Horoscop zilnic 18 octombrie 2022. Racii intră în posesia unei sume de bani, ce se întâmplă cu Capricornii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de marți, 18 octombrie 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Astăzi iei inițiativa și îi propui partenerului de cuplu să programați o escapadă romantică la finalul lunii. Posibil să intervină mici chestiuni administrative și financiare, dar într-un final alegeți perioada și faceți o rezervare.

 

Taur

 

Astăzi te preocupă casa și familia și rezolvarea unor chestiuni administrative, financiare sau privind intrarea în posesia unor acte notariale. Posibil să apară și mici amânări sau blocaje, dar ai noroc și cineva te ajută în ce ai nevoie.

 

Gemeni

 

Posibil astăzi să faci niște deplasări să rezolvi mai multe chestiuni administrative sau care privesc starea de sănătate. Îți faci o programare la medic sau mergi la investigații și analize să te asiguri că ești bine. Pe de altă parte, îți vin vești sau informații despre un proiect avut în derulare, a căror termeni se schimbă.

 

Rac

 

Astăzi este posibil să intri în posesia unei sume de bani sau să discuți despre un buget, pe care va trebui să-l administrezi la serviciu. Pe seară, dialogul cu partenerul, legat de casă și achiziționarea unor bunuri de folosință îndelungată, îți aduce niște clarificări.

 

Leu

 

Luna îți traversează astăzi casa personalității și te bucuri de o stare de spirit bună. De asemenea, s-ar putea să manifești stări afective intense și o dorință mare de a te afirma, să ieși în față, să strălucești. Totuși, ai grijă cum gestionezi unele impulsuri de a fi autoritară cu ceilalți!

 

Fecioară

 

Posibil astăzi să experimentezi niște stări mai puțin plăcute. Axa cardio-vasculară este activată, așa că ar fi recomandat să eviți efortul și suprasolicitarea. Dacă nu ai reușit să te odihnești în weekend, oboseala acumulată își va spune cuvântul. De asemenea, este posibil ca cineva să-ți ceară ajutorul și să dai curs imediat, fără să te gândești dacă poți sau nu să te implici.

 

Balanță

 

Relațiile de prietenie și proiectele de viitor sunt preocupările tale de astăzi. S-ar putea ca o persoană din anturaj să te surprindă plăcut, să ai parte de surprize neașteptate. De asemenea, un proiect se poate schimba sau poți aduce îmbunătățiri, ai idei originale, care vor fi apreciate.

 

Scorpion

 

Cu Luna în tranzit prin casa carierei, simți nevoia să ieși în față, să te afirmi, să-ți demonstrezi abilitățile și experiența acumulată în ultima perioadă. Cineva din echipa ta te susține și s-ar putea să primești informații neoficiale că vei avansa pe un post mai bine plătit.

 

Săgetător


Cu Luna în tranzit prin casa studiilor și filosofiei de viață, vei învăța lucruri noi, te documentezi într-un domeniu de interes pentru tine, te înscrii la un curs de perfecționare sau primești un job de la un angajator străin. În partea a doua a zilei, ai nevoie de un sfat din punct de vedere profesional și vei apela la un prieten cu experiență.

 

Capricorn

 

Astăzi te preocupă banii și investițiile comune cu partenerul sau cu alți membri ai familiei. Nu pare să ai o viziune prea optimistă la propuneri care vin spre tine și decizi să nu riști într-o speculație financiară, care-ți poate aduce pierderi. Și dacă primești o propunere de a schimba jobul cu o remunerație mai mare, intuiția îți spune să refuzi.

 

Vărsător

 

Astăzi Luna traversează zodia Leu, respectiv sectorul relațiilor și ai nevoie de atenție din partea perechii de viață. În planul profesional sunt favorabile negocierile și înțelegerile, semnarea unor contracte. Ajungi ușor la o cale de mijloc și ești mulțumită de rezultate.

 

Pești


Se anunță o zi destul de agitată la serviciu, așa că ai grijă cum îți dozezi energia! Nu te suprasolicita prea mult, mai ales că se activează axa cardio-vasculară și ai nevoie de mai multe pauze! Dacă simți că nu te poți descurca, cere ajutorul!

 

related posts

Modifică setările cookies