Horoscop zilnic 18 septembrie 2020. Peștii sunt tentați să aibă o aventură interzisă, ce se întâmplă cu Gemenii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de vineri, 18 septembrie 2020.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

Astăzi ești eficientă la locul de muncă pentru că vrei să termini sarcinile mai devreme, să îi faci partenerului o surpriză. Îi pregătești mâncarea preferată și îți dedici întreaga seară numai lui. Urmează o lună în care preocuparea ta principală va fi partenerul, așa că, găndește-te de pe acum la metode noi de relaxare în compania acestuia!

Taur

Posibil ziua de astăzi să fie una dificilă pentru tine la locul de muncă, pentru că nu poți avansa cu sarcinile, din cauza unor colegi, care nu și-au facut treaba și acum ești nevoită să muncești mai mult și să stai peste program. Aceste lucruri nu vor rămâne fără ecou din partea membrilor familiei, care aveau planuri cu tine în această după-amiază.

Gemeni

Primești, astăzi, o invitație de a ieși cu prietenii în oraș sau la o petrecere a unuia dintre ei, care își sărbătorește ziua de naștere. Se anunță o seară plină de distracție, însă ai grijă la excese, pentru că în weekend trebuie să lucrezi la niște proiecte!

Rac

De când a intrat Venus, micul benefic, în casa banilor, ești preocupată numai de situația financiară. Și astăzi este o zi în care faci socoteli și te sfătuiești cu familia cum să faci să obții un avans pentru achiziționarea unui imobil. Surpriza este că și părinții vor veni cu un mic ajutor bănesc și în felul acesta îți va fi mai ușor.

Leu

Pare că astăzi vei găsi unele soluții la niște situații problematice, care privesc relația ta cu șefii și cu colegii din echipa cu care lucrezi. Este bine că faci tot posibilul să eviți conflictele. Dă dovadă de înțelepciune și vezi-ți interesul!

Fecioară

Astăzi, te preocupă situația financiară și vei lua decizia să economisești bani pentru a-ți îndeplini un vis. Gândește-te la dorințele tale și fă-ți un plan de acțiune! În partea a doua a zilei, primești vești de la cineva din străinătate, posibil fost/ă coleg/ă, care îți face o invitație de a petrece un weekend prelungit împreună.

Balanță

Astăzi, te bucuri de o relație bună cu colegii și cu membrii familiei. Nu se poate spune același lucru și despre relațiile de prietenie, care devin tensionate. Posibil unul dintre prieteni să nu se țină de cuvânt să-ți returneze o datorie și acest lucru să-ți încurce planurile.

Scorpion

Deși Luna îți traversează sectorul asociat subconștientului și al izolării și s-ar părea că nu ești in apele tale, astăzi, succesul pe care îl vei înregistra în carieră și care privește imaginea ta, îți va aduce bucurie și satisfacție personală. Vei ieși din starea în care erai dimineață, pentru că lucrurile încep să meargă în direcția dorită de tine.

Săgetător

Ai fost prea îngăduitoare cu cei cu care lucrezi și acest lucru a dăunat activităților din sfera profesională. Astăzi te gândești că ar trebui să faci curățenie și în grupul tău de prieteni și să îi lași doar pe cei care merită să-ți fie aproape.

Capricorn

Astăzi, comunicarea cu superiorii sau cu autorițățile poate fi tensionată, pentru că încerci să-ți recuperezi niște sume de bani și întâmpini blocaje sau există persoane, care nu doresc să te ajute în problema ta. Dacă simți că lucrurile se precipită, mai bine stabilește o altă zi să rezolvi.

Vărsător

Se pare că ziua de astăzi vine la pachet cu oportunități de afirmare în planul personal, dar și în carieră, unde te descurci de minune în susținerea unui proiect. În partea a doua a zilei, folosește-ți intuiția să rezolvi o situație apărută în planul relațional.

Pești

Contextul astral de astăzi anunță o zi favorabilă câștigului din asocieri, achitarea unei datorii sau găsirea unor soluții de finanțare pentru un proiect. În sfera sentimentală, ai grijă, că ești tentată să începi o relație cu un coleg de serviciu și lucrurile se pot complica pe parcurs!

Ferma. În plus - episodul 6: Anisia Gafton, primul concurent eliminat din competiție

related posts

Modifică setările cookies