Horoscop zilnic 18 octombrie.Vărsătorii se îndrăgostesc la prima vedere, vezi ce se întâmplă cu Balanțele 


Află ce îţi rezervă astrele de la Andreea Dincă, astrologul Perfecte.ro, azi, 13 octombrie 2018!


Balanțele au parte de o seară romantică, Vărsătorii se îndrăgostesc la prima vedere


BERBEC Ești preocupat cu niște situații din viața personală. La serviciu apar multe întâlniri unde vei cunoaște persoane noi din experianța cărora vei învăța chestii interesante. Partenerul îți face o propunere.
Recomandat - Caută oferte pentru o călătorie.

Nerecomandat - Alimentația nesănătoasă.


TAUR Te vei ocupa de locuință și familie. Partenerul are nevoie de tine într-o problemă delicată. Există posibilitatea să te implici într-o dispută cu rudele sale. Nu uita că dragostea adevărată învinge orice provocare.
Recomandat - Găsirea unui echilibru interior. Nerecomandat - Să reacționezi nepoliticos la aflarea unor vești.


GEMENI Astăzi la serviciu te așteaptă o mulțime de sarcini pe care trebuie să le rezolvi împreună cu un coleg noi. Nu reușiți să vă puneți de acord și se poate isca un mic conflict.
Recomandat - Este momentul să ceri o mărire de salariu. Nerecomandat - Dezamăgiri din partea prietenilor.


RAC Vitalitatea scăzută te va obliga să iei măsuri pentru a te energiza, încearcă să mănânci sănătos și să faci cât mai multe exerciții fizice. Participi la cursuri noi prin care îți îmbunătățești memoria.
Recomandat - Atenție la comenzile online! Nerecomandat - O călătorie într-o țară îndepărtată.


LEU Cineva drag, apropiat ție, are un impact deosebit în viața ta. Te va anunța că face o schimbare care te șochează. Îți petreci mult timp alături de copii, participați împreună la un eveniment dedicat acestora.
Recomandat - Găsește metode noi prin care să-ți dezvolți creativitatea. Nerecomandat - Să îți faci prea multe planuri care nu ajung să se realizeze.


FECIOARĂ Ești melancolică dar te gândești la viitor cu încredere. Este o zi în care poți încheia un contract foarte avantajos pentru tine dacă îți urmezi instinctul. Socializezi cu mare ușurință cu cei din jurul tău.
Recomandat - Începe să faci economii pentru următoarea vacanță. Nerecomandat - Să-ți băgi lingura unde nu-ţi fierbe oala!


BALANȚĂ Astăzi vei ajuta pe cineva aflat într-o situație delicată. Deciziile pe care le iei îți vor atrage multe beneficii pe viitor. Toate stelele sunt aliniate favorabil pentru o seară romantică. 
Recomandat - Cunoști oameni noi, legi relații de prietenie. Nerecomandat - Să fugi de unele responsabilități. 


SCORPION Astăzi mergi la cumpărături alături de o prietenă bună. Te roagă să o împrumuți cu o sumă de bani. Te-ai decis să slăbești câteva kilograme și începi să cauți o dietă și o sală unde să mergi la antrenamente.
Recomandat - Socializează și distrează-te! Nerecomandat - Neglijarea unor probleme de sănătate.


SĂGETĂTOR Cineva din familie îți dă o veste care te deranjează la început însă nu poți controla viețile celorlalți. Uneori te lauzi singur, lasă-i pe ceilalți să te aprecieze! Veniturile sunt fluctuante.
Recomandat - Începerea unui proiect la care să lucrezi alături de partenerul de viață. Nerecomandat - Pierderi financiare datorate neatenției.


CAPRICORN Persoana iubită aduce surprize plăcute. O moștenire este subiectul zilei, vei purta discuții cu rudele și familia. Nu te lăsa controlat de insistențele rudelor. Fă primul pas spre o mare schimbare.
Recomandat - Petrece seara alături de o persoană de sex opus. Nerecomandat - Să îți pierzi timpul dând explicații. 


VĂRSĂTOR Astăzi, dacă ești un Vărsător singur, te poți îndrăgosti la prima vedere sau pui bazele unei relații serioase de iubire. Vei risca să faci o investiție însă ai noroc și ieși câștigător. 
Recomandat - Ascultă muzică relaxantă. Nerecomandat - Să ai așteptări de la cei din jurul tău. 


PEȘTI Neînțelegerile și lipsa comunicării cu partenerul îți creează o stare de spirit neprietenoasă. Unele bârfe sau zvonuri reușesc să te întristeze. Participi la un curs unde cunoști o persoană deosebită pe care o admiri.
Recomandat - Surprize și gesturi romantice care aduc o vibrație pozitivă în relație.  Nerecomandat - Să lucrezi în timpul tău liber. related posts