Horoscop zilnic 18 octombrie 2023. Peștii sunt ajutați de astre să rezolve chestiuni din viața intimă, dar și din plan profesional


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de miercuri, 18 octombrie 2023. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Astăzi cu Luna în tranzit prin zodia Săgetător, respectiv prin casa instituțiilor, studiilor, perfecționării profesionale și călătoriilor, este posibil să rezolvi o serie de chestiuni birocratice, să pregătești o călătorie sau să susții un examen/interviu. Pentru că este activat și domeniul asociat filosofiei de viață și convingerilor, idealurilor, s-ar putea să vezi unele situații și dintr-o altă perspectivă.

 

Taur

 

Posibil astăzi să discuți de banii la comun, pe care îi deții cu partenerul sau acesta te anunță că salariul i se mărește. La serviciu au loc dialoguri despre încheierea unor contracte. Ai mintea foartea activă și un randament intelectual de invidiat.

 

Gemeni

 

Posibil astăzi să-ți aduci aminte de parteneri din trecut sau chiar te caută cineva cu care ai avut cândva o relație. La serviciu s-ar putea să înregistrezi o realizare, să ți se aprecieze munca. Oportunități pot veni și prin intermediul celor cu care lucrezi. Pentru că ai nevoie de ajutor să duci la bun sfârșit niște sarcini, un coleg se oferă să preia o parte din sarcini.

 

Rac

 

Cu Luna în tranzit prin casa muncii, ești foarte activă la serviciu și te concentrezi pe activitățile profesionale. Ai grijă, totuși și nu te suprasolicita, pentru că s-ar putea să apară probleme cu sănătatea! În viața de familie apar discuții sau se reeditează situații din trecut și încerci să le rezolvi, să nu mai ai parte de presiuni din partea unei persoane din familie.

 

Leu

 

Sectorul sentimental este activat astăzi de trecerea Lunii prin zodia Săgetător. Te bucuri de petrecerea timpului cu o persoană dragă: partenerul, copiii sau un prieten apropiat. Pe de altă parte, ai inspirație și creativitate și rezolvi o serie de probleme la serviciu într-un mod original.

 

Fecioară

 

Luna îți traversează astăzi sectorul familiei și al casei și ești interesată să rezolvi o serie de chestiuni care țin de gospodărie. S-ar putea să existe unele neînțelegeri cu partenerul de cuplu, care nu înțelege un context financiar și intrați în conflicte. Posibil, pe seară, să primești și musafiri. Cineva din trecut îți face o vizită surpriză. 

 

Balanță

 

 

Astăzi Luna traversează sectorul comunicării și deplasărilor. Este o zi bună pentru a purta dialoguri, negocieri, să ajungi la înțelegeri, să susții un examen, un interviu. Știi să comunici și să interacționezi  cu ceilalți și recomandarea astrelor este să profiți de anumite conjuncturi pentru a ajunge la înțelegeri sau să clarifici anumite aspecte.

 

Scorpion

 

Ai grijă cât cheltui astăzi! Luna îți traversează sectorul banilor și este posibil să depășești cu mult bugetul stabilit, pentru că te bazezi pe o creștere salarială. Întâi negociază și apoi caută să cheltui mai mult! S-ar putea să existe și oportunități de suplimentare a veniturilor dintr-o activitate extraprofesională.

 

Săgetător

 

Luna îți traversează astăzi zodia și ai impulsul să te înscrii la un curs de dezvoltare personală, să porți discuții cu șefii pentru că ai anumite solicitări. S-ar putea să se amâne o discuție din lipsă de timp și pentru că ai de respectat un termen limită.

 

Capricorn

 

Posibil, astăzi, să nu te simți prea bine și să le soliciți șefilor să lucrezi de acasă, pentru că apar unele afecțiuni mai vechi și ai nevoie să nu te suprasoliciți. Situația financiară se poate îmbunătăți cu o sumă care vine de la cineva din familie sau dintr-o moștenire.

 

Vărsător

 

Astăzi îți reorganizezi situația financiară și începi să strângi niște bani, pentru că unele vești, venite de la serviciu, ar putea să-ți producă îngrijorare legată de salarizare. Recomandarea astrelor este să verifici informațiile și să nu mai pleci urechea la barfe sau zvonuri.

 

Pești

 

Luna traversează astăzi casa șefilor și aduce implicare în chestiunile profesionale. Pe de altă parte,  vei reuși să rezolvi o serie de sarcini mult mai ușor, pentru că primești ajutor de la colegi. Cei doi benefici: Jupiter, guvernatorul tău, și Venus, micul benefic, sunt într-un aspect armonios, așa că profită să rezolvi chestiuni personale sau profesionale!

Modifică setările cookies