Horoscop zilnic 18 octombrie 2021. Vărsătorii simt o schimbare în starea de sănătate, ce se întâmplă cu Peștii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de luni, 18 octombrie 2021. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Două evenimente astrale au loc astăzi: revenirea lui Mercur la mișcarea directă prin sectorul relațiilor, parteneriatelor și asocierilor și revenirea lui Jupiter, marele benefic, la mișcarea directă prin sectorul planurilor de viitor și relațiilor de prietenie. Așadar, revine comunicarea cu partenerul de cuplu, iar planurile de viitor se deblochează.

 

Taur

 

Începând de astăzi, Mercur, guvernatorul casei banilor, și Jupiter, marele benefic, revin la mișcarea directă. Vei observa o îmbunătățire a relațiilor de serviciu, încasezi sume de bani restante și proiectele profesionale nu mai sunt amânate sau blocate.

 

Gemeni

 

Începând de astăzi, poți răsufla ușurată, pentru că Mercur, guvernatorul tău, revine șa mișcarea directă și nu te vei mai confrunta cu probleme de comunicare, concentrare sau înțelegere a unor nouțiuni dacă înveți. Tot astăzi și Jupiter, guvernatorul casei relațiilor, revine la mișcarea directă, semn că relația de cuplu reintră în normal, după o lungă perioadă în care ai reevaluat și revizuit relația, dar și principiile, mentalitățile după care ar trebui să se desfășoare viața într-un cuplu.

 

Rac

 

Mercur, astrul comunicării, revine la mișcarea directă, începând de astăzi, prin sectorul vieții de familie, locuinței, patrimoniului, semn că lucrurile reintră în normal în aceste domenii. Importantă este comunicarea cu membrii familiei, care acum nu va mai fi tensionată sau conflictuală. Tot astăzi, și Jupiter, guvernatorul casei muncii, revine la mișcarea directă, prin zodia Vărsător, prin sectorul intereselor materiale, așa că se deblochează unele sume de bani sau intri în posesia unor bani restanți, un bonus sau banii dintr-o colaborare.

 

Leu

 

Mercur, astrul comunicării, revine la mișcarea directă, începând de astăzi, prin sectorul comunicării, gândirii, dezbaterilor  și deplasărilor și nu vei mai fi nevoită să faci eforturi pentru a te întelege cu interlocutorii tăi. Tot astazi și Jupiter, guvernatorul casei iubirii, revine la mișcarea directă, prin zodia Vărsător, prin sectorul asociat căsătoriei, relațiilor și parteneriatelor, semn că se încheie procesul de reevaluare a relațiilor și acum vei știi ce decizii să iei. Se deblochează demersuri privind parteneriatele sau relațiile.

 

Fecioară

 

Începând de astăzi, Mercur, guvernatorul tău, revine la mișcarea directă, prin sectorul banilor pe care îi câștigi din muncă, semn că din această săptămână poți intra în posesia unor sume de bani restante. Tot astăzi și Jupiter, marele benefic, revine la mișcarea directă, prin zodia Vărsător, prin sectorul muncii și sănătății, semn că la locul de muncă vei putea să-ți îndeplinești mai ușor sarcinile. În ce privește starea de sănătate, vei simți o îmbunătățire sau reușești să începi niște investigații medicale, pe care le-ai tot amânat.

 

Balanță

 

Începând de astăzi, Mercur, revine la mișcare directă, prin zodia ta, așa că, după o perioadă de câteva săptămâni, în care ți-ai analizat viața, te-ai reevaluat, acum poți răsufla ușurată, pentru că lucrurile reintră în normal. Tot astăzi, și Jupiter, marele benefic, revine la mișcarea directă, prin zodia Vărsător, prin sectorul iubirii, aventurii, romantismului, copiilor, creativității și vocației, semn că vor reintra în normal și domeniile enumerate, nu mai suferă amânari sau blocaje.

 

Scorpion

 

După o perioadă de trei săptămâni, începând de astăzi, Mercur, astrul comunicării, revine la mișcarea directă, prin zodia Balanței, respectiv prin casa subconștientului, izolării, trecutului, meditației și introspecției, semn că se încheie bilanțul pe care l-ai făcut în această perioadă. Tot astăzi, și Jupiter, marele benefic și guvernatorul casei banilor, revine la mișcarea directă, așa că vor veni și bani în conturile tale.

 

Săgetător

 

Începând de astăzi, Mercur, guvernatorul casei relațiilor, revine la mișcarea directă, prin sectorul planurilor de viitor. Dacă timp de trei săptămâni ai întâmpinat probleme de comunicare cu partenerul, legate de planurile voastre împreună, acum acestea se vor duce ușor-ușor. Tot astăzi și Jupiter, guvernatorul tău, revine la mișcarea directă, prin sectorul comunicării, gândirii, dezbaterilor și negocierilor. Prin urmare, te vei înțelege mai bine cu cei cu care desfășori activități.

 

Capricorn

 

Începând de astăzi, Mercur, astrul comunicării, revine la mișcarea directă, prin zodia Balanței, prin sectorul carierei și aspirațiilor profesionale și poți lua decizii legate de activitatea profesională, fără să te mai răzgândești. Tot astăzi, și Jupiter, marele benefic, revine la mișcarea directă, prin sectorul banilor, semn că se vor debloca și finanțele.

 

Vărsător

 

Începând de astăzi, Mercur, astrul comunicării, revine la mișcarea directă, prin zodia Balanței, prin sectorul studiilor, perfecționării profesionale, schimburilor de experiență, călătoriilor, relației cu străinătatea și filosofiei de viață. Așadar, proiectele tale personale vor prinde contur și te vei hotărî mult mai ușor asupra direcției în viață. Tot astăzi, și Jupiter, marele benefic, revine la mișcarea directă prin zodia ta. Lucrurile încep să se miște în direcția dorită de tine și vei simți o stare de bine, o îmbunătățire a stării de sănătate. Fii pregătită să primești oportunități și șanse de a te lansa profesional sau relațional!

 

Pești

Începând de astăzi, Mercur, revine la mișcarea directă, prin sectorul intereselor materiale, a banilor pe care îi deții în comun cu partenerul de cuplu, a banilor proveniți din moșteniri și credite. Vei putea lua decizii financiare, fără să mai întâmpini blocaje și amânări. Tot astăzi, și Jupiter, guvernatorul tău, revine la mișcarea directă, prin sectorul subconștientului și izolării. Așadar, după o perioadă de câteva luni în care ți-ai făcut un bilanț profesional sau relațional, acum vei putea lua și decizii.

related posts

Modifică setările cookies