște datorii sau griji cu privire la returnarea unor datorii. Este recomandat să eviți împrumuturile și cheltuielile. O perioadă de economie ar fi indicată, pentru a-ți mai reveni cu banii. În planul afectiv există posibilitatea să fii dezamăgită de partener pentru că ai așteptări prea mari.

 

Taur

 

Gelozia și posesivitatea ar putea să-ți aducă mari neplăceri astăzi. Mai mult de atât, ai tendința să pleci urechea la unele informații, care vin de la prietenii tăi, legate de partener și pentru că nu verifici înainte să începi un conflict, te poți trezi că rupi relațiile. Mercur retrograd poate să-ți aducă o stare de confuzie sau să aducă vești neadevărate.

 

Gemeni

 

Posibil să ai parte de unele neplăceri în planul sănătății și nu știi dacă să începi niște investigații medicale mai amănunțite. Au tot apărut blocaje și amănări și chestiuni urgente la serviciu și nu ai apucat să faci macar o programare. Poate reușești și-ți treci pe listă și programările la medic, măcar să știi cum stai și ce trebuie să îndrepți.

 

Rac

 

Posibil astăzi să ai parte de amintiri din trecut, să-ți revină în minte perioade mai bune sau mai puțin bune din sfera sentimentală. Ar fi recomandat să-ți redirecționezi aceste energii către o activitate de creație, artistică, să-ți petreci timpul cu copiii, dacă ești părinte, pentru că vei avea multe idei inspirate de petrecerea timpului cu cei dragi.

 

Leu

 

Pot să apară astăzi probleme în familie, poate cu persoanele mai în vârstă sau cu cineva cu care locuiești și care îți impune niște reguli pe care nu vrei să le accepți. Chiar dacă preferi să eviți conflictele, tot îți vei spune opinia, argumentezi ideile și nu lași de la tine. Totodată, este posibil să reiei dialogul cu cineva din trecut, cu care ți-ai petrecut copilăria, adolescența.

 

Fecioară

 

Contextul astral de astăzi favorizează studiul, comunicarea și planurile pe termen lung. Cum aspectele tensionate din sectorul iubirii îți dau mari bătăi de cap, frământări sufletești, astăzi este posibil să te gândești cum să rezolvi problemele apărute. Dacă ești singură, te caută cineva din trecut sau cauți tu, pentru că în ultima perioadă nu-ți poți lua gândul de la o poveste de dragoste care nu s-a consumat.

 

Balanță

Astăzi este o zi cu surprize de ordin financiar și-ți vei face griji sau cheltuielile neprevăzute îți vor da peste cap bugetul. Posibil să aibă loc schimbări și în veniturile partenerului de cuplu și să fie necesar să faceți o reorganizare a cheltuielilor. Cu Mercur în casa banilor și a negocierilor, chiar dacă este retrograd, ai putea încerca să faci rost de o colaborare și astfel să-ți suplimentezi veniturile.

 

Scorpion

 

Dacă ieri ai amânat un dialog cu partenerul de cuplu din cauze independente de voi, astăzi vei avea într-un final discuția despre viitorul relației voastre, care a tot avut suișuri și cororâșuri. Mercur retrograd în semnul nașterii tale îți aduce informații legate de un/o prieten/ă, care s-a amestecat în viața ta sentimentală și care a făcut mai mult rău decât bine.

 

Săgetător

 

Dispoziția ta de astăzi nu este prea bună. Poate și pentru că îți vin în minte lucruri, persoane și evenimente din trecut. Dacă faci curat în sertare, dulapuri, cămări sau in laptop, gășești o serie de lucruri și fotografii care-ți amintesc de trecut. Unele te răscolesc profund, la altele, însă, te gândești cu nostalgie.

 

Capricorn

 

Posibil, astăzi, în prima parte a zilei, să intri în conflict de idei cu unii prietenii, de la care vei afla informații surpriză. Nu prea dai crezare și începi tu o anchetă, să verifici sursele informației. Tot azi este posibil să-ți revină anumite frământări legate de familie, de regimul unei locuințe și să încerci să faci un plan pe termen lung.

 

Vărsător

 

Trebuie să ai grijă mare astăzi la imaginea ta, la statutul personal, pentru că unele ipostaze neplăcute ar putea să-ți strice imaginea. Ar trebui să-ți concentrezi atenția asupra unor strategii pe termen lung, care privesc afirmarea ta în sfera socio-profesională.

 

Pești

 

Nu este exclus ca anumite proiecte profesionale să se încheie și să fii nevoită să începi niște cursuri de perfecționare profesională, pentru că simți nevoia unei schimbări. Totodată, traversezi o perioadă favorabilă introspecției și ar trebui să faci ordine în viața ta, să lași în urmă trecutul, ceea ce nu îți mai este de folos și să faci loc noului.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

related posts

Modifică setările cookies